• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler babyliss mi braun mu? saç maşası hangisi ?

saçların eğer uzunsa 25mmlik uygundur senin için.benimde saçım uzun ve 25mmlik maşayla çok hoş bukleler elde edebiliyorum.

baybliss paris tabikii. benim düzleştiricimde maşamda baybliss çok memnunum yıllardır kullanıyorum. yalnız her markanında olsa dijital olanları hiç önermem

ferhundecm bnde babyliss paris 2325e aldım ama saçlarım normalde çok düz diyemi anlamadım tam olarak istedigim dalgaları elde edemiyorum hmen sönüyo acaba ısısının 180 drece olmasındanmı kaynaklanıyo? sen maşayı nası yapıosun ters maşa olayını pek beceremedm ben uçtan dibe sarıncada bukleleri begenmiyorum buruşuk gibi oluyo ve çabuk sönüyo. nasıl yaptıgını anlatabilirmisin?

babyliss var bende maşa olarak.. orta kalınlıkta..ben çok memnunun güzel yapıyor.
saçlarım çok düz geçen gün joleyle yaptım çok güzel oldu..
başta gelin başı:60: gibi olsada sonra sönünce gayet doğal duruyor.
tavsiye ederim.

Kızlar benim düzleştiricim vardı baybliss paris iki yılı geçti çok memnununm maşayı da yeni aldım baybliss 2219 CE Profesyonel saç maşası 30 liraya çok mükemmel bence o dijitallere falan da gerek yok.

Ayrıca Seda benim saçlarım da çok düz ve ince telli ince ince dışa doğru sarıyorum. biraz bekletiyorum sonra dik tutarak aşağıya doğru çekerek açıyorum çok güzel bukle oluyor.sonra da elime jöle alıp açıyorum tek tek.perma gibi oluyor valla. biraz yaptıkça da insanın eli alışıyor zaten.

Back