How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Şekillendiriciler Babyliss 2021CE Infınıtıx Saç Şekillendirme Seti tavsiye ederim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bu ürün hem çok ucuz geldi bana hemde çok güsel yapıo arkadaşımdan kısa bir süreliğine aldım çok hoş bişi bu yya :dance:( Babyliss 2021CE Infınıtıx Saç Şekillendirme Seti

arkadaşım seda sayanın programda gösterdiği üründenmi bahsediyorsun acaba?onun da markası babyliss.bordo renkli.bu setin ne gibi parçaları var.mesela saç düzleştiriyormu,maşa yani dalga oluyormu saç?biraz bilgi verirmisin lütfen

valahi cnm seda sayanın programında görmedim fakat googldanda dediğim ürünüe bakabilirsen daha çok bilgi almış olursun saç düzleştirici dalga bukle tost gibi özellikleri var

hadi ya güzelmi diosun??ben almayı düsündüm de kararsız kaldım kullanan var mı yorumları bi okuyum die..

valahi cnm seda sayanın programında görmedim fakat googldanda dediğim ürünüe bakabilirsen daha çok bilgi almış olursun saç düzleştirici dalga bukle tost gibi özellikleri var

fiyatı ne kadar ve nerden bulabiliriz. ayrıca ben beceriksizim bu konularda, kullanımı kolay mı? düzleştirme işlevini güzel yapıyor mu? benim için en önemli olan o....daha yeni bir düzleştirici aldım daha borcunu bile ödemedim ama memnun kalmadım, eşim araştır al dedi ama dinlemedim, ucuzsa alabilirim, yoksa alamam....

arkadaşım dediğin ürünü gooogle de arattım ama benim dediğimden değil.benimki babylis nano technology buharlı ve seramik kaplı olandan.fiyatı 165 miş.çok istiyodum ama pahalı geldi.bir de alıp yapamamak var.kesin yapabileceğimi bilsem alırım ama bir de yapamazsam paramda boşa gitmiş olacak.

fiyatı ne kadar ve nerden bulabiliriz. ayrıca ben beceriksizim bu konularda, kullanımı kolay mı? düzleştirme işlevini güzel yapıyor mu? benim için en önemli olan o....daha yeni bir düzleştirici aldım daha borcunu bile ödemedim ama memnun kalmadım, eşim araştır al dedi ama dinlemedim, ucuzsa alabilirim, yoksa alamam....

arkadaşım senin alıp da memnun kalmadığın ürün hangisi?alacak olursak almayalım bari

arkadaşım senin alıp da memnun kalmadığın ürün hangisi?alacak olursak almayalım bari

aslına bakarsan çok memnun olanlarda var ama ben de işe yaramadı, saçlarım çok kalın telli ve gür.....ben rowenta lissima aldım..aslında eşim braun es2 al dedi....hiç anlamaz ama görüntüsüne bakarak bu işe yarar dedi, biliyor musunuz? aslında bende işe yarar bir alet olduğunu biliyordum ama rowentanın iki katıydı, almak istemedim....keşke alsaymışım...şimdi hem para boşa gitti hem de saçlarım düzleşmiyor...

bu arada babyliss seti nette araştırdım..60 YTL falan fiyatı.....

arkadaşlar tubanın bahsettiği ürün Babyliss 2021CE fiyatı kdv dahil 73,14 ytl bende aynı ürünü almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım tubacım kullanımı hakkında bilgi verirmisin bize maşası ve düzleştiricisi nasıl mesela en önemlileri onlar bence

Back