Bebek İkinci El Babybjörn we 15 kilograma kadar kullanılabilen kanguru arıyorum

dukare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
32
4
1
Babybjörn we 15 kilograma kadar kullanılabilen kanguru arıyorum. Önereceğiniz başka kangurular varsa onlar da olabilir. Ama bebeğim biraz iri olacak gibi o yüzden taşıma kapasitesinin yüksek olması tercihimdir.

Merhabalar bebeginiz kac kg bilmiyorum fakat size boba 4g onerebilirim.20 kg a kadar tasima kapasitesi var. Benim kizim su an 9.5 kg ve fitigim olmasina ragmen agri yapmadan tasiyabiliyorum.Alacaginiz kangurunun ergonomik olmasina dikkat edin

Teşekkürler yessooo bebğim henüz 2 aylık 7700 gram böyle giderse kısa sürede 10 kiloyu geçecek. Benim belimde bir prolem yok eşimle kullanmayı düşünüyoruz birlikte. cybex 2 go hakkında bilginiz var mı? Onun arkası fermuarla genişliyor ancak boba 4g de bu yok sanırım.

Güncel elinde ergonomik kanguru olan yok mu çok kullanılmış olabilir iyi durumda olması yeterli.

Babybjorn de organik bende var sıfır ayarinda siyah fiyat 190tl

Merhaba cybex i bilmem ama baby2go ergonomi değil fiyatlar sizi yanıltmasın momfortbaby kanguruyu onerebilirim bende kullanıyorum 3 yasa kadar kkullanılabiliyor 20 kiloya kadar taşıyor 2. El bbulmanızbiraz zor cçünkühavada kapiliyor desem yyeridir annelutfen sitesinden almıştım ben indirim kuponu da veriyor 135 ealdim butcenize uygunsa bi bakınderim zaten 2, eelinde en uygun 100 TL ye bulursunuz kargı parası falan uğraşmayaddeğmezbence

Merhaba,bende boba air var,ergonomik kanguru,80 lira fiyati,ilgilenirseniz resim gonderebilirim.

evet çok uygunmuş fiyatı hem de Türk bir anneden :) Bunu da yazayım bir kenara teşekkürler.

Merhaba,bende boba air var,ergonomik kanguru,80 lira fiyati,ilgilenirseniz resim gonderebilirim.
Bu pamuklu değil sanırım bir de bebeğim henüz başını tutamıyor. Bu model uygun değil o yüzden galiba aslında doğa yürüyüşleri için ideal gibi. Ama bilemedim kafam karıştı

Bu pamuklu değil sanırım bir de bebeğim henüz başını tutamıyor. Bu model uygun değil o yüzden galiba aslında doğa yürüyüşleri için ideal gibi. Ama bilemedim kafam karıştı
Evet pamuklu degil ama baya ince,basini tutmuyorsa o zaman evet bu model uygun degil,ben 6 ayinda ancak kullanmaya basladim,aslinda suan 120-130 tlye sifir ergonomik kangurular var,eger butceniz uygunsa arastirabilirsiniz,momfortlada ilgili cok sikayet gordum,ama memnun kalanlarda var.

Bugün momfortbaby ve boba 4g yi yerinde gördüm. Eşimin de arzusuyla boba 4g aldım. Momfortbaby hem daha hafif hem de fiyatı uygun gelmişti ama birlikte kullanacağımız için ona uydum diyelim. Bebeğim içine koyunca ağlıyor çıkarıyorum susuyor. Sevmedi Umarım sever, sevmezse yakınlarda burda satıyorum ilanımı görürseniz şaşırmayın.

Merhabalar..
Momfortbaby nin fiyati ne kadardi acaba? Bir de satis yerlerini biliyor musunuz?

Bebeginizi kanguruya koyduktan sonra hemen dolasmaya baslayin hatta disari cikabilirseniz daha iyi olur acik havada sakinlesip alismalari daha kolay oluyor bir de bebeginizi icine duzgun sekilde yerlestirdiginizden emin olun.bacaklarinin acilmasindan da hoslanmiyor olabilir.benim kizim da ilk basta tepki gostermisti takip hemen disari cikiyordum cok hafif sallayacak sekilde yurumek isime yaradi az biraz aglayip sonra dikkati dagilinca susuyodu bir baktim alismis simdi kanguruyu gordu mu kollarini kaldiriyor hemen

Merhabalar..
Momfortbaby nin fiyati ne kadardi acaba? Bir de satis yerlerini biliyor musunuz?

Momfortbaby benim aldığım yerde 180di ama sanırım indirim yaparlardı bobada indirim yapamayız dediler ama onda bile küçücük bir ikramları oldu bir kaç şey daha alınca. Ama alsam annelutfen.com dan alırdım deneyip. Ankarada sincanda bebe evi diye bir yerde varmış bir tek ordan aldım ben de 80 km gidiş geliş yol teptim ama bizimki işte sevmiyor nasip :)

Benim bebeğim dışarı çıkınca ağlıyor. Bir de bacaklarinin acilmasindan da hoslanmiyor dediğiniz gibi kucağımda kanguruda oturtur gibi taşıyınca da ağlıyor çünkü. Ama bu noktada benim kafam karışmadı değil. Hani bu ergonomikti bebeğimin normal duruşunu değiştirmesini gerektiren şeyin ergonomikliğinden kuşku duydum ama yine de mecburen ehveni şer deyip kullanmaya çalışacağız. Umarım akıbetimiz sizinkine benzer. :)

Cok tesekkurler..
Nette 165 tl ye gormustum. Anne lutfende de o kadar.. Bir arkadas da 135 e aldigini yazmis. O yuzden sormak istedim..
Deneyerek almakta fayda var. Kizim hic bir seyin icinde durmamisti. O kadar istememe ragmen. Aradan biraz zaman gecip tekrar denemeye gittigimizde slingin icerisinde durdurabildik. Cok fazla olmasa da kullandik bir sure. InsaAllah sizin bebeginiz de icerisinde durur, cok rahat edersiniz..

merhaba..momfort kullanan arkadaşlar..bebeğin yüzü öne dönük de kullanabiliyormusunuz..?yani illla anne göğsüne mi dönük olması lazım..?

merhaba..momfort kullanan arkadaşlar..bebeğin yüzü öne dönük de kullanabiliyormusunuz..?yani illla anne göğsüne mi dönük olması lazım..?
Bunu ben de merak ediyorum aslinda. Cunku fotograflarda gordugum kadariyla bebek anneye dönük..

kullanılmıyormuş instagramda kendi sitelerinde bir abayn cevap olarak böyle yazmış,kemik gelişimi için skıncalıymış.... ama öyle çok sıkıcı gerçekten bebek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…