Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendeki resimdekine benziyo canm model aynı benimkinin markası gold baby çok rahat sürülüp kapanıyo tek elle kapatabiliyorum ayak koyma yeri otobüsle tatilden dönerken kırılmıştı ama yaptırdım başka hiç bi problemi yok istersen yarın ayrıntılı resmini yüklerim canm
bendeki resimdekine benziyo canm model aynı benimkinin markası gold baby çok rahat sürülüp kapanıyo tek elle kapatabiliyorum ayak koyma yeri otobüsle tatilden dönerken kırılmıştı ama yaptırdım başka hiç bi problemi yok istersen yarın ayrıntılı resmini yüklerim canm
baston var bende canm baby bus marka daha 1 ay olmadı alalı tatilde aldım 1 2 kez kullandım şimdi evde bi tane daha var canm oyüzden satmak istiyorum düşünürsen 100tlden veririm cnm sıfırı 150 170 arası değişiyo