• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baby shower yardım

Yn642

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
16
5
6
merhaba istanbul hilton otelde baby shower yapan var mı? Paketler ücretler ve hizmet hakkında bilgisi olan?

Oteli arasana.
Kisinin talebine gore fiyatlar farklidir.ben baska bir otelde kizima d.gunu yaptim alkollu alkolsüz yemekli yada sadece aperatif vs diye fiyatlar degiskendir

Kac buradan taşa tutarlar seni :KK48:
Artik bunlari yapmayani toplumdan dışlıyor ve dovuyorlar. Yapanlari elestirenleri ise gogsune kadar topraga gomup tasliyorlar. Uyarmadi deme :KK70:
Demirden korksak trene binmezdik :KK53:

Şahsi fikrim bu, çok gereksiz ve İnstagram özentilerine, pembik gelinlere benzetiyorum bu shower durumunu:KK52:

Onun yerine bebek adına bağış yapılabilir, ne bileyim fidan diktirilebilir, olmadı yıldız alınır:KK45:

Demirden korksak trene binmezdik :KK53:

Şahsi fikrim bu, çok gereksiz ve İnstagram özentilerine, pembik gelinlere benzetiyorum bu shower durumunu:KK52:

Onun yerine bebek adına bağış yapılabilir, ne bileyim fidan diktirilebilir, olmadı yıldız alınır:KK45:
Ben yazdiklarina aynen katiliyorum diyip sıvışmak niyetindeyim. Ihale sende kalsin :KK48:
Şahsi fikrimi söylersem gece gece suratima yastigi bastirir alirlar canimi mazAllah :KK17:

Tam da uyuyacakken neden böyle bi paylaşım ? Şimdi ben nasıl uyuyacağım ? :KK42:
Benim bu tur videolar her daim kafamda :KK43: o yüzden disarda cam önünde yemek yemem biri görür canı çeker diye. Yemek resmi paylasmam sosyal medyamda. Hayatımız kendimizi milletle kıyaslamayla yarıştırmayla geçiyor:KK43:

Back