- 4 Kasım 2022
- 391
- 195
- 18
- 30
- Konu Sahibi Sevda7790a
-
Merhaba bebeginiz başladı bababa dedede demeye bizimki 6 buçuk aylık oldu hala yok çığlık atmaya başladı ama babildama yokBen gördüm ve şok oldum bizzat arkadaşın çocuğu.ya inşallah derler
Benim oğlumda tam 6 bucuk aylik çığlık çığlığa gidiyor agu gua gibi sesler cikariyor kkkkk yapiyor ama bababa dedede yok malesefMerhaba bizimki 8,5 aylık son 2-3 gündür meme memme diyor. Ondan önce pek babıldamıyordu. Son zamanlarda eh e eh gibi sesler çıkarmaya başlamıştı o kadar. Bebeğime kendim bakıyorum ve gün içerisinde sürekli konuşuyorum kendisiyle. Yalnız uzun süredir çığlık atıyor çok sesli ve son hırs
Doktorunuz daha iyi bilir tabii ama acele edilecek bir durum yok normal bence.Benim oğlumda tam 6 bucuk aylik çığlık çığlığa gidiyor agu gua gibi sesler cikariyor kkkkk yapiyor ama bababa dedede yok malesef
Insallah doktora sordum 8 ve sonrası dedi ama anne yüreği işte dayanamıyorumDoktorunuz daha iyi bilir tabii ama acele edilecek bir durum yok normal bence.
9. Ayında başladı benim bebeğim. Düşünüp geöen ayları kendinize stres haline getirmeyin ben öyle yaptımHerkese merhaba bebeğim 7. Ayına girecek hala babildamiyor.ba,ba,ma,ma gibi normal mi?tecrubeli annelerimiz veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olur musunuz?normalde artik demesi gerekiyordu.
Benim bebeğim 9 aylık babıldadı. Tefirgin olmanıza gerek yokInsallah doktora sordum 8 ve sonrası dedi ama anne yüreği işte dayanamıyorum
Insallah cok takıyorum üzülüyorum bebeğim sese bakıyor adına da bakıyor genelde ama babıldama yok ayina uygun şeyleri yapıyor genelde umarım biseyi yoktur yavrumunBenim bebeğim 9 aylık babıldadı. Tefirgin olmanıza gerek yok
Benim oğlumda agu gua kkkk ah eh gggg gibi şeyler diyor 6 buçuk aylikOğlum 10. Ayında başlamıştı ve geç konuştu kızım 7 aylık bol bol çığlık atıyor e a eh kkk bu ge hecelerini çıkarıyor ama henüz babıldama yok
Birşeyi yoktur boşyere en güzel zamanlsrınızı kendinize zehir etmeyin. Aynı hataları bende yaptım. Bebekler zamanı gelince herşeyi yapıyor. Benim bebeğim hala adına az dönüyor. Ama doktor normal dediInsallah cok takıyorum üzülüyorum bebeğim sese bakıyor adına da bakıyor genelde ama babıldama yok ayina uygun şeyleri yapıyor genelde umarım biseyi yoktur yavrumun
Cok teşekkürler bu arada bebeginiz kac aylik?Birşeyi yoktur boşyere en güzel zamanlsrınızı kendinize zehir etmeyin. Aynı hataları bende yaptım. Bebekler zamanı gelince herşeyi yapıyor. Benim bebeğim hala adına az dönüyor. Ama doktor normal dedi
9 buçuk aylık. Normal mutlu olduğu zamanlarda yapıyorlarCok teşekkürler bu arada bebeginiz kac aylik?
Benim oğlum bazen kollarını çırpıp heyecanlanıyor bu normal mi hiç bilmiyorum bazı gün hiç yapmıyor bazı gün çok yapiyor bunun haricinde diğer herseyi normal geliyor bana
İnşallah öyledir hep iyiye inanmak istiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor hep napicam bilmiyorum9 buçuk aylık. Normal mutlu olduğu zamanlarda yapıyorlar
Yapmıyor. Bu Ayda yapar dediği anda yapmıyor bebekler istedikleri zaman yapıyorlarİnşallah öyledir hep iyiye inanmak istiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor hep napicam bilmiyorum
Bebeginiz alkis bay bay gel gel yapiyor mu bu ayda yapar diyorlar
InsallahYapmıyor. Bu Ayda yapar dediği anda yapmıyor bebekler istedikleri zaman yapıyorlarbende bekliyorım ne zaman isterse o zaman göreceğim İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?