Babıldama

Merhaba bizimki 8,5 aylık son 2-3 gündür meme memme diyor. Ondan önce pek babıldamıyordu. Son zamanlarda eh e eh gibi sesler çıkarmaya başlamıştı o kadar. Bebeğime kendim bakıyorum ve gün içerisinde sürekli konuşuyorum kendisiyle. Yalnız uzun süredir çığlık atıyor çok sesli ve son hırs

Benim oğlumda tam 6 bucuk aylik çığlık çığlığa gidiyor agu gua gibi sesler cikariyor kkkkk yapiyor ama bababa dedede yok malesef

Herkese merhaba bebeğim 7. Ayına girecek hala babildamiyor.ba,ba,ma,ma gibi normal mi?tecrubeli annelerimiz veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olur musunuz?normalde artik demesi gerekiyordu.
9. Ayında başladı benim bebeğim. Düşünüp geöen ayları kendinize stres haline getirmeyin ben öyle yaptım

Oğlum 10. Ayında başlamıştı ve geç konuştu kızım 7 aylık bol bol çığlık atıyor e a eh kkk bu ge hecelerini çıkarıyor ama henüz babıldama yok

Insallah cok takıyorum üzülüyorum bebeğim sese bakıyor adına da bakıyor genelde ama babıldama yok ayina uygun şeyleri yapıyor genelde umarım biseyi yoktur yavrumun
Birşeyi yoktur boşyere en güzel zamanlsrınızı kendinize zehir etmeyin. Aynı hataları bende yaptım. Bebekler zamanı gelince herşeyi yapıyor. Benim bebeğim hala adına az dönüyor. Ama doktor normal dedi

Birşeyi yoktur boşyere en güzel zamanlsrınızı kendinize zehir etmeyin. Aynı hataları bende yaptım. Bebekler zamanı gelince herşeyi yapıyor. Benim bebeğim hala adına az dönüyor. Ama doktor normal dedi
Cok teşekkürler bu arada bebeginiz kac aylik?
Benim oğlum bazen kollarını çırpıp heyecanlanıyor bu normal mi hiç bilmiyorum bazı gün hiç yapmıyor bazı gün çok yapiyor bunun haricinde diğer herseyi normal geliyor bana

9 buçuk aylık. Normal mutlu olduğu zamanlarda yapıyorlar

İnşallah öyledir hep iyiye inanmak istiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyor hep napicam bilmiyorum
Bebeginiz alkis bay bay gel gel yapiyor mu bu ayda yapar diyorlar
Yapmıyor. Bu Ayda yapar dediği anda yapmıyor bebekler istedikleri zaman yapıyorlar bende bekliyorım ne zaman isterse o zaman göreceğim İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…