• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı babet,babet,babet,,,

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Düğününde babet giyecek olan birisi için bu babetler nasıl sizce kızlar.:)

$pws200244-5044_02.jpg $pws200238_021.jpg $pws200242_01.jpg

birde şunu gördüm, ama markasını bilmiyorum maalesef.. başka renkleri (mesela açık,uçuk pembesi) olsa falan ve de bulsam , ne iyi olur aslında :)

Eki Görüntüle 331253

İnanılmaz ciddiyim :)
37 numara diye bi sitede denk geldim sadece gelin babetlerine, çok hoşlar süslü püslü :)
Onun haricinde araştırmalara devam ediyorum tabii.
Zaten düğün esnasında ayakkabılarım pek görünmücek.
Ama dış çekimlerde görüncek illa, ona gör biraz değişik, biraz sevimli biraz hoş şeyler bakıyorum.
ve renk konusunda aklım uçuk pembeye gidiyor.
fikir ve modeller bekliyorum işte.
Şu sonucunun markasını bilse mesela birisi falan :))

Son düzenleme:
İnanılmaz ciddiyim :)
37 numara diye bi sitede denk geldim sadece gelin babetlerine, çok hoşlar süslü püslü :)
Onun haricinde araştırmalara devam ediyorum tabii.
Zaten düğün esnasında ayakkabılarım pek görünmücek.
Ama dış çekimlerde görüncek illa, ona gör biraz değişik, biraz sevimli biraz hoş şeyler bakıyorum.
ve renk konusunda aklım uçuk pembeye gidiyor.
fikir ve modeller bekliyorum işte.
Şu sonucunun markasını bilse mesela birisi falan :))
şu hayatta en sewmedıgın gıyım le ılgılı parca deseler babet derım cok ıtıcı ya
bnce topıklu bısı gıy hele gelınlık altı
ne kadar uzun olursan gelınlık okadar hos durur.
yınede sen bılırsın o tıp babatler marka deılde ısımsız ayakkabıcılarda falan cok gordum ben vıtrınde kesın bulursun.
hee yada sana bı marka verım ınce topuk dıye bı site

ozel yapım ayakkabılar var ne ıstıosan soluyosn yapıolar
bn ordan bot almıstım cok yuksek touk yapıolar ama bı sor bnce belkı topuksuzda yaparlar

şu hayatta en sewmedıgın gıyım le ılgılı parca deseler babet derım cok ıtıcı ya
bnce topıklu bısı gıy hele gelınlık altı
ne kadar uzun olursan gelınlık okadar hos durur.
yınede sen bılırsın o tıp babatler marka deılde ısımsız ayakkabıcılarda falan cok gordum ben vıtrınde kesın bulursun.
hee yada sana bı marka verım ınce topuk dıye bı site

ozel yapım ayakkabılar var ne ıstıosan soluyosn yapıolar
bn ordan bot almıstım cok yuksek touk yapıolar ama bı sor bnce belkı topuksuzda yaparlar

Evet dediğin markayı biliyorum, hemen hemen bütün ayakkabı sitelerinde dolaşıyorum çünkü. :)

Elbette dediğin gibi topuklu bir şey giymeyi bende isterim ama sevgilimle aramda 1-2 cm fark var,
Sana babet ne kadar itici geliyorsa düğünde gelinin erkekten uzun olması da bana birazcık öyle geliyor işte :)
Gelinlik altına topuklu daha hoş durur ama ben biraz mecburiyetten babet giyicem canım.
Ama çok hoş babetler de var, kafama yatan birşey bulurum illaki. Hem babet severim ben :)

esmeralisa ; evet onu bende pek sevdimm :16:

Son düzenleme:
Benimle nişanlımla aramızda 2-3 cm fark var. Bende harıl harıl gelin babeti arıyorum ama bulamayacağım sanırım istediğim gibi bişey.

tatlım, o eklediğin ayakkabılar dogo'nun ayakkabıları.
bi çok alışveriş sitesinde indirime giriyorlar.
alanların yorumları korkunç.
ben de alacaktım. ama çok sertmiş ve ayakta hiç rahat değilmiş. takoz gibiymiş. ben de bunları okuyunca almaktan vazgeçtim. haberin olsun diye yazıyorum.

Benimle nişanlımla aramızda 2-3 cm fark var. Bende harıl harıl gelin babeti arıyorum ama bulamayacağım sanırım istediğim gibi bişey.

Bana da biraz öyle geliyor ama
şu babetlere benzer babetler yapabilirim tek renk bi babet alıp ve malzeme alıp, kafama göre süslemeler işte :D
Sende yapabilirsin

$Untitled 10.png

$Untitled 2.png

$Untitled 4.png

$Untitled 6.png

$Untitled 8.png

tatlım, o eklediğin ayakkabılar dogo'nun ayakkabıları.
bi çok alışveriş sitesinde indirime giriyorlar.
alanların yorumları korkunç.
ben de alacaktım. ama çok sertmiş ve ayakta hiç rahat değilmiş. takoz gibiymiş. ben de bunları okuyunca almaktan vazgeçtim. haberin olsun diye yazıyorum.

Evet canım ben de alışveriş sitelerinde çok denk geliyorum ama markası cute paws'dı.
Sağolasın çook :16:

Marc Jacobs ,ovv fiyatı da güzeldir o zaman :1:
zaten ya özel yaptırılacak,ya araya buluncak başka yolu yok gibi:31:

babetler harikaaa....Düğünümde beyaz ayakkabı giymeyecğim kesin ama babette süper fikir

gelinin damatla aynı boyda olması veya biraz uzun kalması abest değil bence...Minik topuklu bir ayakkabı çok daha hoş olur, duvak abartılı olmaz...Mesela havadan duvak yerine daha aşağıdan kabartısız bir duvak hoş olur...Babet bence güzel değil, ama sonuçta babet veya topuklu ikiside belki birkaç fotograf dışında gözükmeyecek...

Back