• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaya erkek arkadaştan bahsetmek

Tatsizcilek

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
228
185
23
Herkese merhabalar, biliyorum ki burada bu konuda tecrübeli ve bana yol gösterebilecek ablalarım, kız kardeşlerim mevcut. Bana yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
Ben 22 yaşında, üniversite 4. Sınıfa geçmiş biriyim. Yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşadığım birisi var ve niyetimiz ciddi.
Ben onun ailesiyle tanıştım. Erkek arkadaşım üniversite mezunu, askerliğini tamamladı ve şu an iyi bir işte çalışıyor. Dolayısıyla ailesi artık evlenmemiz gerektiğini düşünüyorlar. Tabii ben okulumu ve stajımı bitirdikten sonra.
Ama öncesinde bu işin adını koyalım, sen de babana bahset diyorlar.
Annem ilişkimizi biliyor ama o biraz çekingen ve panik bir yapıya sahip, bu konuda bana yardımcı olamayacağını söyledi. Hatta söylemem için erken olduğunu düşünüyor. Ama ben babamdan gizli iş yapmak istemediğimden bir an evvel konuyu açmak istiyorum. Ancak biraz çekiniyorum. Değerli yardımlarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler. 🙏🏻

annen haklı, daha erken.herhangi bi şeyin adını okul bitmeden koymayın öyle saçma sapan baskı yapmasınlar.

Back