- 8 Mart 2018
- 45
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Kiraz-cicegi
Yanlizligi babanin yokluguna bağlama. Ne babalar var o kadar eziyet eden, evladına gaddar. Böyle bir baba olmadığına şükret. Daha doğrusu avunmaya calis.
Boşlukta olduğun için ilgi gosterene birseyler hissetmen normal. Ama dikkat et. Mantıklı düşün. Her erkeğe de guven olmuyor.
Umarım sevdiğin ve sevilecegin birini bulursun.
BEnim babam sağ ama babamla ilgili anım bi kaç tane. Çocukluğumla ya da gençlik dönemimle ilgili hiç bişey hatırlamıyorum. Çoook yoğun çalışırdı. Kendi şirketi vardı. Yurt dışına gider çook uzun süre gelemezdi. Sabah gider eve gece en erken 12 de falan gelirdi. Evlendiğim zaman nişanlılık sürecimde yanımda değildi. Kına günümde gelmişti. Okurken de değildi. Lise 2 deyken üniversite için sınav parasını yatırıp yatırmadığımı sormuştu. Kaçıncı sınıfta olduğumuzu asla bilmezdi. Hangi Üniversitede olduğumuzu hep karıştırırdı. Ya hangi birini sayıyım.
Demem o ki kendinize hakim olun biraz. Bazı şeyler elimizde
Sevilmek istemek herkesin hakki. Sadece uyanik olmaya calis. Seviyor gibi yapanla seveni ayirt etmeye calis yeter. Hemen teslim etme duygularini. Karsindakinin ciddiyetine emin ol anlarsin zaten belli eder.
Bu arada ben de babasiz buyudum. Baba eksikligi cok vardi cok sevilmek istedim anliyorum sizi cok iyi. biri tarafindan gercekten sevildiginizde gececek. Uzulmeyin. 8 sene de olsa babaniz olmus cok sukur.. o kadar baba sevgisi tadamayanlar da var
8 yasindayken babam vefat etti ve o günden beri hep babami özlüyorum normal yani. Evde 4 kisiyiz Ama iletisim sifir. Etrafda akraba ailede Yok.....
Hic saglikli durum degil psikoloklarada hep gittim ilac aldim Ama faydasi Yok.
Ne yapmam lazim? ilgi gösterene kanmak istemiyorum cünkü biliyorum gercek sevgi olmaz
Ama gercekten sevilmek istiyorum
Ben okul hayatim boyunca hep ezildim Yok sayildim arkadasim olmadi. Hic sevilmedim.
Yani hep bir yalnizlik.
Babasiz büyüyüp o sevgiyi hic görmedim hep eksikti.
Evde Sevgi denilen sey varla yok arasi.
Eh bu zamana kadar Arkadas olsun cevre olsun hic sevilmedim.
Bu yüzden ne zaman biri bana bi yakinlik gösterse ilgi gösterse hemen ona kaniyorum Ve baglaniyorum.
Baba'nın ölmüş Olmasına üzüldüm ama önemli olan bundan sonra hayatını sağlıklı bir biçimde devam ettirebilmen .
Iyi bir psikologdan yardım almalısın .
Kaç yaşındasın eğer yasın küçükse bunları daha dolu yaşıyor olman normal .
Ailen neden ilgilenmiyor evdeki Kalan 3 kişi ?
Babasız büyüyen bir kaç tanıdıgım var (babası ölen yada babasından ayrı büyüyen) hepsininde psikolojisi çok iyi çünkü baba yoklugunda ailesi en az şekilde hissettirerek yetiştirmiş ,..sizde sadece baba değil ailede yok gibi o sebeple daha büyük boşluktasınız lakin herşey sizin elinizde bir silkinip hayatı sadece kendiniz için yaşadığınızın fsrkına varıp, kimseye ihtiyaç duymadan nefes almalı ,yaşamı sevmelisiniz.. Sevgiler
Hiç üzülmeyin bazıları varken de yoklar. Bende baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Babam bencil ve merhametsiz birisi. Sürekli onun istediği gibi birisi yapmaya çalıştı bizi. Onu giymeyin bunu yemeyin. Bende bu sevgisizlikten ötürü yanlış seçimler yaptım zamanında. Ama her kötü insan bir tecrübe bizim icin. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Yalnızlığını babasızlığa bağlaman saçma olmuş ..
Bende 5 yaşında babamı kaybettım . Akrabalarımızla aramız pek iyi değildi ama çok arkadaşım vardı .