• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babasının sevmediyi kızı kimse semez mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nrza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
22
2
1
O kadar kötüyüm ki ve bunu kimse görmüyor.18 yaşıma 2 ay kaldı ve babam 2 aya yolluyoruz seni sözlerine başladı.Annem bana hamileykende kızım diye başda beni istememiş zaten neyse benim annem ve babam daha ekonomik özgürlükleri olmadan 21 yaşında universite okurken evlenmişler ve annem de bana hemen hamile kalmış .Benim çocukluğum hakkında tek hatırladığım şey annemin ağlamaları babamımın farklı yıllarda farklı kadınlarla gezmesi.Bize babannem ve dedem ekonomik destek olurdu annemde evin işin görüp susardı tabii.Babannem hep ben genckende onun babası böyleydi düzelicek der babama toz kondurmazdı. Her neyse babamın 12 13 yaşlarında her bayram yurtdışına yada başka güzel yerlere gitdiyini eve para vermediyini hatırlıyorum.Neyse ben büyüdükce bizim evin ekmek almayack kadar para sıkıntısı oldu babannem evlere temizliye başladı.Babam amma iyi işte iyi maaşla çalışmasına rağmen hiç bi zaman eve para vermezdi kimse de istemezdi zaten böyle olmalıymış gibi .Gel zaman git zaman babannemler taşındı amcam evlendi biz kaldık eski evde.Bİrde babam bu arefede sakatlandı ve çok kötü günler gördük eve erzağı bile alamıyorduk.Annem ders vermeye başladı mahhelledeki cocuklara. Öğretmen olsa da babam çalışmasına izin vermemiş gençken.Annemin çalışmaya başlamasıylada olanlar başladı bizim evde.
Şimdi her zaman şiddetin ve ekonomik kaygıların olduğu evde travmalarlada olsa hep iyi notlar alıyodum. Öğretmenim de anneme iyi hazırlanırsa doktor olur Nazrin dedi .Ben de son yıllar özel derse başladım. Başda sadece matemetikdendi diye parasını babannem verdi.Sınav yaklaşdıkca son yıl( bizim ülkede 6 dersten sınav veriyoruz yüksek puanı alanları tipa alıyolar.)6 derstende gitmye başladım artık parasınının yarısın babam vermeye başladı .Her ay evimizde kıyametdi.Ben kendim diş istiyodum kendi paramı daha erken kazana biliyim diye.Amma şanssızlıkdan bir bile diyil 0.7 puanım yetmedi ve fizioterapi ve reabilitasyonu kazandım tam burslu .Aillede ilk başta annemden başka kimse sevinmedi zaten daha sonra aslında iyi bi bölüm olduğunu hem de burslu kazandığımı anlayınca sevindiler.Babama tarafımda uni okuyan sadece babam zaten oda iyi bolum diyil o yuzden bisey de diyemezler.Arkadaşlarıma hediyyeler alındı tabii bana hiç bi şey. Bİ de bizim eve uniye 10 dakika olduğu işin evden hiç masraf olmuyo zaten.Tek istediyim küçükken kardeşim burnuma gitar vurduğu için burnumu yaptırmaktı oda olmadı.AMMa babası tarafından sevilen kızlerı görünce öyle içim cız ediyo ki. Babamın bu yıl 40 yaşı olucak 1985 doğumlu.İş arkadaşının kızının 3 yaşı var kıza öyle özlem ve sevgiyle bakıyordu ki çok şirin bizimde böyle küçük kızımız olsun diyo anneme .Peki baba ben küçükken niye beni öyle sevmedin neden?.Hep kendimi anladığım zamandan atışıyoruz çünki gozumun onunde annemi doven bi adam .Hep annemi savunurdum oda bana onun avukatımısın bana karşı dolduruyomusun der. Evden bana hiç harçlık vermezler yemek falan almaya öyle bi gelenek yok.Bende hiş bi şey için babamdan bu gune kadar para istemedim zaten.Amma oyrenciyim ve ihtiyaclarım var zaten evden git marketde çalış çok söylüyor .Bi yaz çalışmıştım maaş m ıbile vermediler.Kassada kimya çalışarak girdim ben uniye o derrece. Simdide marketde çalismak istemiyorum derslerimiz zor tipda olan dersleri goruyoruz bazıları hariç.Ben ne yapiyim kiyafet mankenliyi mi yapiyim ya nası bi işte çalışa bilirim 18 olunca . fFkir vere bilirmisiniz.Dİyer kızlar gibi güzel olmak için bakıma paraya ihtiyacım var .Güçlü ve ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.

Son düzenleme:
biraz yazarken mental kötü olduğum için yanlışlar varsa aff ola

O kadar kötüyüm ki ve bunu kimse görmüyor.18 yaşıma 2 ay kaldı ve babam 2 aya yolluyoruz seni sözlerine başladı.Annem bana hamileykende kızım diye başda beni istememiş zaten neyse benim annem ve babam daha ekonomik özgürlükleri olmadan 21 yaşında universite okurken evlenmişler ve annem de bana hemen hamile kalmış .Benim çocukluğum hakkında tek hatırladığım şey annemin ağlamaları babamımın farklı yıllarda farklı kadınlarla gezmesi.Bize babannem ve dedem ekonomik destek olurdu annemde evin işin görüp susardı tabii.Babannem hep ben genckende babası böyleydi düzelicek der babama toz kondurmazdı. Her neyse babamın 12 13 yaşlarında her bayram yurtdışına yada başka güzel yerleri gitdiyini eve para vermediyini hatırlıyorum.Neyse ben büyüdükce bizim evin ekmek almayack kadar para sıkıntısı oldu babannem evlere temizliye başladı.Babam amma iyi işte iyi maaşla çalışmasına rağmen hiç bi zaman eve para vermezdi kimse de istemezdi zten böyle olmalıymış gibi .Gəl zaman git zaman babannemler taşındı amcam evlendi biz kaldık eski evde.Bİrde babam bu arefede sakatlandı ve çok lötü günler gördük eve erzağı bile alamıyorduk.Annem ders vermeye başladı mahhelledeki cocuklara öğretmen olsada babam çalışmasına izin vermemiş gençken.Annemin çalışmaya başlamasıylada olanlar başladı bizim evde.
Şimdi her zaman şiddetin ve ekonomik kaygıların olduğu evde travmalarlada olsa hep iyi notlar alıyodum öğretmenimde anneme iyi hazırlanırsa doktor olur Nazrin dedi .Ben de son yıllar özel derse başladım başda sadece matemetikdendi diye parasını babannem verdi.Sınav yaklaşdıkca son yıl( bizim ülkede 6 dersten sınav veripen yüksek puanı alanları tipa alıyolar.)6 derstende gitmye başladım artık parasınının yarısın babam vermeye başladı .Hər ay evimizde kıyametdi.Ben kendim diş istiyodum kendi paramı daha erken kazana biliyim diye.Amma şanssızlıkdan bir bile diyil 0.7 puanım yetmedi ve fizioterapi ve reabilitasyona girdim tam burslu .Aillede ilk başta annemden başka kimse sevinmedi zaten dha sonra aslında iyi bi bölüm olduğunu hemde burslu kazandığımı anlayınca sevindiler.Babama tarafımda uni okuyan sadece babam zaten oda iyi bolum diyil oyuzden biseyde diyemezler.Arkadaşlarıma hediyyeler alındı tabii bana hiç bi şey. Bİde bizim eve uniye 10 dakika olduğu işin evden hiç masraf olmuyo zaten.Tek istediyim küçükken kardeşim burnuma gitar vurduğu için burnumu yaptırmaktı oda olmadı.AMMa babası tarafından sevilen kızlerı gğrünce ğyle içim cız ediyo ki. Babamın bu yıl 40 yaşı olucak 1985 doğumlu.İş arkadaşının kızının 3 yaşıvar kıza öyle özlem sevgiyle bakıyordu ki şok şirin bizimde bğyle küçük kızımız olsun diyo anneme .Peki baba ben küçükken niye beni ğyle sevmedin neden.Hep kendimi anladığım zamandan atıçıyoruz çünki gozumun onunde annemi doven bi adam .Hep annemi savunurdum oda bana onun avukatımısın bana karşı dolduruyomusun der.Kızlar evden bana hiç harçlık vermezler yemek falan almaya ğyle bi gelenekyok.bende hiş bi şey için babamdan bu gune kadar para istemedim zaten.Amma oyrenciyim ve ihtiyaclarım var zaten evden git marketde çalış çok diyi bi yaz çalışmıştım paramıbile vermediler.Kassada kimya yaparak girdim ben uniye o derrece. Simdide marketde calismakmistemiyorum derlerimiz zor tipda olan dersleri goruyoruz bazıları hariç.Ben ne yapiyim kiyafet mankenliyi mi yapiyim ya nası bi işte çalışa bilirim 18 olunca hemen fikir vere bilirmisiniz.Dİyer kızlar gibi güzel olmakiçin bakıma paraya ihtiyacım var .Güçlü ve ayaklarımın üzerinde durmakmistiyorum.Serum vurmayı oyrensem evlere gidip hastalara iyne falan vura bilirmiyim oyle para kazanılır mı? Bnana tavsiye verin nolur
Ya kurban olayım duruma üzüldüm de bu yazım imla hatası nedir? Sen üniversite okuyan gencecik kızsın birazcık dikkat et çıtı pıtı güzelce kendini ifade et.
Part time işe girebilirsin, onun dışında bolca kitap okumanı kesinlikle tavsiye ederim.
Burs haklarının yanma ihtimali var derslerini ihmal etme çalışacağım diye. Öğrenci işlerine gidip bunları iyice öğren.

Tamamını okumadım ama başlığa istinaden yazıyorum. Babam beni gerçekten sevdi mi sevmedi mi bilmiyorum. Şu an seviyor mu, yolda görse tanır mı inan bir fikrim yok. Yedi senedir kendisini görmüyorum. Bu süreçte sevgililerim de oldu, evliyim şu an. Çokta güzel sevildim valla. Hiç canını sıkma. Sadece babandan görmediğin ilgiyi hayatındaki adamdan bekleme. Onun yeri ayrı, babanın yeri ayrı. Bu konuda psikologtan destek alabilirsin.

Burundan önce bir psikoloğa gidin bence bedenimiz gibi ruhumuz da hasta olabiliyor 😔 burun içinde devlet hastaneleri duruma göre çok cüzi miktarlara yaptırılabiliyor , ve güzellik merkezinde part time işe başlayabilirsiniz veya kuaförde hem bakımınızı öğrenip yaparsınız hemde asla geçerliliğini kaybetmeyen ek mesleğiniz olur 👍🏻

Ya kurban olayım duruma üzüldüm de bu yazım imla hatası nedir? Sen üniversite okuyan gencecik kızsın birazcık dikkat et çıtı pıtı güzelce kendini ifade et.
Part time işe girebilirsin, onun dışında bolca kitap okumanı kesinlikle tavsiye ederim.
Burs haklarının yanma ihtimali var derslerini ihmal etme çalışacağım diye. Öğrenci işlerine gidip bunları iyice öğren.
ben Azerbeycandanım o yüzden türk qramerin bilmiyorum ki

azeri falan misiniz? bu kadar kelime yanlisiyla bir universiteyi tam burslu kazanan biri olmasina ihtimal vermiyorum
.18 yaşıma 2 ay kaldı ve babam 2 aya yolluyoruz seni sözlerine başladı.
baban seni nereye yollamak istiyor? evden kovacak gibiyse orada burada parttime calis yine de git 2 goz odada 4 kisi kalan kizlara 5. falan ol. en kotu aile evi bile bu evden iyidir

azeri falan misiniz? bu kadar kelime yanlisiyla bir universiteyi tam burslu kazanan biri olmasina ihtimal vermiyorum

baban seni nereye yollamak istiyor? evden kovacak gibiyse orada burada parttime calis yine de git 2 goz odada 4 kisi kalan kizlara 5. falan ol. en kotu aile evi bile bu evden iyidir
evvet kendi dilimi daha iyi biliyorum çok türce bilmiyorum sadece dizlerde gördüyüm bizde böyle anonim dertleşicek site yok

Burundan önce bir psikoloğa gidin bence bedenimiz gibi ruhumuz da hasta olabiliyor 😔 burun içinde devlet hastaneleri duruma göre çok cüzi miktarlara yaptırılabiliyor , ve güzellik merkezinde part time işe başlayabilirsiniz veya kuaförde hem bakımınızı öğrenip yaparsınız hemde asla geçerliliğini kaybetmeyen ek mesleğiniz olur 👍🏻
psikoloğa gitmeyi istiyorum zaten pcos olduğu için adet olmayınca hormonlardan da baze etkileniyorum.Birde bu gun şakaylada olsa az kaldı oluyosun 18 falan dedi onun etkside var normalde bu kadar depresif diyilim

psikoloğa gitmeyi istiyorum zaten pcos olduğu için adet olmayınca hormonlardan da baze etkileniyorum.Birde bu gun şakaylada olsa az kaldı oluyosun 18 falan dedi onun etkside var normalde bu kadar depresif diyilim
Tam okuyamadımkonuyu biraz okuyabildim fakat beden ve ruh sağlığını ihmal etme , kuaför ve güzellik merkezini düşün ve baba sevgisini başka erkeklerde asla arama kendini kendin sev başkasının ilgisine muhtaç olma bu zayıf noktanı da erkeklere belli etme nacizane tavsiyem

Tam okuyamadımkonuyu biraz okuyabildim fakat beden ve ruh sağlığını ihmal etme , kuaför ve güzellik merkezini düşün ve baba sevgisini başka erkeklerde asla arama kendini kendin sev başkasının ilgisine muhtaç olma bu zayıf noktanı da erkeklere belli etme nacizane tavsiyem
en yakın kız arkadışıma bile bu konudan bahs etmedim .Başkasının çocuğuna benden çok sevgi gösterdiyini gördüyüm günden her gün ağlıyorum zaten.Tek çare iyi notlar aləp yurt dışına gitmek gibi

Dikkat etmediniz galiba, konu sahibi türk değil.
Ve ana dili türkiye türkçesi olmayan birine göre harika anlatmış kendini

Annem bile anlamıyo beni sadece neqativi çekiyosun diyo amma çocukluk travmalarımın şimdi tetiklendiyini kimse anlamıyo.O yüzden buraya içimi dökmek istedim

İlk mesaj yazan benim üyenin şeceresini incelemedim, beni alıntılayıp Azeri olduğunu yazmış gördüm. Müneccim değilim kim nereden hangi soydan geliyor tespit edeyim.
Siz de bana verilen cevaba dikkat etmemişsiniz demek ki

en yakın kız arkadışıma bile bu konudan bahs etmedim .Başkasının çocuğuna benden çok sevgi gösterdiyini gördüyüm günden her gün ağlıyorum zaten.Tek çare iyi notlar aləp yurt dışına gitmek gibi
Ağlama lütfen anlayabiliyorum fakat güçlü durman gerek , onları değiştiremezsin ama kendine odaklanabilirsin bence çok güzel fikir farklı hayat , farklı yer ve deneyimler ama ilk önce kendine bir meslek edin mutlaka garantiye al devamı gelir umutsuz olma

canim sen uniye basladigina eminmisin iğneye iyne diyosun.yani saka gibi geldin bana

Annem bile anlamıyo beni sadece neqativi çekiyosun diyo amma çocukluk travmalarımın şimdi tetiklendiyini kimse anlamıyo.O yüzden buraya içimi dökmek istedim
zayif insanlar herseyi gecmisine bagglar durur sen artik birak gecmisini.guclu insanlar onune bakar.kendini nerde gormek istiyorsun once bunu dusun.ne olmak istiyosun bu hayatin neresindesin.kendine deger vermelisin. gecmisini serbest birakirsan rahatlarsin yoksa hep azapta kalirsin canim

O kadar kötüyüm ki ve bunu kimse görmüyor.18 yaşıma 2 ay kaldı ve babam 2 aya yolluyoruz seni sözlerine başladı.Annem bana hamileykende kızım diye başda beni istememiş zaten neyse benim annem ve babam daha ekonomik özgürlükleri olmadan 21 yaşında universite okurken evlenmişler ve annem de bana hemen hamile kalmış .Benim çocukluğum hakkında tek hatırladığım şey annemin ağlamaları babamımın farklı yıllarda farklı kadınlarla gezmesi.Bize babannem ve dedem ekonomik destek olurdu annemde evin işin görüp susardı tabii.Babannem hep ben genckende babası böyleydi düzelicek der babama toz kondurmazdı. Her neyse babamın 12 13 yaşlarında her bayram yurtdışına yada başka güzel yerleri gitdiyini eve para vermediyini hatırlıyorum.Neyse ben büyüdükce bizim evin ekmek almayack kadar para sıkıntısı oldu babannem evlere temizliye başladı.Babam amma iyi işte iyi maaşla çalışmasına rağmen hiç bi zaman eve para vermezdi kimse de istemezdi zten böyle olmalıymış gibi .Gəl zaman git zaman babannemler taşındı amcam evlendi biz kaldık eski evde.Bİrde babam bu arefede sakatlandı ve çok lötü günler gördük eve erzağı bile alamıyorduk.Annem ders vermeye başladı mahhelledeki cocuklara öğretmen olsada babam çalışmasına izin vermemiş gençken.Annemin çalışmaya başlamasıylada olanlar başladı bizim evde.
Şimdi her zaman şiddetin ve ekonomik kaygıların olduğu evde travmalarlada olsa hep iyi notlar alıyodum öğretmenimde anneme iyi hazırlanırsa doktor olur Nazrin dedi .Ben de son yıllar özel derse başladım başda sadece matemetikdendi diye parasını babannem verdi.Sınav yaklaşdıkca son yıl( bizim ülkede 6 dersten sınav veripen yüksek puanı alanları tipa alıyolar.)6 derstende gitmye başladım artık parasınının yarısın babam vermeye başladı .Hər ay evimizde kıyametdi.Ben kendim diş istiyodum kendi paramı daha erken kazana biliyim diye.Amma şanssızlıkdan bir bile diyil 0.7 puanım yetmedi ve fizioterapi ve reabilitasyona girdim tam burslu .Aillede ilk başta annemden başka kimse sevinmedi zaten dha sonra aslında iyi bi bölüm olduğunu hemde burslu kazandığımı anlayınca sevindiler.Babama tarafımda uni okuyan sadece babam zaten oda iyi bolum diyil oyuzden biseyde diyemezler.Arkadaşlarıma hediyyeler alındı tabii bana hiç bi şey. Bİde bizim eve uniye 10 dakika olduğu işin evden hiç masraf olmuyo zaten.Tek istediyim küçükken kardeşim burnuma gitar vurduğu için burnumu yaptırmaktı oda olmadı.AMMa babası tarafından sevilen kızlerı gğrünce ğyle içim cız ediyo ki. Babamın bu yıl 40 yaşı olucak 1985 doğumlu.İş arkadaşının kızının 3 yaşıvar kıza öyle özlem sevgiyle bakıyordu ki şok şirin bizimde bğyle küçük kızımız olsun diyo anneme .Peki baba ben küçükken niye beni ğyle sevmedin neden.Hep kendimi anladığım zamandan atıçıyoruz çünki gozumun onunde annemi doven bi adam .Hep annemi savunurdum oda bana onun avukatımısın bana karşı dolduruyomusun der.Kızlar evden bana hiç harçlık vermezler yemek falan almaya ğyle bi gelenekyok.bende hiş bi şey için babamdan bu gune kadar para istemedim zaten.Amma oyrenciyim ve ihtiyaclarım var zaten evden git marketde çalış çok diyi bi yaz çalışmıştım paramıbile vermediler.Kassada kimya yaparak girdim ben uniye o derrece. Simdide marketde calismakmistemiyorum derlerimiz zor tipda olan dersleri goruyoruz bazıları hariç.Ben ne yapiyim kiyafet mankenliyi mi yapiyim ya nası bi işte çalışa bilirim 18 olunca hemen fikir vere bilirmisiniz.Dİyer kızlar gibi güzel olmakiçin bakıma paraya ihtiyacım var .Güçlü ve ayaklarımın üzerinde durmakmistiyorum.Serum vurmayı oyrensem evlere gidip hastalara iyne falan vura bilirmiyim oyle para kazanılır mı? Bnana tavsiye verin nolur

Canım, insanın ailesinin hatalarına karşı bu yaşlardaki sorgulamaları normal.
Yetişkinliğe geçmeden önce bazı acı gerçeklerle yüzleşiyoruz.
Onlara karşı kızgınlık, kırgınlık, hayal kırıklığı hepsi birleşip omzumuza biniyor.
O nedenle bir süre bunları düşüneceksin.
Böyle böyle büyüyeceksin.
Bu yaşlarda sen çocuk onlarsa sana karşı onlarca hata yapmış anne baba diye düşüneceksin, ama sonra 25-30 yaşına gelince diyeceksin ki, ben de artık yetişkinim. Onların geçmişte zarar verdiği kızı büyüdü artık, şu an zarar veremezler, şu an ihtiyacım olan ve zamanında bana verilmemiş sevgiyi kendime verebilirim ve beni sevenlerle hayatıma devam edebilirim de.
Onların hatalarının bedelini ömür boyu çekme, onlar o kadardılar ama ben artık büyüdüm de.
Çocukken beni üzmelerine izin verdim, çünkü savunmasızdım ama artık kendi elimden en başta kendim tutuyorum de.
Kendi kendinin anne babası ol.

biraz yazarken mental kötü olduğum için yanlışlar varsa aff ola
Annemle babam ayrı babam beni yıllarca arayıp sormadı nafaka falan da vermiyordu zaten. Kısacası hiç sevmedi. Ama ben sevildim, sevdim, kızlar annelerinin kaderini yaşar ya da babası sevmeyeni kimse sevmez vs sacmaliklarina inanmadım. Herkes kendi kaderini yaşar ve Allahin izniyle de herkes kendi kaderini yazar

azeri muhtemelen ondan kaynaklı

Back