- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
-
- Konu Sahibi sananeeem12212
evet adam çok tuhaf karısı bile onunla benden para istediği için kavga etmişDiğer konunuza baktım kaç senelik kayınpederim arayıp da para istemez ki sevgilnin babası ne hakla??
Sevgilinizin babasından hoşlanmadım elin adamı neden arayıp sizle konuşuyor aramızda kalsın borç versene para istiyor pek hoş kokular gelmedi bana.
evet bunların hepsiin sebebi ciddi adımlar atılmadan onlarla muhattap olmamdı. bundan sonrası için durum nasıl düzeltilir bilmiyorum. onu ögrenmek için bu konuyu açtım.Daha sevgiliyken kavga edecek kadar labali olmaya ne gerek varmıydı yok silmiş yok aramamıs bunlara gerek yok aradaki mesafeyi şimdiden iki taraf yok etmiş daha hiç bir adım atılmamısken ben eşimle sevgiliyken ne annesiyle ne de babasıyla görüştüm istememe bir kaç gün kala tanısmıştım
haklısınızHadi sevgilinizin annesini bir dereceye kadar anlarımda baba ne alaka ya ayrılmak seçenek değil diyorsunuz da başka seçenek var mı sizce bu arkadaştan ayrilacaksaniz kendinize biraz zaman tanıyıp yeni bir insanla başlayacaksınız onunda gelip isteme Nisan falan olmadan kimsesi ile muhatap olmayacaksınız bunlarla bu saatten sonra mesafe falan koyamazsiniz koyarsanizda bu bir tavır olarak algılanır sonrası çıg gibi büyüyerek ilerler
Her aklı fikri olan normal insanın vereceği tepkiyi verebilirsin. Ayrılmak!geri dönmesi zor bir yoldayım bunsan sonrası için ne yapmalıyım diye soruyorum sadece.
Dü zel mez!evet bunların hepsiin sebebi ciddi adımlar atılmadan onlarla muhattap olmamdı. bundan sonrası için durum nasıl düzeltilir bilmiyorum. onu ögrenmek için bu konuyu açtım.
Öyledir hıhı evet.ya hayır kimseden almamış borç para sordum soruşturdum istememiş kimseden ben hariç sadece benden istedi oda 5 bin tl idi
Anlamıyor. Evlensin görsün gününü. Gelir konu açar yine. Biz de, normal bunlar sesini çıkarma aşkına sahip çık deriz.Dü zel mez!
Düzelmez.
Anlamıyor musun acaba? Bu aileyle mutlu bir evlilik yaşayamazsınız.
Tabi tabi. Milletin başka derdi yok sizin mevzunuza katılacaktı. Adam çirkefin teki işte kimse bulaşmak istemiyor.ya hayır kimseden almamış borç para sordum soruşturdum istememiş kimseden ben hariç sadece benden istedi oda 5 bin tl idi
Size daha kötü üslupla gelen bu aileye hala şirinlik yapacağınıza bu atarı gideri yapsanız keşke de tutarlı olsanızbu nasıl bir cevap ya yorum yaparak konumdan uzaklaşır mısınız.
Kime sordun mesela?sordum soruşturdum kimseden borç para istememiş.
komşusu olan yakın akrabamıza ortak tanıdıımız çevredeki insanlaraKime sordun mesela?
Şimdi kulağına gitmiştir zaten adamın, evde senin muhabbetin dönüyordur.komşusu olan yakın akrabamıza ortak tanıdıımız çevredeki insanlara
Malesef düzeltecek bir durum yok bana göre çünkü başta kavga olmuşsa o hep öyle gider göz göz oldunuz bir kere bir saygı veya sevgi mesafe kalmamış simdiden hepsini tüketmişsiniz ha ben gine kabul ederim kavgada ederiz öyle mutlu olurum dersen devam et nçben olsam etmemevet bunların hepsiin sebebi ciddi adımlar atılmadan onlarla muhattap olmamdı. bundan sonrası için durum nasıl düzeltilir bilmiyorum. onu ögrenmek için bu konuyu açtım.
öyle mi diyorsunuz düzelmeyecek yani hiçbişeyMalesef düzeltecek bir durum yok bana göre çünkü başta kavga olmuşsa o hep öyle gider göz göz oldunuz bir kere bir saygı veya sevgi mesafe kalmamış simdiden hepsini tüketmişsiniz ha ben gine kabul ederim kavgada ederiz öyle mutlu olurum dersen devam et nçben olsam etmem
Düzelmeyecek.öyle mi diyorsunuz düzelmeyecek yani hiçbişey
Böyle yüzgöz olduktan sonra sen o ailede saygı görmeyi bi unut. Sevgilin de yalan söylüyor, korumuyor seni savunmuyor, eğer öyle olsaydı şimdi bu durumda olmazdınız. Kimse senden para istemeye, trip atmaya, lafını etmeye yeltenemezdi. Hadi yaptılar, senin haberin bile olmazdı. Çünkü sevgilin herkesin ağzının payını verip susturmuş olurdu. Eğer sevgilin seni korusaydı seni saydırsaydı, şimdi her şeyden habersiz beraber çayınızı kahvenizi içiyor olurdunuz. Ağızlarını açarsalar bilirlerdi ki oğullarının zılgıdını yiyecekler.öyle mi diyorsunuz düzelmeyecek yani hiçbişey
çok doğru söyledeniz.Böyle yüzgöz olduktan sonra sen o ailede saygı görmeyi bi unut. Sevgilin de yalan söylüyor, korumuyor seni savunmuyor, eğer öyle olsaydı şimdi bu durumda olmazdınız. Kimse senden para istemeye, trip atmaya, lafını etmeye yeltenemezdi. Hadi yaptılar, senin haberin bile olmazdı. Çünkü sevgilin herkesin ağzının payını verip susturmuş olurdu. Eğer sevgilin seni korusaydı seni saydırsaydı, şimdi her şeyden habersiz beraber çayınızı kahvenizi içiyor olurdunuz. Ağızlarını açarsalar bilirlerdi ki oğullarının zılgıdını yiyecekler.
O kadar istemişler ki artık insanlar vermediği için gidemiyorlar demekki.ya hayır kimseden almamış borç para sordum soruşturdum istememiş kimseden ben hariç sadece benden istedi oda 5 bin tl idi
Evlenince aranız düzelir = Hele bi köprüyü geçeyim çocuğu da koyayım mecbur görüşeceksin hele görüşme bak neler yapıyorum sanaEvlenince aranız düzelir demiş sevgiliniz. Hangi mesafe?
Herkes ayrıl demiş ama hayatınızı mahvetmeden rahat edemeyeceksiniz galiba.
Evlenin de görün mesafeyi.