- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
-
- Konu Sahibi sananeeem12212
ailem bilmiyor.Sizin kendi aileniz yok mu? Biri sizi sarsıp kendinize neden getirmiyor? Sevgilinizin babasının sizden para istediğini, yok diyince de 5binin yoksa öldür kendini dedigini aileniz biliyor mu? Bu olay nasıl kapanabiliyor yani benim aklım almıyor.
Hanimefendi bankadan 5 bin tl cekemeyen aile korkunc bir borc altindadir ve geri odeme sorumluluğuna sahip bireyler degildir.eevet sonrasında onlar tartışmışlar bunun üzerine adamda numaramı silmiş
evet dedi babamın yaptıgı çok çocukça onların savunulacak hiçbir tarafı yokBen okumamıştım, yeni okudum ve şok oldum. Yani insan gelip barıştım yazmaya utanır, o kadar kötü bir durum. Ha çocuk baştan, benim babam densiz falan dese dersin ki napsin yani o da biliyor durumu. Ama çocuk bir de kıza küsmüş neden babama kızdın diye. Ailece iğrençler
Hanimefendi bankadan 5 bin tl cekemeyen aile korkunc bir borc altindadir ve geri odeme sorumluluğuna sahip bireyler degildir.
Tahminimce evlendirip altinlariniza da cokerler.
Numaranizi silmesjni vs gecin, siz erkek arkadasiniz dahil herkesten kaçin. Allah yukardan inip kac kizim kurtar kendini diye bagiracak neredeyse, siz daha numarami sildi diye konusuyorsunuz.
Bak güzel kızım, dün bir bugün iki, sevgilinin babası senden para istiyorsa sana gelene kadar her yeri kurutmuştur. Bugün 5 bin ister yarın kredi çektirir çok da uslanmazsan tutar kefil yapar, 20 yıl açılmaz sonra cüzdanın. Ne yüzsüz aile, baba wp den laf sokar, anası bayramda aramıyo diye tripleniyor. O sevgilin seni korur sanıyorsan hiç heveslenme. O önden gelecek seni yemeğe.evet bütün tecrübelerimi paylşayacağım severek evlenmenin sonucunu görelim bana ok kızan insan var bu konuda anlayan birileride olsa keşke
Abartmayin, zor falan degil igrenc bi aile oldugunu gordunuz iste artik Allah'in sevgili kulu olmalısınız ki evlenmeden gercekleri gormussunuz.of çok zor şeyler bunlar gerçekten bundan sonrası hele ki.....
Senin hesabı kullandı de mi? Kendi batık, hacizli olduğu için tabi.geçen sene askere gittiğinde yardımcı olmak için aramıştı beni hesabına para gönderiyordu yardımcı oluyordum. öyle öyle konuştuk işte
evet bende rahatsılzıgımı dile getirdim ogluna söyledim ne hakla bunları söyler para ister diye borç istediğinde ısrarla aramızda kalsın demişti. ama aramıxda kalmadı mevzu sonra gururlanıp numaramı silmişDiğer konunuza baktım kaç senelik kayınpederim arayıp da para istemez ki sevgilnin babası ne hakla??
Sevgilinizin babasından hoşlanmadım elin adamı neden arayıp sizle konuşuyor aramızda kalsın borç versene para istiyor pek hoş kokular gelmedi bana.
Yani diyorum ki sevgilinizle ne yaşadıysanız yaşadınız. Geçti gitti. Kendinizi bağlı, ne olursa olsun evlenmek zorunda hissetmeyin göz göre göre kendinizi yakacaksınız. Ama siz bilirsiniz.bu nasıl bir cevap ya yorum yaparak konumdan uzaklaşır mısınız.
Altınlarla kurtulsa yine iyi.Hanimefendi bankadan 5 bin tl cekemeyen aile korkunc bir borc altindadir ve geri odeme sorumluluğuna sahip bireyler degildir.
Tahminimce evlendirip altinlariniza da cokerler.
Numaranizi silmesjni vs gecin, siz erkek arkadasiniz dahil herkesten kaçin. Allah yukardan inip kac kizim kurtar kendini diye bagiracak neredeyse, siz daha numarami sildi diye konusuyorsunuz.
tabikide hacizli değil benden mobil bankacılıktan ıban bilgilerini almamı istemişti.Senin hesabı kullandı de mi? Kendi batık, hacizli olduğu için tabi.
Kimin ibanını alıyorsun?tabikide hacizli değil benden mobil bankacılıktan ıban bilgilerini almamı istemişti.
evet bende rahatsılzıgımı dile getirdim ogluna söyledim ne hakla bunları söyler para ister diye borç istediğinde ısrarla aramızda kalsın demişti. ama aramıxda kalmadı mevzu sonra gururlanıp numaramı silmiş
Gururlanmadı, oğluna ve sana gözdağı verdi. Ben arkanızda değilim dedi. Ne haliniz varsa kendiniz görürsünüz dedi.evet bende rahatsılzıgımı dile getirdim ogluna söyledim ne hakla bunları söyler para ister diye borç istediğinde ısrarla aramızda kalsın demişti. ama aramıxda kalmadı mevzu sonra gururlanıp numaramı silmiş
sevgilim askerdeyken telefonundan ıban bilgileri atmamı istemişti. hesabına para göndermek için eskiden öyle konuşmaaya başladık babasıyla zaten kendilerini küçüklüğümden tanışıyoruz.Kimin ibanını alıyorsun?
beni istemedikleri için mi böyle salak saçma davranıyorlar havalara giriyorlar.Mevzu paradan büyük şeyler olabilir çok laubali tavırları yarın bir gün evinde taciz eder bu adam sizi. Bu aileden uzak durun
Oğluna hiçbir şey atmamış demek ki bunca zaman, elalemin babası don numarasına kadar biliyor.sevgilim askerdeyken telefonundan ıban bilgileri atmamı istemişti. hesabına para göndermek için eskiden öyle konuşmaaya başladık babasıyla zaten kendilerini küçüklüğümden tanışıyoruz.
oysa durumları gayet iyi adam çok değişik karısı ondan değişikOğluna hiçbir şey atmamış demek ki bunca zaman, elalemin babası don numarasına kadar biliyor.