babasının derdi nedir?

eevet sonrasında onlar tartışmışlar bunun üzerine adamda numaramı silmiş
Hanimefendi bankadan 5 bin tl cekemeyen aile korkunc bir borc altindadir ve geri odeme sorumluluğuna sahip bireyler degildir.

Tahminimce evlendirip altinlariniza da cokerler.

Numaranizi silmesjni vs gecin, siz erkek arkadasiniz dahil herkesten kaçin. Allah yukardan inip kac kizim kurtar kendini diye bagiracak neredeyse, siz daha numarami sildi diye konusuyorsunuz.

evet dedi babamın yaptıgı çok çocukça onların savunulacak hiçbir tarafı yok

of çok zor şeyler bunlar gerçekten bundan sonrası hele ki.....

evet bütün tecrübelerimi paylşayacağım severek evlenmenin sonucunu görelim bana ok kızan insan var bu konuda anlayan birileride olsa keşke
Bak güzel kızım, dün bir bugün iki, sevgilinin babası senden para istiyorsa sana gelene kadar her yeri kurutmuştur. Bugün 5 bin ister yarın kredi çektirir çok da uslanmazsan tutar kefil yapar, 20 yıl açılmaz sonra cüzdanın. Ne yüzsüz aile, baba wp den laf sokar, anası bayramda aramıyo diye tripleniyor. O sevgilin seni korur sanıyorsan hiç heveslenme. O önden gelecek seni yemeğe.

of çok zor şeyler bunlar gerçekten bundan sonrası hele ki.....
Abartmayin, zor falan degil igrenc bi aile oldugunu gordunuz iste artik Allah'in sevgili kulu olmalısınız ki evlenmeden gercekleri gormussunuz.

Aglamayi birakin, insanlar coluguyla cocuguyla bosaniyor, bi anda kocasini kaybediyor.

Diğer konunuza baktım kaç senelik kayınpederim arayıp da para istemez ki sevgilnin babası ne hakla??

Sevgilinizin babasından hoşlanmadım elin adamı neden arayıp sizle konuşuyor aramızda kalsın borç versene para istiyor pek hoş kokular gelmedi bana.

evet bende rahatsılzıgımı dile getirdim ogluna söyledim ne hakla bunları söyler para ister diye borç istediğinde ısrarla aramızda kalsın demişti. ama aramıxda kalmadı mevzu sonra gururlanıp numaramı silmiş

Altınlarla kurtulsa yine iyi.

Mevzu paradan büyük şeyler olabilir çok laubali tavırları yarın bir gün evinde taciz eder bu adam sizi. Bu aileden uzak durun

Gururlanmadı, oğluna ve sana gözdağı verdi. Ben arkanızda değilim dedi. Ne haliniz varsa kendiniz görürsünüz dedi.

sevgilim askerdeyken telefonundan ıban bilgileri atmamı istemişti. hesabına para göndermek için eskiden öyle konuşmaaya başladık babasıyla zaten kendilerini küçüklüğümden tanışıyoruz.
Oğluna hiçbir şey atmamış demek ki bunca zaman, elalemin babası don numarasına kadar biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…