babasının derdi nedir?

evet ben acele ettim onlara dahil olmak için ama 6 senedir beraberiz neredeyse daha ne kadar uzak durabilirdik.

geri dönmesi zor bir yoldayım bunsan sonrası için ne yapmalıyım diye soruyorum sadece.
Nasil geri donmesi zor bir yol? Hayirdir kara buyu ile mi baglandiniz bu adama? Kendi kendinize engeller kuruyorsunuz.
Insanlar coluk cocuk sahibi oldugu adamlari bosuyor. 25 yasindasiniz, daha hayatinizin basindasiniz. Kimseye mecbur degilsiniz.
Illa ayrilmicam diyorsaniz, bukemediginiz eli opeceksiniz. Ne derlerseler he diyeceksiniz.

Ben de 6 senelik evliyim 3 görümcem 1 kaynım 1 eltim var, beşinin de ben de numarası yok, benimki de onlar da yok öyle kavga falan da etmedik, yüz yüze gelince 2 kelam ederiz o kadar

Aynisi bende de sadece bir gorumcemin nosu var. Diger gorumceler, elti, kayin, kp hic birinin numarasi yok. Kv kpin evinde toplanip denk gelirsek konusuyoruz bitiyor gerci bu şekilde bile gorumcelerden biriyle dev tartişip konuşmayi kesmeyi başardik bi de telefonda konuşsam ne olurmuş kim bilir.

ya aslında şöyle önceden numaram kayıtlıydı arar konuşurdu. sonra olaylar yaşanınca uzak duruyorum.

iyide neden?
sevgilinin babasıyla ne konuşuyordunuz allasen.
adam sizi ilk ne diye aradı mesela?
o aramadan sonra tuhaf gelmedi mi size bu durum niye devam ettiniz ilişkiye?

evet ben acele ettim onlara dahil olmak için ama 6 senedir beraberiz neredeyse daha ne kadar uzak durabilirdik.

Neden duramayasin? Hadi evlenince mecbur aile ziyaretleri vs karsilikli ama sevgiliyken neden uzak durulmuyor bilemedim ben. Insanlar evliyken bile siizn kadar kp ile telde sohbet yapmiyor.

iyide neden?
sevgilinin babasıyla ne konuşuyordunuz allasen.
adam sizi ilk ne diye aradı mesela?
o aramadan sonra tuhaf gelmedi mi size bu durum niye devam ettiniz ilişkiye?
geçen sene askere gittiğinde yardımcı olmak için aramıştı beni hesabına para gönderiyordu yardımcı oluyordum. öyle öyle konuştuk işte

Aslında en başta hissettiğimiz için numaraları yok sanırım uzun evliliğin sırrı görüşmemek

6 senedir beraberiz neredeyse aşk sevgiden de öte arammızda olan şeyler.
ben bundan ne yapayım diye soruyorum sadece

geçen sene askere gittiğinde yardımcı olmak için aramıştı beni hesabına para gönderiyordu yardımcı oluyordum. öyle öyle konuştuk işte

kaç yaşında bu adam?
hesaba para nasıl gönderilir bilmiyor mu?
hayır yani annem 72 yaşında ibanla hallediyor her işini.
siz iyi birşey sanmışsınız sevgilinin ailesi ile sohbet içinde olmayı bence.

Aslında en başta hissettiğimiz için numaraları yok sanırım uzun evliliğin sırrı görüşmemek

Aynen. Iclerinden sadece bir tanesi bana en baştam beri gicik olmuyor. Numarasi olan da o.
Geri kalanlar yüzüme direkt demese de çok sevmiyorlar baaaziiii nedenlerden. yani en baştan hissediliyor belli oluyor tüm bunlar.
Ben başta gosterilen asiri ilgiyi vs de samimi bulan biri degilim zaten.

Aaaa bu diger konuda mi geciyor? Üsenip bakmadim ama hatirladim simdi boyle bir muhabbetin gectigi bi konu okumustum sanki.
Bu aileden acil kurtulmasi lazim.

Aaaa bu diger konuda mi geciyor? Üsenip bakmadim ama hatirladim simdi boyle bir muhabbetin gectigi bi konu okumustum sanki.
Bu aileden acil kurtulmasi lazim.
Ben okumamıştım, yeni okudum ve şok oldum. Yani insan gelip barıştım yazmaya utanır, o kadar kötü bir durum. Ha çocuk baştan, benim babam densiz falan dese dersin ki napsin yani o da biliyor durumu. Ama çocuk bir de kıza küsmüş neden babama kızdın diye. Ailece iğrençler

Sizin başınızı yakasiniz var uzun ilişki ,özel bağ,yok kopmaz,cart cırt diye evleneceksiniz ve bu aileye girince her gün lanet okuyacaksınız kendinize o aşık oldugunuz adam da ilk olay da anam da anam,babam da babam diyecek......Bunları bilmek için kahin olmaya gerek yok , çöpün kokusu uzaktan duyuluyor görmek için dibine kadar gitmeye gerek yok.

Bi insanin bankadan cekebilecek 5 bin liralik kredi limiti yoksa orda cok ama cok buyuk sikintilar vardir.

Kac kizim, parana cokmek icin bu evliligi yaptiracaklar.

5 bin lirayi istemek icin hicbir gerekce sebep olamaz yahu, hele ki kiz arkadastan.
eevet sonrasında onlar tartışmışlar bunun üzerine adamda numaramı silmiş

bu nasıl bir cevap ya yorum yaparak konumdan uzaklaşır mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…