Babası Telefon Numaramı Almış !

ben söyleme sakın sadece bekle bakalım diyecektim ama söylemişsin bile....

şimdi pek hoş olmamış...ben olsam kardeşinin yerinde, sana bundan sonra bişey söylemem...

Oğlumun peşini birak demeyecektir bence, çünkü oğlu elinde sonunda öğrenecektir babasının bu yaptığını. Oğlundan habersiz ne yapmak istiyor anlamadım. Daha fazla yorum getiremiyorum inan.

of ne var bunda buyutecek poff

büyütmüyorum. sizin bu konuda ne düşünceğinizi merak ettim. saol yorumun için

ben söyleme sakın sadece bekle bakalım diyecektim ama söylemişsin bile....

şimdi pek hoş olmamış...ben olsam kardeşinin yerinde, sana bundan sonra bişey söylemem...

söylemeden önce kardeşini arayıp abisine sölemek istediğimi söledim o da sen bilirsin dedi cnm

Paylasman iyi oldu (bence). Bi haber var mi peki? Nedenini ögrenebilidin mi?

yok cnm kardeşi zor duruma düşmesin diye direk soramamış. ağzından laf almaya çalışmışlar ama hiçbişey öğrenememişler. aramasını bekliyoruz

Son düzenleme:
kötü düşünme canım boşuna kafanda kurma belki iyi bişeydir iyi düşün iyi olsun

eger babası rehbere kaydetmişse bi şekilde bakıpta baba bu numara pause un neden sende var desin olmaz mı??nerden aldın felan şkaylada karışık yoksa sen gelinini çok sevidnde görüşmekmi istiyosun desin..

yaa aramadı ama annesinden laf almış benim uyanık sevgilim. babası benim için çok cici bi kız demiş çok sevindirik oldum ama aramadı daha

eger babası rehbere kaydetmişse bi şekilde bakıpta baba bu numara pause un neden sende var desin olmaz mı??nerden aldın felan şkaylada karışık yoksa sen gelinini çok sevidnde görüşmekmi istiyosun desin..

çok akıllıca yaa

ben söyleme sevgiline diyecektim cunku seni denemişte olabilirler söyleme dedik acaba söyleyecek mi diye ama bakalım ne diyecek adam

hala aramadı. bende önce söylemeyecektim. hatta tamda senin düşündüün gibi düşündüm. ama babası benim için çok cici kız demiş. bu yüzden kötü düşünmüyorum artık.

Canım konuya farklı bir bakış açısı getirebilrim...Eğer bayilerde falan tanıdğı vs varsa seni araştırmak istemiş olabilir yani telefon nondan senin bilgilerine ulaşıp araştırabilir seni nasıl birisin diye...Ben birine yapmıştım çünkü

sanmıyorum hayatım. babası uzun zamandır tanışmak istiyordu zaten benimle. aramadığına göre öğrenceği herneyse başka bi şekilde öğrenmiş sanırım

kızlarrrrr
dün yine erkek arkadaşımın evindeydik. annesi ben kardeşleri filan birlikteydik. sonra annesine sorduk. Telefon numaramı almış neden aldığını biliyo musun diye?
o da birazdan gelir kendisine sorun dedi. bekledik bekledik gelmedi. Sonra yaa nolur söle sen biliyosundur dedik annesine. O da sölersem süprizi kaçar dedi. Yaaaa çok meraklandımm yeniden meraklandımmmm
Bu arada annesi bana yazma hediye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…