Babası Telefon Numaramı Almış !

pause

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
251
0
0
İstanbul
Kızlar Mrb,
Kurban bayramında segilimini ailesi ile tanışmaya gittim.

Annesinin babasının elini öptüm. Ben evime döndükten sonra sevgilimin babası sevgilimin kardeşini bi kenara çekmiş ve benim tlefon numaramı vermesini istemiş.

Nedenini soruncada sanane demiş oğluna. bide sakın abinin haberi olmasın demiş. ( Abisi benim sevgilim oluyo )

Sevgilimin kardeşi beni bugün aradı. Babam seni aradı mı diye. Olayı bugün öğrendim bende.

Sizce numaramı neden almış olabilir. Benden hoşlanmamış olabilir mi:30: Aramadı da.:59:

Sizce neden numaramı istemiş olabilir? İstemesi neyse de neden oğlunun haberi olmasını istemiyo yaa:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm :S acaba gercekten senden hoslandimi? eyer öyleyse tühhhhhh babasinin suratinaa nekadar bir igrenclik oglunun sevgilisine göz dikmek heleki kizi yasinda olabilirsin... nekadar igrenc bir durum olur.. belkide seni arayip bu is olmaz dicek? yani bilmiyorum ya hoslandi (igrenc:53:) yada seni arayip biseyler söyleyecek ( cünkü abinin haberi olmasin demis)

yorumun için tşkler. ama hayır öyle bişey olduğunu zannetmiyorum. aklımın ucundan bile geçmedi senin düşündüğünü düşünmek :) yani gözü bende değildir. ama ya bana senden hoşlanmadım bırak oğlumun yakasını derse.:17:

Son düzenleme:
yorumun için tşkler. ama hayır öyle bişey olduğunu zannetmiyorum. aklımın ucundan bile geçmedi senin düşündüğünü düşünmek :) yani gözü bende değildir. ama ya bana senden hoşlanmadım bırak oğlumun yakasını derse.:17:

hmm iste bak onu diyebilir senden hoslanmadim birak oglumun pesini diye.. bende bu durumu sevgiline anlat acaba neden aldi diye... böyle merak icinde korku icinde oturmaktansa anlat aciga ciksin.. nekadar sacmalik babasinin yaptigi nummarani almis ne yapacaksa.. :51:

Hayir böyle bir sey basima gelmedi. Cok ilginc gercekten. Gizli sakli neden aliyor numaranizi hic bi fikrim yok. Ama sevdiginizle bunu paylasmaniz en dogrusu olacaktir gibime geliyor. Söylesin ve ne olacagini görün. Sizde bunu saklarsaniz neden aldi neden aldi diye kendinizi yiyip bitireceksiniz.

ama erkek arkadaşımın kardeşi abime sakın söleme dedi. sölemem dedim bende. buseferde onun gözünde kötü duruma düşmez miyim. ya çok merak ediyorum hatta ben aricam nerdeyse babasını

Arayip ne diyeceksin peki :) Yine ayni duruma cikiyor cünkü yine kardesi söyleme demesine ragmen söylemis olacaksin. O yüzden sevdigine söyle oda makul bir dille babasina sorsun. Bunda abartilacak bir sey görmüyorum ben. Söyle gitsin. Babasi senden hoslanmadigini söyleyecekse eh iyi madem o zaman onuda ögrenmis olursun ona göre adimlarini atarsin.

Son düzenleme:
kendini yiyip bitirecegine , sevgiline anlat bu durumu söylemem demissin ne fark eder.kesinlikle sevgiline anlatmalisin bence... bak kendini yiyip bitiriyorsun böyle hicbirsey gecmiyorki eline... insallah kötü birsey yoktu.rr...

Bence bekle aramasını aradığında ne olup bittiğini anlarsın zaten bu kadar da takma kafana..Eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız zaten sizi kimse ayıramaz..Eğer oğlumun peşini bırak filan derse de konuşursun sevgilinle bu kadar basit.İnan kafaya takmaya değmeyecek bir konu bana göre..

ilginç. biraz da ben paranoya yapim.:27:
bence babasının bi gsm şirketinde tanıdığı var, senin konuşmalarını araştırcak, bakalım başka erkeklerle de görüşüyomusun diye :86:

Belki arastırmak için almıstır:52:
yani abine söyleme falan demesi cok ilginc
ama begenmemekle ilgisi oldugunu sanmıyorum öyle olsa şimdiye ses cıkardı

Son düzenleyen: Moderatör:
sanmıyorum art niyetle düşünmeyellim ve olumsuza yormayalım bence.Belkide seni arayıp ailenden biri ile konusmak isteyecek ve ailenle tanısmak isteyecekler.istemeye gelirler belki kim bilir :1::1::62:

Back