Hiç sıkmayın siz çektikçe çocukla inatlaşırsınız bu sefer bilinçaltı oluşur size karşı biraz relaks olun bi müddet sonra sıkılacaktır zatenDedeci biz kız Zaten ama bide babannesi var ben hamileyken veya doğduğunda hiç bı faydasını görmedim torununa karşı şimdi onu sevmesi zoruma gidiyo haketmediguni düşünüyorum rabbim vermiş tabi ama içim sıkılıyor
Ay yok daha nelerDedeci biz kız Zaten ama bide babannesi var ben hamileyken veya doğduğunda hiç bı faydasını görmedim torununa karşı şimdi onu sevmesi zoruma gidiyo haketmediguni düşünüyorum rabbim vermiş tabi ama içim sıkılıyor
???Ay yok daha neler
Cevabını pek anlayamadım daha neler demişin ya
Şimdi diğer konunu da okudum. Senin kayınvalidenle olan problemlerin seni ve onu ilgilendirir. Torununu sevmesinden rahatsızlık duyman yanlış. Tabii ki sevecek.Cevabını pek anlayamadım daha neler demişin ya
Yani bende babannemi severdim annemle sıkıntıları olmasına rağmen sonra degisiyo evetO yaşlarda ben de bayılırdım babanneme. Sonra büyüdükçe geçti..
Bencillik olabilir ama kızım sanki ellerimden gidicekmis gibi hissediyorum yani ben babannemi yanında büyüdüm tek olduğu için babam orda bırakırdı bizi annemlerde kalmazdim pek fazla ben o durumu yaşamak istemiyorum yani anne babanne farkını bilsin istyorum sadece şuan için küçük belki ama korkular çok güçlü şeyler malesefSırf bunun için çocuğunuzun psikolojisiyle oynamayin bence bencillik olabilir.bırakın nerde neyle mutluysa öyle yapsın .muhakkak sizide özler sever annesi merak etmeyin .babanneler ananeler dedeler ozeldir yaa
Kv ile aranızda ciddi sorunları var ise belki haklisiniz diyeceğim oda belki yani..ama öyle bişey yok sanırım degilmi?Bencillik olabilir ama kızım sanki ellerimden gidicekmis gibi hissediyorum yani ben babannemi yanında büyüdüm tek olduğu için babam orda bırakırdı bizi annemlerde kalmazdim pek fazla ben o durumu yaşamak istemiyorum yani anne babanne farkını bilsin istyorum sadece şuan için küçük belki ama korkular çok güçlü şeyler malesef
Ayy vallahi sole mesajlar geliyor içim bi rahatliyo ne yalan soleyimBenim kızımda anneannesine çok düşkün.
Orada kalmak ister,kalir.
Bugün anneannesinden geldi çok izlemiş beni ve evini
Üzülmeyin büyüdükçe de kalmak ister gider,görür,gelmek istemez ama anne sevgisi çok ayrı sizden uzaklaşmaz
Gerçekten doğru söylüyorum.Ayy vallahi sole mesajlar geliyor içim bi rahatliyo ne yalan soleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?