• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanıza evlenmek istediğinizi nasıl söylediniz?

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
kızlar merabalar.6yıllık bi ilişkim var ben üniv 3.sınıf öğrenciyim. Sevdiceğimle Ailemin arasında 14saat var.Ben haftaya memleketime gittiğimde babama ve daha önemlisi abime söylemeyi düşünüyorum.Annem kesinlikle ben söylemem diyor ve bunu benim yapmam gerekiyor.Sizler kendi hikayelerinzi paylaşır mısınız?siz nasıl söylediniz ?
istemeye temmuz sonu gibi gelmeyi düşünüyorlar tabi bundan bizimkilerin haberi yok amao_O ve geldiklerinde söz nişan birlikte olsun diyorlar.mesafe uzun olduğundan ve ailelerde herkes şeker hastası ve genç insan değiller.sizlerde böle şeyler yaşayanlar oldu mu ?

Benm annem herşeyi halletti valla, sozu lafı da o işitti :45: ben hazıra kondum. Lokum gibi bi babayla karşılaştım :D

Canım sen hamile filan değilsen kimsenin şekerine bi şey olmaz merak etme :D bence ele dümdük yüzüne söyle. Baba sana bi şey söylemek istiyorum beni istemeye gelmek istiyolar bir talibim var de

Canım sen hamile filan değilsen kimsenin şekerine bi şey olmaz merak etme :KK70: bence ele dümdük yüzüne söyle. Baba sana bi şey söylemek istiyorum beni istemeye gelmek istiyolar bir talibim var de
bizim sülalemizde bu kadar uzağa gelin gidecek kimse yok ben ilk olucam birazda o yüzden tırstım. bide ben en küçük çocuğum kimse benim evlenebilme ihtimalimi düşünmüyor :rolleyes:

Annem sağolsun o söyledi ben babamla çok samimiyimdir ama bu konuyu asla soyleyemezdim :)

benim de sözlümle 3 yıllık ilişkim var babm zaten 1.5 yıldan sonra öğrenmişti üstü kapalı konuşuyorduk yani. evlenme teklifi ettiği akşam söyledim ben. babacım erkek arkadaşımın ailesi gelmek istiyorlar dedim. evlenme teklifi etti nasıl yapalım dedim babamda önce o gelsin tanışalım sonra ailesi gelsin dedi.
tabi bu süreç 3 ayı buldu gel git yapmalar ben de ailemden uzakta yaşıyorum o yüzden uzun bi süreç oldu bizim için .
babam gayet ılımlıydı sonuçta kaç yaşına gelmiş insanlarız karşımdaki insandanda emindim ben hal böyle olunca gayet güzel karşıladı babam

merhaba,öncelikle kolaylıklar dilerim . ben de babama kendim söylemek zorunda kaldım çünkü annem karışmak istemediğini söylemişti. hatta en başından beri bildiği halde bilmiyorum havasında takıldı babama karşı. bense babamın karşısına geçtim. baba seninle ciddi bir konu konuşmak istiyorum dedim. tamam konuşalım dedi .
zamanında sen bana hayatında biri olursa ilk benim haberim olacak demiştin ya şimdi söylüyorum görüştüğüm biri var dedim. lafı dolandırmadan. bi yüzü tipi değişti ama açık vermedi. tamam dedi. düşüne düşüne sorular sordu. malum sorular işte ; kimdir ,nedir,ne iş yapar vs ...sonra anneme söyledi. annem de hiç bilmiyomuş gibi aaa falan yaptı. babam da anneme kızdı sen nasıl bilmiyosun.. insan kızıyla konuşup öğrenmez mi böyle şeyleri diye :-) yani annem bilirse babam kızar diye bilmiyor gibi yaptı ama babam bilmediği için kızdı :-)
valla ben tek kızım ve babam bana çok düşkündür. ben bi kaç gün küser falan diye beklerken yaşamadım öyle bir şey. çok olumlu sakin karşıladı. hatta sonradan anneme ben tahmin etmiştim zaten davranışlarından falan demiş .

arkadaşlar bende bu işi söylemiş bulunmaktayım. Abimin bilmesi Babamın bilmesinden daha mühimdi ve işin en zor kısmı abime söylemekti. abi ciddi birşey konuşmak istiyorum dedim o da evdeki sorunlar filan sandı. seninle tanışmak isteyen biri var dedim -halbuki hiç öle bişi yok:) o da ciddi manada anlamadı ben biraz daha konuşunca nasıl yani erkek arkadaşın mı dedi. bende yani filan dedim. abim git gel filan derken hala benim ciddi olduğuma inanamadı. neyse 3gün önce filan söylemiştim. bugün selam söyle dedi. hakkımızda hayırlısı arkadaşlar. verdiğiniz cevaplar gerçekten birçok bakımdan gaza gelmemi sağladı..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :KK200:

Benimde en büyüo korkum 3 ay icinde soylemem gerskiyor sevgilimin ailesi israr ediyorlar soz icin

Ben de çekinirdim başta ama hiç korkulacak gibi olmuyor, babalar da farkında aslında kızlarının bir gün evleneceğinin. O yüzden söyleyince kötü tepki vermiyorlar.
Ben şehir dışında okuyordum, bitirmek üzereydim, annem biliyordu, babama söylemiş, babam da aylarda bildi ama bilmezlikten geldi. En son beni istemeye gelmek istediklerini telefonda söyledim babama, babam 'sen gönlünü ferah tut' dedi. 1 aya kadar gelip istediler , babam da pat diye verdi

Back