• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

Walla kendisi öğrendi:52::52::52::52: telefonumu kurcalamş:51: o kadar da saklamştım telefonumu...:1:az daha okuldan alıyordu

babaaaaaaaaa sewgılı yaptım aayıp yakısıklı baksanaaaaaa dıyerek fotgrafını gstermk suretyle:ssz:
sızle tanıscakmıs ewlenelım dıyıp duruyoo falan dedım

Son düzenleyen: Moderatör:
direk anneme havale ettım o söyedı babam beı bı muddet bılmıyomus gibi davrandı öyle devam ettı ben sadece baba haftaya istemeye gelceker dedım direk şoklardaydı canım babam yaa

birlikte olmaya başladıktan 3 hafta sonra öğrendi sevdiceğime sevgililer günü hediyesi almıştım bavulama yerleştiriyodu haliyle erkek montu sordu bu kime diye :17: zaten annem biliyodu.annem kızımızın arkadaşı var dedi nasıl arkadaş dedim canım babamda hani arkadaşlar birbirini tanır ya biz birbirimiz daha yakında tanımak istiyoruz dedim :17::17: o zmandan beri biliyo canım babam :16: bu sene kayınpeder olucak inşallah :9:

ailem konusunda şanslıyım çok şükür birlikte oldugum biri var evlenecğim insansa tanıştırmm demiştim .

benım aılem de o konuda anlayıslıdır annem ılk bastan bılıyordu babama da soylemıstı ama benım soylemem gerektıgı an geldıgınde babamın koluna gırıp su an esım olan baba b.... senınle tanısmak ıstıyor bıze gelecek dedım babamda sen ıstıyorsan gelsın dedı 7 sene beraberlıgın ardında su an 5 aylık evlıyım ve hamılyım:1::nazar:

maç izledik beraber:) 3 gün hazırlandım tabi konuşmaya... özellikle o güne denk getirildi çünküü maçta kazanırsak keyfi iyi olcaktı...:)
nese maç bitti kalakaldım söleyemedim bi süre sonra başladım konuşmaya:)

biri var... şu işi yapıyor... şuralıı... filan derken...
güzel bir konuşma yapmışım annem öyle dedii:D:D

babamın tarafından bakarsak ise bnm babam cidden çok esmerdir... o adam gitti bembeyaz oldu...
hç konuşamadı... ben ailenin değil sülalenin tek kızıyım öyle düşünün.:)
tekrar sordu nereli ne iş yapıyor kaç yaşında diye:)
tekrar cevpladım....

vee söylüoruuummm taaaam 27 saaaat hiç konuşmadı. yorum yapmadı ve uyumadı...
tabi bndeki stres hat safhadaydı :)

neyseki sonra anneme sölemiş... korkmasın neyi ne şekilde istiyorsa yapacağız die:)
şükürler olsunkiii:)))

önümüzdeki ay tanışma faslımız var bakalım neler olucak:)

Aradaslar babanıza erkek arkadasınız oldugunu ve ciddi oldugunuz nasıl anlattınızzz hadi paylasalımm:))

Babamin arkadasinin oglna istemisler beni :) babam eve geldiginde oturdum .. Onunla öyle birsey düsünmedigimi anlattm .. Konusma tarzimdan olsa gerek babam Kiziim hayirdir dedii bu konusmanin arkasinda sanki birsey sakli dedi ? .. Görüstügüm biri var dedimm :)) Kim kimin nesi diye sorunca sinirler yükseldi türkiyeden oldugunu ögrenince :43::43:

mübarek herkesin ailesi mr. and mrs. smith heralde :D bi benim babam eski kafalı :)) temmuzda isteme söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimle haziranda da ailemle tanıştırmayı.ben şimdiden derde düştüm nası anlatıcam diye :S bide başka memleketteler nası olcak bilmiorum.. yazımı okuyanlar boş geçmesin dua etsin :)

bizde anne olmadığı için anne faktörünü kullanamadım ben ..babamla tatildeyken bu cocuk bana takılıo yaa baba ama ben çok istemiyorum hatta yarın buraya gelmek istiyoda ben gelme istemiyorum dedim demiştim :1::1: babamda ver bakıyım numarasını ben arıyım yarın gelsin bi bakıyım demişti:1::1::1: ve ertesi gün eşim gelmişti istemeyen ben iki ay sonra sözlendik çıkma söz nişan düğün toplam 9 içinde oldu bide bakıverdim 9 ay sonra evliyim Allah tan istememişim isteseymişim ne olurmuş acaba:1::1::1: çok pis kandırıldım ben bence :1::1::1::1:

Annem sağolsun :)Gerçi akşamına babam konuşmak istedi benimle ama ben dut yemiş bülbül gibi bakakaldım babama:39:

Bende bu konuda çalışmalara başlasam iyi olur..
ağustos ayında istemeye gelcekler inşallah..
herhalde önce annem bi çıtlatır sonra o sorar.. :55:
bakalım ne cevap vereceğim :18:

beni çarşıda yakalamıştı . babamla göz göze geldik sora ben hiç görmemişim gibi yoluma devam ettim :17: eve gelincede arkadaşlarımı çağırdım bağıra bağıra konuşuyorum babam duysun diye. kızlara, iyi oldu erkek arkadaşınızında geldiği falan diye ay ne salakım ya.. ama tabi akşam olunca anneme söylemiş gördüm diye :17:

Ay ben hayatta söyleyemem babama ya babam normalde sevmez böyle konuları erkek arkadas ws. :27: çok kıskançtır bide :14: hatta babaannemler yengemler falan babamdan kız almak çok zor zamanı gelince nolcak acaba :26: diye konuşurlar :44: ben annemlere söylerim onlarda babama anlatır hem utanırım ben ateş basar beni en iyisi araya anneleri falan sokmak :17:

benimde canım sevdiğim bu yaz isteme olsun diye tutturdu...babama nasıl söyliceğimi bilmiyorum...anneme söyletecem ama annemin de pek gönlü yok..önce annemi ikna edecem sonra babamı...off çok zor yaa.bide ayrı şehirlerdeniz..babam sevgili olaylarına da ters...ben şimdi ona nerede nasıl tanıştığımızı nasıl sölicem bilmiyorum....bunu okuyan bana da dua etsin..allah benim durumumdakilere yardım etsin...:18::18:

kendisi gördü =) Çok söze gerek kalmadı. Ama anlattım tekrar. Sorular sordu, anlattım.. Aynı soruları tekrar sordu... Şimdi alıştı bu duyguya, konuyu kendisi açıyor hatta =)

Büyük bir yük gitmiş oldu sırtımdan :)

Back