Babamla olan berbat iletişimim

suuubusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
8
1
1
18
18 yaşındayım babama bir çok konuda karşı gelirim ama onu seviyorum ben babamın zoruyla kapandım ve baya bol giyiniyorum ama babam pantolon giymeme karışıyor tehdit ediyor ben rahat hissetmiyorum açılmak da istiyorum çok baskıcı ailem var o kadar berbat haldeyim ki kendi paramı kazansam dahi kurtulamıyorum ailemi terk etmek de istemiyorum ama ölmek istiyorum ve çok korkuyorum dışarı pantolon giyip çıkınca artık babam görcek korkusu

Baban doğulu mu? Bende bir diğer versiyonu vardı. Ben inadına kapanmadım. Söyleye söyleye sustu o da. Kadınları et parçası olarak gören iğrenç bir zihniyet

Sınava hazırlanıp okumayı düşünüyor musun? Şehir dışına gidersen kurtulabilirsin. Kendi paranı kazanmaya başlayınca da karışamazlar zaten.
Neden kendi paramj kazansam dahi kurtulamıyorum dedin? Şu an aynı bir evde yaşayıp ihtiyaçlarını karşılayabilecek paran var mı ki böyle bir çıkarım yaptın?
Böyle ailelerin çaresi yok, değiştiremezsin. Oku meslek sahibi ol, kimse bir şey diyemez♡

Bu yıl şehir dışına gidip okuyacaktım ama öyle bir ailem varki olmuyor şansım yok yani çalıştığım an işten çıkartılıyorum babam sağolsun yani kafeste gibiyim mecbur oturduğum şehirde okuyorum

Ne okuyorsun? Çok çalışıp güzel bir yer kazandın da gitmene izin vermediler mi, 2 yıllık falan kazandıysan şehir dışı çok masraflı diye mi göndermediler yoksa

Ne okuyorsun? Çok çalışıp güzel bir yer kazandın da gitmene izin vermediler mi, 2 yıllık falan kazandıysan şehir dışı çok masraflı diye mi göndermediler yoksa
Gerçekten aşırı garip bir ailem var sadace benim değil de benim gibi olanlarda var 4 yıllık öğretmenlik edp. Şehir dışına göndermediler göndermiceklermş de ortamlardan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…