- 27 Mart 2023
- 267
- -48
- 16
- 26
Küçükten beri babam benı saçma şeylerden döver. Annem panik atak ve pasif biri babam beni ne zaman dövse yanımda olmaz onun yanında olurdu . Baskıcı bir ailem vardı . Ne kadar şımarttık deselerde kendılerini kandıran bu ailem beni büyüdükçe asileştikçe daha hiddetli dövmeye başladı . Ben çalışıp onlara para verdim ama bir sosyal hayatım bile olamadı . Yıllarca stresten ürtikerler döktüm panik ataklar geçirdim psikolojik yaa kafanda tahta eksik senin denildi. Annem uğraşmaya çalıştı ama babamın emri altında o da napsın . Şimdi evlendim eşim ailemın ve sorunlu olduklarının farkında . Benı çelkti kurtardı oedam ama ben hala öfkeme kontrol olamıyorum herşeyi ailemdeki gibi eleştiri baskı olarak algılayıp küçük meseleleri büyütürüuorum. Eşimi hastanettim üç ayda resmen . Fünya iyisi biri üstelik . Kendımden utanıyorum . Tedavi oluyorum iki aydır herşey güzelken iki gün ilaç vakitlerim şaşırdı ondan mıdır bilmem zıvanadsn çıktım yemek tabağını ona döktüm bağırdım çağırdım . Üstelık elle yutulur bişey yokken . Bugün işten izin aaldım . Canıma kıymak istiyorum çünkü eşim bana sen ve silen hastadınız . Kardeşin şixofren annen hasta . Anneannem deli dedi. Bidaha böyle bişey olursa senı kapının önüne koycam nankör pislik varşak bencil oro.p . Dedi . Çünkü kendıme hakim olamayıp kapıyı başım açık açtım bana namusuma küfür edince . Ben tahrik eden bir ibsanmışjm vs .bu kadar köyü bir insansam yaşamak istemiyorum . Kendımı en kolay nasıl öldürebilirim