Babamın ölümü ile ilgili.

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
İyi akşamlar daha önce de yazmıştımbundan 2 ay önce babam intihar etti işyerinde odasında kendini kablo ile astı ve içkiliymiş. Babamın genç çalışanı ile ilişkisi olduğunu öğrendik ve kız babamı sömürüp alacagnı almış ondan ayrılınca başkası ile görüşüyor babamla tartışıyorlar sonrasında akşam bu durum oluyor . Babam olaydan 3 4 gün önce çevresinden birine blöf yapayımda biraz gözü korksun gibisinden bişeyler söylemiş . Sizce blöf yapan insan intiharı başka bi yolla denemezmi ? Asan insanın kur tulma ihtimali varmıdır yani bunun blöfü olabilirmi? İnsan bi kızın dikkatini çekmek içşn bunu nasıl yapar aklım almıyor buna ayrı deliriyorum üzülmek ayrı sinir ayrı duygularım karmakarışık sadece şunu anlamak istiyorum ilaçla yada daha basit bir yöntemi seçmezmiydi blöf olsa? Son hafta Personellere kendimi öldürmek istşyorum demiş ama kimse ciddiye almamış stresten söylüyor sanmışlar. Neye üzüleyim bilmiyorum blöfse eğer kurtulmak isteyip te kurtulamadıysa bu çok acı. Blöf değilse bi kız için ailesini parçalaması bizi düşünmeden bu yolu seçmesi de canımı acıtıyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum cünkü gerçekten mantıklı düşünemiyorum.

Kendini asarak blöf yapamaz ki bu mümkün değil ha bunu biriyle planlar falan dakikası dakikasına uyarlar ve babanız kendini astığında gecikmeden girip kurtarır gibi bir şey yapmak isterler ancak öyle mümkün. Acınız cok zor ama böyle düşünmek acabalardan başka sonuç vermez size cevap bulmak imkansız.

Öncelikle başınız sağolsun Allah dayanma gücü versin. Polis araştırmaya girmedi mi peki bi şekilde bulurlar yani kızı sorguya falan çekerek

Genelde gerçekten intihar edecek kişi bunu söylemez derler..Polise anlatın şüpheniz varsa
Rehber-Sorgu diye bir şarkı var orda da bir intihar hikayesi vardı yorumlarda. Intihar eden o şarkıyı dinlerken intihar şarkısı tam demiş arkadaşlarına. Yani önceden planı yapılmış ve söylenmiş de.

Ben malesef blöf olmadığını düşündüm. Rabbim size ferahlık versin.

Sorularınızın cevabı yok.
Blöf olduğunu düşünmedim ama.
Ferahlık diliyorum size.

Başınız sağ olsun. Ben de blöf olduğunu düşünmedim açıkçası.
Bir tanıdığım var aile apartmanında oturuyorlar. Kardeşlerden biri farklı bir şehire gidecek diye abisi vitamin ilacı içmiş bir kaç tane. Sırf evini taşıyıp gitmesin diye. İçmiş vitaminleri açmış kapıyı sonuna kadar yatmış yere vuruyormus ayaklarını yerlere ses çıkarıyormuş. Tabi gidip bakıyorlar ambulans çağırıyorlar. Dr sonradan bir kaç tane vitamin içmiş bir şeyi yok demiş. Maksadı intihar etti diye bilsinler evini taşımasınlar yani. Böyle anlattım işte blöf bu şekilde oluyor. Maalesef babanız intihar etmiş. Allah sabır versin sizlere

Detay yazmak istemiyorum hassas bir konu. Babanızın blöf yaptığını zannetmiyorum. Gerçekten ölmeyi isteyenlerin seçeceği bir yol tercih etmiş. Başınız sağolsun.

Başınız sağolsun. Eski konunuzu hatırlıyorum. Kızdan malları kurtarabildiniz mi?

Babanız için çok üzgünüm.Sizde uzgunsunuz anlayabiliyorum.Ama intihar ettiğinden başka birinin ona bunu yapmadığı dan eminseniz artık düşünmemeye çalışın.Kendinize zarar verirsiniz.Bende babamı son gördüğümde yoğun bakımdaydi bana iki defa bir şey söyledi günlerce bir sürü şey düşündüm ama bazı soruların cevapları yok.Bende artık sormayı bıraktım.gerekirse destek alın.Allah kolaylık versin

alkolün etkisiyle olabileceğini düşünüyorum. muhtemelen işlerin buraya varacağını düşünemedi. kendini bir sarmalın içinde buldu. gururu da incinmiştir, maddi kayıp da var. o sebeple alkol de işin içine girince sizleri düşünmediğini değil de, psikolojik olarak kendi durumuna çok saplandığını düşünüyorum. belki sizin öğrenmenizle de yüzleşmek istemedi, utanç ve pişmanlık ele geçirdi. blöf düşüncesiyle günler öncesinden başlayıp o an alkol etkisiyle durum ilerlemiş olabilir. o gün kızla tartışmasında böyle bir şey yapacağını söylemiş mi? bu arada başınız sağ olsun.

Sabırlar diliyorum.
Şüphelendiğiniz şeyler bar belli ki. Kamera kayıtları yok mu o günlerin, binaya giren çıkan en son orada olanlar hangi saatte yalnız kalmış vs. Kendi yaptığından emin mi herkes?

Muhtemelen alkolün verdiği cesaretle böyle bir iş yaptı. Muhtemelen yaşasaydı maddi manevi çok daha zor duruma sokacaktı sizi. Annenle hala evlilerse Açık açık başka bir kadını dillendirmesi çok üzücü.
Bu arada evet blöf için yapmış olabilir. Arkadaşımın kayınpederi de aynı blöfğ yapıp dururdu. Bir gün kocası haber alamamış arkadaşım da bizdeydi. Gittik baktık ki asmış kendini. Kız çok üzüldü hep söylerdi sonunda yaptı biz hep blöf diyorduk diye. Sonra otopsi sonucu ne çıktı tahmin et.
Kalp krizi. Adam muhtemelen blöf yapacaktı bir anda kurtulamadı panikledi kalp krizi geçirip öyle öldü.
Bazen çok dillendirmemek lazım demek ki

Ne desem bilemedim. Başınız sağolsun

Bizim apartmanda oldu. Genç çift kavga ediyor. Adam depoya inip kendini asıyor. Onu da depoya eşya indiren başka komşu buluyor. Olay yeri inceleme son anda vazgeçtiğini söylemiş. Bir ayağı depodaki eşyaların üzerindeymiş çünkü. Kurtulmaya çalıştı muhtemelen ama kurtulamadı.

Polis size böyle bir şey söylemedi mi? Yani bunun blöfü olmaz. Asmak kesin çözüm gibi bir şey çünkü.

Muhtemelen kendine bu düzeneği hazırlayıp oğlunu arayacaktı. Oğlu dış kapıyı açtığında asıyor gibi yapacaktı.
Zemin katta oturuyor evin anahtarını balkon masasının üstüne koymuş. Eve girebilsin diye yani.
Bizde o şekilde girebildik zaten eve. Ama sonra ne oldu ne ters gitti bilemiyoruz..
ama gerçekten bunu yapacak insan bu kadar dillendirmiyor sanırım. Aniden yapıyor. İşi reklama dökmüyor

Başınız sağ olsun öncelikle, siz ve anneniz için çok üzüldüm.

Alkolün etkisiyle ne yaptığını bilememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…