- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi Papatya129
-
Yahu bilemedim, ben işsiz kalmış arkadaşımla dışarı çıksam bakın arkadaşım diyorum hesap mesap ödetmem. Eşşek olsa gece aynı yatakta yattığın insana haydi çıkar para koy demezsin diyemezsin yani. Konu sahibesi de acaip işsizken anlayış göstermek yerine para para diyen tiple sevgili oluyor üstüne evlenmey, düşünüyor???? Toplumun çivisi çıktı gerçekten. Yeni nesil erkekler para para diye diye toplumun çivisini de çıkarttı, sevginin de evliliğin de içini boşalttı çok yazık.
Seni tanınıyorum ama kendime cok yakin hissediyorum.Yahu bilemedim, ben işsiz kalmış arkadaşımla dışarı çıksam bakın arkadaşım diyorum hesap mesap ödetmem. Eşşek olsa gece aynı yatakta yattığın insana haydi çıkar para koy demezsin diyemezsin yani. Konu sahibesi de acaip işsizken anlayış göstermek yerine para para diyen tiple sevgili oluyor üstüne evlenmey, düşünüyor???? Toplumun çivisi çıktı gerçekten. Yeni nesil erkekler para para diye diye toplumun çivisini de çıkarttı, sevginin de evliliğin de içini boşalttı çok yazık.
Arkanda duran seni kollayan bir baban var kıymetini bil. Benimki 5 yıl önce öldü keşke hayatta olsaydı da herkesi çitileseydi kabulüm.
olabilir ister baba zoru ister başka şey evet buradaki erkek kötü bir partner mi öyle ama benim bahsettiğim şey nişanlı olmak için illa nişan yapmaya gerek olmaması yüzüğü takınca nişanlı oluyorsun kanunen bile böyle.baba zoruyla gelen bir evlilik teklifi ...
Demekki canına tak etti adamın nikahsız beraber yaşamanız akrabalar da doğru olmadığını söyleyince adam küplere bindi tabiki şok olmayın benceBabam 1 yıldır biliyordu ve sorun etmemişti birlikte yaşamamızı. Araları da çok iyiydi birlikte kaç kere ikisi görüştüler dışarıda yemek yediler vs. Nişanlım yine bu gidişinde yanına uğramış babamın, babam da birden bağırarak bunları söyleyince nişanlım şaşırmış. Bana babanın böyle düşündüğünü neden söylemedin dedi ben de ben bilmiyordum bile dedim.
eril dişil enerjiyle zerre kadar bile alakası yokAy bu tipler gözümde tüm çekiciliğini kaybediyor en eski kadın kodlarına sahibim galiba ben doğamız böyle ama eril enerjisi yüksek olan kadınlar sorun etmezler.
eril dişil enerjiyle zerre kadar bile alakası yok
2 kadın dışarı çıksak, karşıdakinin maddi durumu sıkıntılıysa parası olan taraf
sırf insanlık namına o hesabı öder
yani gerçekten insan kodlarına sahip biri maddi anlamda zor günler geçiren birini öyle bi durumda yüz üstü bırakmaz
sen şimdi bi kız arkadaşınla dışarı yemeğe çıktın, güzel de vakit geçirdin
ama arkadaşın işsiz veya maddi anlamda zorda. biliyorsun yani kuruş hesabı yapıyor
ne diyeceksin hesap geldiğinde, kendi yemeğini ödesin mi dersin ?
yoksa bu kız şuan biraz sıkışık, benden olsun mu dersin ?
kaldı ki burda bahsedilen kişi bir sevgili, nişanlı vs yani beraber hayatı paylaştığı insan aslında
evet ben de böyle düşünüyorumBenim kastettiğim olay , erkek herşeyi ödemeli değil tabi ki yorumlarımda her zaman böyledir burda. En eleştiren insanlardan biriyim.
Pintiliği bir erkeğe yakıştıramam dedim, kadının çocuk doğurması hamile halleri vs derken çalışamıyor bazen eşi onun herseyini karşılamak zorundadır mesela bazı noktalar da iş değişiyor konuda kız bir süre çalışmamış keyfi değil önceden çalışıyormuş yine iş arıyorsa o sürede sevgilisi bir süre idare edebilir etmek zorunda hatta insan arkadaşından kardeşinden bile para istemez bu durumda. Ama burda eşi keyfi kaç yıl çalışmayan kadınlar var erkeğe enerji olarak bunu yakıştıramıyorum mesela. Bir kızın erkek arkadaşı da aynı evde yaşadığı halde maddi sorumluluk almıyordu buna karşıyım. Bu kadın erkek ilişkisine zarar veriyor neyse şahsi fikrim bu.
Vay be; Bu da medeni, okumuş mürekkep yalamış beygir.Ev geçindirme, kadın-erkek rolleri, sevgilimden beklentim
Sevgilimle çok uzun yıllardır birlikteyiz, yurtdışına taşındık ve birlikte yaşıyoruz. İkimizde burada master yaptık. Ben okul okurken maddi durumum onunkinden daha iyiydi. Hiçbir sıkıntm yoktu bursum falan vardı ve part-time çalışıyodum. Bazen benden borç almak zorunda kalıyodu kira için vs...www.kadinlarkulubu.com
akraba eleştirisiyle olacak bişi değil buVay be; Bu da medeni, okumuş mürekkep yalamış beygir.
Bi kadın neden böyle bi erkeği kendine layık görür ki.
Ayıp desem, ayıp kelimesi dile gelse ben utanıyorum beni işin içine katmayın der.
Ne diyeyim konu sahibine bu konu, şimdi ki konusu…. İnsan kendini dile isteye bazı şeylere atıyor.
Hayır babası da ilginç nikahsız birlikte yaşamasına izin veriyor, bir akrabasının eleştirisi ile ortalığı bulandırıyor.
Hayat arkadaşı kendini şişiriyor bu konu üzerine.
Nişanlık durum kalmamış ortada, direk evlenmeleri gerekiyor.
Nişan yapılacak.
Gene de umarım herşey hakkına hayırlı olur.
Biz yanılırız…
Konu sahibi benzer yorum yapanlara neden anlamıyorsunuz vs tarzı çıkışlar yapıyorsunuz da sizde anlamamak için uğraşıyorsunuz bazı şeyleri.Ya hey allahım siz neden anlamak istemiyorsunuz? Babam madem nişanlımın “tırt”, “karaktersiz” olduğunu düşünüyor neden bunca zaman hiçbir şey demedi? Neden araları çok iyiydi neden başbaşa yemeklere rakıya vs gittiler?
Madem babam ciddi olmadığımızı düşünüyor neden aileleri tanıştıralım deli miyiz biz. Babam da gayet farkındaydı ciddi olduğumuzun.
Tamamen akrabanın gazına gelmesiyle bu kriz yaşandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?