Babamın kuzeninin oğluna aşık oldumm helpp

En yadırgayıcı olmayan yorum bu olabilir.. Teşekkür ederim trip atma olayı gerçekten ani gelişti ben onunla bu kadar konuşmak isterken o neden geç bakıyor diye düşünerek sinirle yazdım pişmanım yani ben de öyle düşündüm sonuçta storylere bakıp mesajlara mı bakamıyor? Üstüne düşmeyeceğim ancak umarım düğüne gelir

Halam zaten annesiyle konuşacağını söyledi ancak ben şahsi olarak tanışıklığımızın olmasını istedim aileler araya girerse iş ciddileşir ve ben ciddileşsin istemiyorum. Cok çabuk tanı koydum haklısınız ancak zamanı geriye alamam sonuçta Bundan sonra ben yazmam zaten kendisi yazarsa konuşuruz düğüne gelirse çok daha işler yürür ancak gelir mi acaba

Akraba evliliği mi Allah korusun
Bir de fazlaca ergen tavrınız var ekle , mesajlaş, düğüne davet et, trip at ben erkek olsam sizin bu halinizden dolayı muhatap olmazdım.
Regl dönemimdeyim duygu yoğunluğum fazla sanırım. Normalde umursamaz biriyimdir yani erkeklere karşı özellikle ancak bu çocukta farklı bir durum hissettim. Her neyse umarım dediğiniz gibi olmaz düğüne gelir.

Peki okuyor musun çalışıyor musun adam mimarmis senin gelecek planın ne

Senin istek atman hata. Hiç öyle tesadüf gibi de görünmez karşıdan haberin olsun. Sana gelen haber o çocuğa hayde hayde gitmiştir. Bak sana x'in kızını beğendik nasıl diye çoktaaaan göstermişlerdir. Hoş olmamış yaptığın. Tribin de cabası. Bu arada iki fake hesaba sahip olan birinden ben korkarım kız nasıl bi azim var sende

Bir insan 2 saat olmuş ins girmezdi hiç demişin

Illa her dakka bakmamı milletin osi ınstagram mi işi vardır çok sevmez girmez

Sanki aylardır sevgilisiniz tavırlar panikler bi ağır ol sevgilin varmı diye sorgulamalar

sen endişe duyacağına o duysun bu kadar üstüne düşme avucundan uçar gider

Ayrıca halaya niye diyorsun halan neden konusuyor daha bismillah bi konuşma olmuş iki mesaj olmuş

Aileleri araya karıştırmak konuş demek ne demek

Hani aranızda adı konmuş bir şey olur sonra ters giden birşey hadi dersin halam konuşsun

Sizde öyle bir şey yokki

Düğüne gelmezse de sen hiç oralı olma neden gelmedi diye dövünme gelirse de sevinç delisi olma bi sakin ol ağır ol ilk adımı o atsın sen değil

Birbirinizi tanimadan çokta yüz göz olmak istemiyor dogru da yapiyor biraz soguk ol çocukça triplerde yapma. O olgun davraniyor sende oyle yap. Tmm hoşlaniyorsn ama agirdan al. Dügüne gelirse ztn seni onemsiyordur. Dügunde de trip falan yapma hoc bisey yokmus gibi davran. Sen kaç yasindasn o kac yasinda

Görücü gibi olmasın diyorsun.Niye bu kadar takıntı yaptın.Dugune gelmezse bile dışarıda oturup çay içersiniz.

Ohaaa ne kadar hızlı ilişkiye başlıyosunuz ya bismillah

yeni nesil instagramda yaşıyor bilmiyor musun?
nasıl olur 2 saat bakmaz diye şaşkınlık içinde.

not: oğlum insg. kaldırdı ikidebir anne şu kadar saat oldu diyor. dün 24 saat olmuş mesela. trajikomik.

Nasıl Halanız var ya düşman gibiler 18 yaşındaki küçücük çocuğun aklına soktuklarına bak..

Oku, eğitimini al, ayaklarının üzerinde dur demiyorlar da evlilik güzelllemesi yapıyorlar.

Hep karşı olduğum şeydir.

Bu yaştaki gençlerin yanında çok dikkatli konuşmak gerekir ayrıca düğün düğün gezdirmemek de lazım sonra sonucu iyi olmuyor.

yeni nesil instagramda yaşıyor bilmiyor musun?
nasıl olur 2 saat bakmaz diye şaşkınlık içinde.

not: oğlum insg. kaldırdı ikidebir anne şu kadar saat oldu diyor. dün 24 saat olmuş mesela. trajikomik.
Yani adamlar çalışıyor işi gücü var kadınlar daha çok giriyor diye düşünüyorum hanı bizlere yönelik şeyler daha çok ama her dakka orda durmuyoruz ben iki gündür bakmıyorum mesela telaşım var

Adam demiş zaten mesajlaşmayı sevmiyorum diye bide sevgili olunur ne bileyim bi adı olurda bi hesap verilir

Başkası mi var sorusu zaten garip

Belki adam kıza oyun oynuyor tanımak adına

Bir sürü belkiler var

O farklı durum hissetmenizin nedeni aile büyüklerinin gazına gelmeniz olabilir.
İkinizde küçüksün özellikle çocuk daha 22 yaşında. Ailelerin aklınıza sokmasıyla, gorusturmesiyle onlardan etkilenip genç yaşta yapacağınız evlilikten umarım pişman olmazsınız.

Acele etme bence akraba bide bırak o adım atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…