Babamın kuzeninin oğluna aşık oldumm helpp

Ortaya atladım ama bence kesin bilgi değil kişiden kişiye değişir. İşi vardır yazamaz gayet normal ama en azından 1 dakikasını ayırıp bunu söyleyerek haber vermeli diye düşünüyorum
Hiç problem değil teşekkür ederim cevap için

Biraz tuhaf durum. Çocukta çok laubali geldi bana. Güçlü bir çekim hissettiğiniz insanlara karşı temkinli olun.

Neyse ben istek attım bu bana yazdı çok tanıdık geliyorsun gibisinden
Mesajlasmayi sevmeyene bak
sonra işte gelip seni babandan istesem verir falan dedi 3 kere.
Paket mi yapsin burda mi yersin deseydin

Hani dugunlerde birini begenirsin de surekli pistin bi ucundan diger ucuna gecip dikkatini cekmeye calisip platonik takilirsin dugun bitince de unutur gidersin ya
Öyle gunluk bir heyecan olarak kalsin

Hata üstüne hata yapmışsın.Halana deseydin evet bu çocuktan hoşlandım diye.Halan onlara haber verirdi.

Fake hesaptan takip nedir ergen misiniz.Madem ekleyeceksin kendi hesabindan ekleyip konuşacaksın.

Adam seninle yeni tanışmış.Her insan mesajlasmayi sevmez.Hemen tanı koyma.Acele etme.Seni görmeye gelecegim demesi bile seni beğendiğini gösterir.Adami niye yazmıyordu diye boğma.Yuzyuze görüş.

Çocukta hareket etmezseniz daha iyi olur sanki. Trip atmalar falan sevgili bile değilsiniz

Kafayıyiycemmm'le kalmamış yimişsin yavrum ne diyim
Hani erkeklere bu kadar şeetmeseniz aslında her şey daha güzel olacak
Hayatınızın olmazsa olmazı gibi davranmayın. Hal ve hareketlerinizden anlaşılıyor ki ergen çağında birisiniz. Okulunuza, geleceğinize odaklanın. Hemen biri size yakıştırma yaptı diye gidip çocuğu eklemeler, peşinde koşmalar, sevgili olmadan trip atmalar falan yapmayın kendinize bunu.
Erkeklerin soyu tükendi de bir tek o mu kaldı. Akraba akbaba yakıştırmasını da mı duymadınız hiç

Olan işi de olmaz yaparsın biraz uzak dur mesafe koy dügüne gelirse görmemiştik yap yanına sen gitme görürsen gülümse geç o peşinden koşsın ilişkiniz olsa çocuğu darlarson sen

Siz henüz hiç birşeysiniz, senin mesajına cevap atmak, asla gecikmemek zorunda filan değil. Dünyada gördüğün tek erkek gibi niye yapisiyorsun çocuğa. Fakelerden takip filan. Ayy çok basitçe.

Biraz sakin, biraz sabır, bir dur yani. Ben seni gelip istesem baban verir ne demek ayrıca ya. Sen benim için bu kadar basitsin demek oluyor farkında değil misin? Neden çünkü gelip istemesine bile gerek yok sen koşa koşa gidiyorsun.

Böyle bir ilişki de üzülen taraf sen olursun. Israr etme. Hatta arkanı dön git. Senelerce üzüleceksin. O seni umursamayacak , canı isteyince konuşacak canı istemeyince konuşmayacak. Aklını başına topla

Akraba evliliği mi Allah korusun
Bir de fazlaca ergen tavrınız var ekle , mesajlaş, düğüne davet et, trip at ben erkek olsam sizin bu halinizden dolayı muhatap olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…