Kontakt Lens Babamın göz renginde lens arıyorum (:

kilincg

Kєrbєгos || ♥
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
24
0
Kızlar ilk defa lens alıcam ve yapay bi göz rengi istemiyorum .
Babamın göz rengine yakın doğal duran bi lens istiyorum öneri marka ve renkleri nedir ?

Babamın gözleri flashsız

Flashlı ~

Son düzenleme:
adore'un lenslerini araştırın,onlarda 2 renk 3 renk falan olabiliyor(yani ortası farklı kenarı farklı vs) Fakat taban renginiz önemli evet, soloticalardan topazio böyle gri yeşil durabilir ama sarı kısmı durmaz eğer koyuysa göz renginiz

Göz rengim çok açık kahve yani elaya yakın bişe .

Freeslook'n turkuaza bnzettm ama kullanan vvar mı blmiorm.

freshlook çok damarlıdır,asla tavsiye etmem.. adore açık gri ve solotica topazio bu reengi verebilr bence. bir araştırın bakın google.dan video ve resmlere

Freshlook zümrütyeşili kullanıyorum ben..ışıkta falan baya açılıyo üstteki yeşil gib oluyo amaaaaa hiç rahat değil bulanık..mecburiyetten kullanıyorum

Freshlook zümrütyeşili kullanıyorum ben..ışıkta falan baya açılıyo üstteki yeşil gib oluyo amaaaaa hiç rahat değil bulanık..mecburiyetten kullanıyorum.....

Freshlook zümrütyeşili kullanıyorum ben..ışıkta falan baya açılıyo üstteki yeşil gib oluyo amaaaaa hiç rahat değil bulanık..mecburiyetten kullanıyorum.....

Lenste sorun oldgu için bulank olmasın cnm dikkat et .
Bide rica etsem foto koyar msın

Yok canım aldığım bütün freshlooklar böyle..burda her markayı bulamıyorum maalesef..ben telden giriyorum aksam kardesm pc yi getirirse foto atarım :) ya da istersen faceden ekleyip bakabilrsn:)

canım benim babanın rengi yeşil benimde açık kahve yeşil kullandım herkez gerçek sanıyordu
ama marka sorma hatırlamıyorum

Yok canım aldığım bütün freshlooklar böyle..burda her markayı bulamıyorum maalesef..ben telden giriyorum aksam kardesm pc yi getirirse foto atarım :) ya da istersen faceden ekleyip bakabilrsn:)

Olur cnm sen bna msj at bn atamıorm maalsf

ben genellikle freshlook lenslerini kullaniyorum
adoreyi hic denemedim acikcasi ama resimdeki gibi duruyorsa pek yapay durmuyor bence

Markayada karar veremedm ki ya.
Hiç lens kullanmadgm için hangisi iyi hangisi kötü bilemiorm

Bence lens satilan yerlere sor. senin gozunun rengine gore en iyi karari onlar verir. umarim aradigin gibi birsey bulursun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…