- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
- 123
Babam annesiz babasız kalmıs genc yasta. Babasını vurmuşlar bir kavgada. Sonra istanbula gelmiş çalışmış mafya görmüş Vs . Kötü bir hayatı olmus kabadayı modunda yasıyormuş evlendirmiş halasıgil bunu . Annem de safım bir kadın mülayim pasif bir karakter . Senelerce ezik bir kadınla baskın bir erkek modeli anne baba olarak gördüm ben. Saolsun annem cok iyidir hakkını yiyemem o da öyle görmüş yetişmiş zaten babam gibi birini idare etmek cok zor içkisi de var düzgün calısmaz günlük yaşar. Bir tek dayagı yok o da sözlü şiddet olarak yıllarca sürmüştür. Küçüklüğümde geceleri uyanırdım babam içmiş içmiş anneme laf sayıyor olurdu. Yaşlandı hala içiyor üstelik artık hepten işi boşladı. Kardeşim ve ben bir şekilde okuduk ettik. Bazen yediremiyor hem gurur duyuyorum diyor hem de kendini ezik görüp kendi cocugun kıskanıyor gibi hareketler laflar ediyor. Bu ara devamlı acıtasyon yapıyor ağzında sürekli ben ölünce görürsünüz kim baba belli değil gibi laflar ediyor. Mesela suan yine içmiş içmiş kafası iki trilyon facebook ta birsürü küfürler yazıyor elaleme karsı rezil ediyor. Zaten millet buna ayyaş gözüyle bakıyor akrabalar filan sorumsuzluguyla ünlü iş konusunda. Yine de babadır işte üzülüyorum onun yüzünden hayatımın içine edilmiş de olsa psikolojim bozuldu da olsa. Devamlı ben ölürsem görürsünüz ben ölünce anlarsınız kıymetimi der. Birkez bana kızıp mezarıma gelme demişti. Bn çalışıp para kazanıp anneme verdiğimde de yediremez eve eşya aldırmaz. Hayatımızı zora sokuyor evet evi gecindirdi bir şekilde ama hep kıt kanaat. Hayattan vazgecmiş gibi yasıyor. Tedavi olmaz anca kabadayılık yapar. Değişmez. Cidden ayağımıza bağ gibi. O kadar daraltoyır ki bizi bazen ölse daha mı iyi olur hayatımız diyoruz kardeşimle. Sonra üzülüyorum yine de babam diyorum üzülürüm biliyorum vicdan yaparım. Haksız mıyım ama ya bu nasıl hayat ki her türlü üzülüyorum. . Böyle babası olup ölen var mı sonrasında ne yaşadılar merak ediyorum