BABAMIN ANNEME İHANETİ

Annene söylemen önce ben olsam kadınla konuşurdum evliymiş eşine söylerim diye tehdit ederdim baktım özür falan diliyor bir daha asla görüşmem diyor.
Beklerdim babaminda tabi hemen kulağına gider bu durum onuda eğer bir daha o kadınla gorüşurse o kadınla anneme söyleyeceğimi söylerim.Yok kadın konuşmada çirkefleşiyorsa eşine msj yazıp herseyi anlatırdım.

Abin-erkek kardeşin var mı ? Varsa, onlar dahil olsa konuya, baban üzerinde etkili bi baskı olur.

Diğer alternatif kadınla iletişime geçmek. Ama dengi biri olmalı yani yaşı mevkisi.. seni küçük görüp ciddiye almayabilir.

Evli insanların bu kadar rahat olması korkunc Sorumlu oldukları bi eşleri var, çocukları var.
Şüuyu vukuundan beter ( Duyulması gerçekleşmesinden kötü) derler hukukta. Öyle bed bi hal

Gerçekten berbat bir durum. Allah yardımcın olsun. Peki yarın birgün senden bağımsız olarak annen babanın bu ihanetini öğrendiğinde baban kızın da biliyordu diyebilecek mi adam mı?
Çünkü eğer öyle derse annen bana niye söylemedin diyebilir.

Offf okadar zor bir durum ki. Bunun yukunu tek basina tasimakta korkunc. Anneye soylense ya ayrilmazsa bunu bilip yasamak onun icin cok aci, diyelim ayrildi ya o uzuntuyle sagligina birsey olursa. Kadinin kocasi veya varsa cocuklari ogrense ya gelip öldurmeye kalkarlarsa. Insanlar namus davasina cinayet isleyebiliyor. Ne olursa olsun ne kadar kizarsam kizayim babamin boyle bir tehlikeyle karsilasmasini istemem. Sadece kadinla konusup uzaklastirsam annemin hicbirseyden habersiz hayatina devam etmesi vicdanimi sizlatir. Ne taraftan tutarsan tut elinde kaliyor.

Ne olursa olsun anne baba arasında olan bişey ve evlat olarak saklama hakkını kimse vermiyor hasta olsa dahi.
Siz bu hukum berme yetkisini nerden aldiniz acaba ALLAH basiniza vermesin siz soyleyebilirsiniz ama ben öldü ölecek anneme soyleyemezdim hanim efendi zorla mi ya bi dusun diyecegim ama bos kadin kemoterapi aliyor morale ihtiyaci var ne kocasi ne diger kadini allah askina benim sartlarim farkli ben soyleyemem ama sartlarim boyle olmasa ben de soylerdim...sizi ikna etmek zorundada degilim ama siz yazmaya devam edeceksiniz galiba.

Son düzenleme:
Ben olsam kanserle cebelleşen bir kadının eğer kendini aldatan eşiyle boşanmayıp durumu kabullenip devam edeceğini biliyorsam asla söylemem. Öğrendiğinde de zaten ağlayacak üzülecek hatta ve hatta psikolojinin çok önemli olduğu bu hastalıkla olan savaşında zora düşecek. Ne gerek var ? Kadını ve babanızı sıkıştırın tehdit edin ancak zavallı annenizi üzmeyin.

Kanser hastası, kemoterapi alan bir kadına tutup boşanmayacaksın belki ama al babam seni aldatıyor otur ağla üzül kahrol demek bu. Hele ki sülale içinde yapmaya karar vermek ne demek ? Azıcık akıl mantık lütfen. Millete rezil ettiğiniz tek kişi babanız ancak anneniz de orda yerin dibine geçecek. Bu benim hayatımda duyduğum en mantıksız ve empatiden yoksun plan.

Ben haksızlığa gelemeyen ve yalanı sevmeyen bir insanım. Kendinizi ozaman hasta ve bir yalanın içinde yaşayan biri olarak görün empati yapabilirseniz. Ve bu da son yorumum beni ikna etmek de size düşmez bu benim fikrim benim kendi düşüncem :) bunda değştirilcek bir şey yok geçmiş olsunn allah şifa versin.

Yok konu sahibinin boyle bi sorunu yok siz yanlis anlamissiniz... ben yorumumda basima gelse ben soyleyemem annem hasta ama sizin sartlariniz uygunsa soyleyin demistim baska biri seninde basina gelse kadinin bilmek hakki dedi benim basima gelmedi gelsede ozel nedenim var ben soyleyemem ama konu sahibi kendi sartlariyla dusunup karar vermeli sulalaye rezil etme iyi bi fikir degil bana gore..

Birgün nasılsa ortaya çıkıcak ama nasıl çıkacak dur bakalım.. biliyomusunuz hayatta hiç bişey saklı kalmıyor

Siz annenizi hasta kolondan mideye gecmis kemoterapi alan kanserli biri olarak düşünün bakalim gidip soylermiydiniz o kadini gec baban umrunda olmazda anlamazsiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…