Oda şok oldu birşey diyemedi… ben de çok sinirliyim öğrendiğimden beri gerçekten . Babam birde annemin ve bizim üstümüze titreyen bi insandı. Allah kimseyi şaşırtmasın inşallahNe dedi peki babanız. O kadınla da konuşun. Seni herkese rezil ederim sırf annem üzülmesin diye önden böyle bi uyarıyorum seni yolarım deyin. Ay çok sinirlendim.
Güçlü kadındır ondan yana şüphem yok. Yinede bilmiyorum suçu olmayan insanları kırmaktn da korkuyorum çünkü buraya yazamadığım çok daha detaylar var maalesef kısa kesmek istedim… Sadece biliyorum ki baba kişisi bizi asla bırakmayacakYani annen sadece uzulduguyle kalacaksa boşuna uğraşmayın. Ama annem güçlüdür babamın da donuna kadar alırız sonra da yolumuza bakarız kim küserse küssün kim rezil oluyorsa olsun diyorsanız hiç cekinmeyin.
Babam deli bize anneme zarar verir arkası güçlü ortada kalırız annem de bunu kaldıramaz diyorsan süs. Babana ara sıra bildiğine dair imalarda bulunabilirsin belki korkar.
Konuyu açmadan 1 saat önce falan öğrendim. Evet bilmek Bencede hakkıNezamandır saklıyosun annenden ? Bence bi an önce söylemeliisn annenin senin bildiğin halde sustuğunu öğrenirse seni affetmeyebilir ben affetmezdim.
Sizin de sucunuz yok ama kırıldınız.Güçlü kadındır ondan yana şüphem yok. Yinede bilmiyorum suçu olmayan insanları kırmaktn da korkuyorum çünkü buraya yazamadığım çok daha detaylar var maalesef kısa kesmek istedim… Sadece biliyorum ki baba kişisi bizi asla bırakmayacak
Boyle bise yasadim demedim yasasaydim ne yapardim dedim..annem ciddi hasta kisaca kotu hastalik birden cok organinda ben anneme soylemezdim dedim..İçiniz nasıl rahat etti peki annenizle o adamın aynı evde kalmasına aynı odada uyumasına yalandan evcilik oynamasına nasıl gönlün razı geldi kadın olarak?
Siz uygun bi ortam oluşturup babanızla ciddi ciddi konuşun. Annem üzülmesin diye ses etmiyolarum ikinizi de rezil ederim deyin. Çok meraklıysan git annemden boşan sonra ne b.k yerseniz yiyin deyin. O da anlasın ciddiyetinizi. Bu kadınların çektiği nedir ya 50 yaşında adamı hala gözetleyecek miyiz kardeşim. Sinir oldum.Oda şok oldu birşey diyemedi… ben de çok sinirliyim öğrendiğimden beri gerçekten . Babam birde annemin ve bizim üstümüze titreyen bi insandı. Allah kimseyi şaşırtmasın inşallah
Yani annenizin bunu bilmeye hakkı var. Ama nihayetinde anneniz boşanmaz muhtemelen.olan onca şeye olur. Ama en azından babanozla o kadın görüsmeyi keser. Gerçi bu kulaklar neler duydu. Bu durumda denk geldim aldatılan kadının kardeşleri adama onu da almbu da dursun diye öneride bulunmuştu. Çok çirkin bir durum.Herkese merhabalar. İçimi buraya dökmek istiyorum ve sizlerin fikirlerini beni incitmeden almak istiyorum. Tesadüfen babamın telefonunda bir kadın ile mesajlaşmalarını gördüm ve ben bu kadını tanıyorum. İçimizde olan bir kadın. Nasıl şok olduğumu size anlatamam. Ve bu kadın bi akrabamızın da en yakın arkadaşı.
Mesajları okuduğumdan beri ne yapacağımı bilmiyorum bi tarafım herkesi karşına al herşeyi ortaya dök diyor ki eğer herşeyi ortaya dökersem baba tarafı denen hiçbir kimse kalmaz. Diğer yanım annem üzülecek diye çok kahroluyor. Bu arada yaşlarında var 50 küsür yaşlarındalar. Annem üzülsün istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide…
Canım ben bu durumun birebir aynısını yasadım. Ben yakalamadım ama annem yakaladı babamım mesajlarını. Aynı muhabbet işte halamın eski yakın bir arkadası ailecek bayram seyranda gördüğümüz bir kadındı. Annem çok ama çok zor zamanlar geçirdi bu durumu öğrenince. Psikolojisi alt üst oldu. Ağlamaktan helak oldu ve artık kendimi atıveresim var balkondan dediğini duyunca psikiyatriye götürdüm. Yıllardır ilaç kullanıyor uyku ilaçları ve bazı antidepresanlar.. Aynı zamanda bu olayın üstüne 15gün sonra falan kolu tutuldu kadının. Sıkıntıdan stresten kolunu hareket ettiremez oldu doktor doktor gezdik. Ani stres kaynaklı bir tür eklem rahatsızlığı yasamıs ve ameliyat olması gerekti. Hala derim daha önce de konu açan olmuştu burada aynı nedenden dolayı. Ben öğrensem asla ama asla anneme söylemezdim. Kadının hayat enerjisi gitti evden dısarı cıkmak istemez oldu yıllardır. Aniden çöktü 60yasındaki kadın bir anda 70-75yaşına geldi. babanı çek kenara konuş. Tek çözüm bu. Annenin öğrenmesine gerek yok o yaştan sonra depresyon ile bir dünya hastalık geliyor insana inan altından kalkmaso cok zor.Herkese merhabalar. İçimi buraya dökmek istiyorum ve sizlerin fikirlerini beni incitmeden almak istiyorum. Tesadüfen babamın telefonunda bir kadın ile mesajlaşmalarını gördüm ve ben bu kadını tanıyorum. İçimizde olan bir kadın. Nasıl şok olduğumu size anlatamam. Ve bu kadın bi akrabamızın da en yakın arkadaşı.
Mesajları okuduğumdan beri ne yapacağımı bilmiyorum bi tarafım herkesi karşına al herşeyi ortaya dök diyor ki eğer herşeyi ortaya dökersem baba tarafı denen hiçbir kimse kalmaz. Diğer yanım annem üzülecek diye çok kahroluyor. Bu arada yaşlarında var 50 küsür yaşlarındalar. Annem üzülsün istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide…
Anneme her şeyi anlatırdım, hatta mesajların ekran görüntülerini de alırdım. Sonra ne yapacaksa kendi bilir ama kandırılmasına müsade etmezdim.Herkese merhabalar. İçimi buraya dökmek istiyorum ve sizlerin fikirlerini beni incitmeden almak istiyorum. Tesadüfen babamın telefonunda bir kadın ile mesajlaşmalarını gördüm ve ben bu kadını tanıyorum. İçimizde olan bir kadın. Nasıl şok olduğumu size anlatamam. Ve bu kadın bi akrabamızın da en yakın arkadaşı.
Annenle konuşmalısın. Ya da dediğim gibi hepsi aynı ortamdayken yap bunu.Susulacak gibi değil ki ama. Ay bir de içimizden diyorsun yuh be. Ben olsam o kadın da evde olduğu zaman belgelerle konuşurdum. Yaka paça evden atardım.
Ne olursa olsun anne baba arasında olan bişey ve evlat olarak saklama hakkını kimse vermiyor hasta olsa dahi.Boyle bise yasadim demedim yasasaydim ne yapardim dedim..annem ciddi hasta kisaca kotu hastalik birden cok organinda ben anneme soylemezdim dedim..
Onu yazmamdaki sebep babamın akrabalarının yaptığını düşünüp annemi hiçbirisi ile görüştürmek istememem. Yazamadığım detaylar var o yüzden pek anlamamış olabilirsiniz..Söyleyin de niye tüm sülaleyi topluyorsunuz? Bunu ilan etmeye hakkınız yok. Kadın üzüntü mü yaşasın utanma mı? Bir de baba tarafı falan ne gerek var? Yalnızken söyleyin de kafasını toplayıp doğru düşünebilsin. Her kafadan bir ses çıkacak, yapmaz etmez diyip üste mi çıksınlar? Kaş yapayım derken göz çıkarmayın yalnız ikisiyle konuşun.
Teşekkür ederim.. Evet karşı tarafta evli çok utanç vericiBence annenize söylemeyin bu yaştan sonra kaldırması, sindirmesi zor bir durum.
Babanızla konuşun bu rezilliği bitirsin.
Diğer tarafı da uyarın
Peki diğer kadın da Evli mi?
Çok teşekkür ederim işte bende bundan çok korkuyorum rabbim annenize şifa versin inşallahCanım ben bu durumun birebir aynısını yasadım. Ben yakalamadım ama annem yakaladı babamım mesajlarını. Aynı muhabbet işte halamın eski yakın bir arkadası ailecek bayram seyranda gördüğümüz bir kadındı. Annem çok ama çok zor zamanlar geçirdi bu durumu öğrenince. Psikolojisi alt üst oldu. Ağlamaktan helak oldu ve artık kendimi atıveresim var balkondan dediğini duyunca psikiyatriye götürdüm. Yıllardır ilaç kullanıyor uyku ilaçları ve bazı antidepresanlar.. Aynı zamanda bu olayın üstüne 15gün sonra falan kolu tutuldu kadının. Sıkıntıdan stresten kolunu hareket ettiremez oldu doktor doktor gezdik. Ani stres kaynaklı bir tür eklem rahatsızlığı yasamıs ve ameliyat olması gerekti. Hala derim daha önce de konu açan olmuştu burada aynı nedenden dolayı. Ben öğrensem asla ama asla anneme söylemezdim. Kadının hayat enerjisi gitti evden dısarı cıkmak istemez oldu yıllardır. Aniden çöktü 60yasındaki kadın bir anda 70-75yaşına geldi. babanı çek kenara konuş. Tek çözüm bu. Annenin öğrenmesine gerek yok o yaştan sonra depresyon ile bir dünya hastalık geliyor insana inan altından kalkmaso cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?