Telefon odadaydi. Duştayken telefonu nasıl duyabilirim yani bir düşününBu kayınbaba da olsa baban da olsa aynısını söylerdim. Bazı büyükler aşırı görev insanı oluyor. Her işi kendine görev sanıyor. Bence yardım olsun İyilik olsun diye yapmış. Telefonla arayıp baba duştayım ben kapıyı açayım siz girip halledin deyip kapatabilirdin. Panik atak geçirecek bir durum yokmuş. Seninle ilgili birşey bu babanla değil. Ha ben çok netim kimseden çekinmem dersen de baba müsait değilim açamam kapıyı diyebilirdin yine panik ataklık bir durum yok. Geçmiş olsun
Ben olayı anlamadım galiba. Bu kadar panik olacak ne var? Benim anladığım siz duştayken babanız televizyoncularla kapıyı çalmış siz de hızlı hızlı giyinip kapıyı açmaya çalışmışsınız. Tabi ki böyle bir şey talep etmediğiniz halde çat kapı tamircilerle kapıya dayanması saçma ama bu kadar titreyecek ne var ortada, anlamadığım bir şey mi var?Bugün babam aradı bir televizyonumuz vardı kanal eklenecek falan bugün aradı monte ettiniz mi dedi whatsapptan göster dedi gösterdim neyse, sonra evi temizledim bugün banyoya girdim tam. Kapı çalmaya başladı yarıda banyodayken tam köpüktüm. Hızlı hızlı durulanip cikmaya çalıştım. Üzerimi giymeden havluyla kapı deliğinden baktım. Babam gelmiş. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı. Yaninda da televizyoncu adamlar getirmis 2 tane. Ses cikarmadan giyinmeye falan çalıştım. Gider diye bekledim çalıp duruyor kapıyı gitmiyor. En sonunda seslendim kim o diye banyodaydim bekle dedim. Adamlar olduğunu yanında kapıyı açınca gördüm yani. Saçımda da havlu vardı. Çok kötü hissettim rezil olmuş gibi hissettimm. Yanlış anlamasin diye birsey de diyemiyorum babama. Ama aramış gelmeden önce ben banyodaydim acamadim acmamama rağmen de gelmiş yani deli olcam ya . Elim ayağım titriyor yarım saattir nefesim daralıyor. Panik atak ve anksiyete hastasiyim sinir oldum şuan . Bu arada evliyim eşim işte şuan.
Ben öyle birşey demedim ama. Kapı çalınca babayı görünce telefonla arayıp dediğimi yapabilirdin. O anda sağlıklı düşünememişsin. Ama yine de paniklik birşey yok. Ben de panik atak hastasıyım. Ben başka durumlarda tetikleniyorum ama kendimi telkin edip sakinleştirme yolları buldum kendimce. Bu hastalık beyinde bitiyor gerçekten. Üzerinde çok düşünmemeni tavsiye ederim. Ama hoşlanmıyorsan ailene açıkça böyle durumlardan hoşlanmadığını söyleyebilirsinTelefon odadaydi. Duştayken telefonu nasıl duyabilirim yani bir düşünün
Ben babanizin yerinde olsam hic ugrasmazdim sizinle. Ne olacak yani ne olmus hayatimizin anindan kesitler bazen boyle durumlar olabiliyor. Benim zamaninda basima uc dort defa gelmistir bu olay. Ne oldu yani. Aniden giyindiniz ciktiniz kapiyi actiniz tv oldu bitti adamlar gitti. Panik atak olacak ne oldu. Gir duşa birdaha al cik. Su hayatta neleri takiyorlar millete bak yaBugün babam aradı bir televizyonumuz vardı kanal eklenecek falan bugün aradı monte ettiniz mi dedi whatsapptan göster dedi gösterdim neyse, sonra evi temizledim bugün banyoya girdim tam. Kapı çalmaya başladı yarıda banyodayken tam köpüktüm. Hızlı hızlı durulanip cikmaya çalıştım. Üzerimi giymeden havluyla kapı deliğinden baktım. Babam gelmiş. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı. Yaninda da televizyoncu adamlar getirmis 2 tane. Ses cikarmadan giyinmeye falan çalıştım. Gider diye bekledim çalıp duruyor kapıyı gitmiyor. En sonunda seslendim kim o diye banyodaydim bekle dedim. Adamlar olduğunu yanında kapıyı açınca gördüm yani. Saçımda da havlu vardı. Çok kötü hissettim rezil olmuş gibi hissettimm. Yanlış anlamasin diye birsey de diyemiyorum babama. Ama aramış gelmeden önce ben banyodaydim acamadim acmamama rağmen de gelmiş yani deli olcam ya . Elim ayağım titriyor yarım saattir nefesim daralıyor. Panik atak ve anksiyete hastasiyim sinir oldum şuan . Bu arada evliyim eşim işte şuan.
Haber vermeden mı geldi. Bugün geleceğini bilmiyor muydunuzTelefon odadaydi. Duştayken telefonu nasıl duyabilirim yani bir düşünün
Valla ben de anlamadım.Sonuna kadar okudum ne gelecek devamında diye.Ben olayı anlamadım galiba. Bu kadar panik olacak ne var? Benim anladığım siz duştayken babanız televizyoncularla kapıyı çalmış siz de hızlı hızlı giyinip kapıyı açmaya çalışmışsınız. Tabi ki böyle bir şey talep etmediğiniz halde çat kapı tamircilerle kapıya dayanması saçma ama bu kadar titreyecek ne var ortada, anlamadığım bir şey mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?