Bugün babam aradı bir televizyonumuz vardı kanal eklenecek falan bugün aradı monte ettiniz mi dedi whatsapptan göster dedi gösterdim neyse, sonra evi temizledim bugün banyoya girdim tam. Kapı çalmaya başladı yarıda banyodayken tam köpüktüm. Hızlı hızlı durulanip cikmaya çalıştım. Üzerimi giymeden havluyla kapı deliğinden baktım. Babam gelmiş. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı. Yaninda da televizyoncu adamlar getirmis 2 tane. Ses cikarmadan giyinmeye falan çalıştım. Gider diye bekledim çalıp duruyor kapıyı gitmiyor. En sonunda seslendim kim o diye banyodaydim bekle dedim. Adamlar olduğunu yanında kapıyı açınca gördüm yani. Saçımda da havlu vardı. Çok kötü hissettim rezil olmuş gibi hissettimm. Yanlış anlamasin diye birsey de diyemiyorum babama. Ama aramış gelmeden önce ben banyodaydim acamadim acmamama rağmen de gelmiş yani deli olcam ya . Elim ayağım titriyor yarım saattir nefesim daralıyor. Panik atak ve anksiyete hastasiyim sinir oldum şuan . Bu arada evliyim eşim işte şuan.