• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın amacı ne ya?

mlysiac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
3
1
1
Bugün babam aradı bir televizyonumuz vardı kanal eklenecek falan bugün aradı monte ettiniz mi dedi whatsapptan göster dedi gösterdim neyse, sonra evi temizledim bugün banyoya girdim tam. Kapı çalmaya başladı yarıda banyodayken tam köpüktüm. Hızlı hızlı durulanip cikmaya çalıştım. Üzerimi giymeden havluyla kapı deliğinden baktım. Babam gelmiş. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı. Yaninda da televizyoncu adamlar getirmis 2 tane. Ses cikarmadan giyinmeye falan çalıştım. Gider diye bekledim çalıp duruyor kapıyı gitmiyor. En sonunda seslendim kim o diye banyodaydim bekle dedim. Adamlar olduğunu yanında kapıyı açınca gördüm yani. Saçımda da havlu vardı. Çok kötü hissettim rezil olmuş gibi hissettimm. Yanlış anlamasin diye birsey de diyemiyorum babama. Ama aramış gelmeden önce ben banyodaydim acamadim acmamama rağmen de gelmiş yani deli olcam ya . Elim ayağım titriyor yarım saattir nefesim daralıyor. Panik atak ve anksiyete hastasiyim sinir oldum şuan . Bu arada evliyim eşim işte şuan.

Bu kayınbaba da olsa baban da olsa aynısını söylerdim. Bazı büyükler aşırı görev insanı oluyor. Her işi kendine görev sanıyor. Bence yardım olsun İyilik olsun diye yapmış. Telefonla arayıp baba duştayım ben kapıyı açayım siz girip halledin deyip kapatabilirdin. Panik atak geçirecek bir durum yokmuş. Seninle ilgili birşey bu babanla değil. Ha ben çok netim kimseden çekinmem dersen de baba müsait değilim açamam kapıyı diyebilirdin yine panik ataklık bir durum yok. Geçmiş olsun

Bu kayınbaba da olsa baban da olsa aynısını söylerdim. Bazı büyükler aşırı görev insanı oluyor. Her işi kendine görev sanıyor. Bence yardım olsun İyilik olsun diye yapmış. Telefonla arayıp baba duştayım ben kapıyı açayım siz girip halledin deyip kapatabilirdin. Panik atak geçirecek bir durum yokmuş. Seninle ilgili birşey bu babanla değil. Ha ben çok netim kimseden çekinmem dersen de baba müsait değilim açamam kapıyı diyebilirdin yine panik ataklık bir durum yok. Geçmiş olsun
Telefon odadaydi. Duştayken telefonu nasıl duyabilirim yani bir düşünün

Bugün babam aradı bir televizyonumuz vardı kanal eklenecek falan bugün aradı monte ettiniz mi dedi whatsapptan göster dedi gösterdim neyse, sonra evi temizledim bugün banyoya girdim tam. Kapı çalmaya başladı yarıda banyodayken tam köpüktüm. Hızlı hızlı durulanip cikmaya çalıştım. Üzerimi giymeden havluyla kapı deliğinden baktım. Babam gelmiş. Ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı. Yaninda da televizyoncu adamlar getirmis 2 tane. Ses cikarmadan giyinmeye falan çalıştım. Gider diye bekledim çalıp duruyor kapıyı gitmiyor. En sonunda seslendim kim o diye banyodaydim bekle dedim. Adamlar olduğunu yanında kapıyı açınca gördüm yani. Saçımda da havlu vardı. Çok kötü hissettim rezil olmuş gibi hissettimm. Yanlış anlamasin diye birsey de diyemiyorum babama. Ama aramış gelmeden önce ben banyodaydim acamadim acmamama rağmen de gelmiş yani deli olcam ya . Elim ayağım titriyor yarım saattir nefesim daralıyor. Panik atak ve anksiyete hastasiyim sinir oldum şuan . Bu arada evliyim eşim işte şuan.
Ben olayı anlamadım galiba. Bu kadar panik olacak ne var? Benim anladığım siz duştayken babanız televizyoncularla kapıyı çalmış siz de hızlı hızlı giyinip kapıyı açmaya çalışmışsınız. Tabi ki böyle bir şey talep etmediğiniz halde çat kapı tamircilerle kapıya dayanması saçma ama bu kadar titreyecek ne var ortada, anlamadığım bir şey mi var?

Telefon odadaydi. Duştayken telefonu nasıl duyabilirim yani bir düşünün
Ben öyle birşey demedim ama. Kapı çalınca babayı görünce telefonla arayıp dediğimi yapabilirdin. O anda sağlıklı düşünememişsin. Ama yine de paniklik birşey yok. Ben de panik atak hastasıyım. Ben başka durumlarda tetikleniyorum ama kendimi telkin edip sakinleştirme yolları buldum kendimce. Bu hastalık beyinde bitiyor gerçekten. Üzerinde çok düşünmemeni tavsiye ederim. Ama hoşlanmıyorsan ailene açıkça böyle durumlardan hoşlanmadığını söyleyebilirsin

sakince telefonu alıp babayı arayıp 5 -10 dk beklemesini söyleseydınız keşke böyle nie hastalandırdınız kendınızı

Bende tam anlayamadım ama delikten baktığınızda sadece babanızı görmüşsünüz ( adamları kapıyı açtığınızda) gelen tek babanızken bile eliniz ayağınız niye dolaşıyor ne yapacağınızı bilemiyorsunuz o kısım normal değil.

Babanız işgüzarlık yapmış ama rezil olacak, nefes kesilecek bir durum da yok, o halinizi gördüyse adam habersiz gelmez belki bir daha.

Babam da olsa evime çat kapı gelinmesini sevmiyorum ben. Olan olmuş artık. Tamircileri hayatınızda bir daha görmeyeceksiniz, öyle düşünün

Bu kadar panik yaşayacak ne var diye iki kere okudum.
Abartmamış mısınız biraz?
Üstünüzü giyinip, kapıyı yarım açıp baba ben odadayım 5 dkya geliyorum sen ilgilen diyebilirdiniz.
Adam size yardım etmek istemiş gelmeden de aramış şansını denemiş ne olacak ya :)
Böyle şeylere takılıp, zor olan hayatı daha da zorlaştırmayın

ne amaci olacak, senin evinin ayri oldugunu tam idrak edememis, ozel alana saygi duymayan, muhtemelen evlenmeden once onlarla yasarken de odana cat kapi giren bir baba
onun normali bu..kasıtlı bir durumu yok .
"baba neden onceden netlesince gelmedin? bak sacimda Bornozla actim kapiyi elin adamına. hos mu oldu? yapma bir daha lutfen" demelisin.
demeidgin surece baban asla bunun sorunlu bir davranis olduğunu anlamaz çünkü onun normali bu

Ben babanizin yerinde olsam hic ugrasmazdim sizinle. Ne olacak yani ne olmus hayatimizin anindan kesitler bazen boyle durumlar olabiliyor. Benim zamaninda basima uc dort defa gelmistir bu olay. Ne oldu yani. Aniden giyindiniz ciktiniz kapiyi actiniz tv oldu bitti adamlar gitti. Panik atak olacak ne oldu. Gir duşa birdaha al cik. Su hayatta neleri takiyorlar millete bak ya

Çat kapı gelinmesi saygısızlık ancak neresi panik atak yaşanacak bir durum anlayamadım açıkçası. Boşverin babanız yardımcı olmaya çalışmış eline bulaştırmış daha düzgün bir dille açıklarsınız habersiz gelmemesi gerektiğini idrak eder.

Ben olayı anlamadım galiba. Bu kadar panik olacak ne var? Benim anladığım siz duştayken babanız televizyoncularla kapıyı çalmış siz de hızlı hızlı giyinip kapıyı açmaya çalışmışsınız. Tabi ki böyle bir şey talep etmediğiniz halde çat kapı tamircilerle kapıya dayanması saçma ama bu kadar titreyecek ne var ortada, anlamadığım bir şey mi var?
Valla ben de anlamadım.Sonuna kadar okudum ne gelecek devamında diye.

Keske hic acmasaydınız kapıyı evli kadının evine cat kapı gelmemesi gerektiğini öğrenirdi.Şu kadınları birey yerine koymayan baba-anne faktörlerine sinir oluyorum.
Yalnız yasasanız da cat kapı gelmemesi lazım ama keske toplumda her sey terorikteki gibi islese .

Ben anladım neden gerildiğinizi. ben ailemden birinin bile çat kapı gelmesini istemezken, babanız tanımdığınız iki yabancı adamla habersiz kapıya gelmiş. duşta olmanız da üstüne tuz değil baharatlar da eklemiş. Herkesin sınırları kendinedir. ben de duştayken kapı çalınmasına çok gerilirim, kafamda havluyla görünmekte istemem. babanıza söyleyin bir daha onay almadan yabancıları takıp gelmesin kapıya.

Babaların yaptığında ben çokta mantık aramıyorum artık🤣Onlar akıllarına nasıl eserse öyle davranıyorlar.Cok karşılarındaki dusunmuyorlar akıllarınca iyilik yaptıklarını düşünüyorlar ben olsam 2 dakkada giyinir güler gecerdim benimde panik ayağım var ama bu durum bana çokta kotu gelmedi

Back
X