• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın acilen anjiyo olması gerekiyor. Konu ile ilgili fikirlerinizi rica ederim.

korkma cnm benim annemde aniden fenalaşınca anjio olması gerektiği söylenmişti 15 dk içinde gelmişti 3 damar açılmış anjio esnasında birinde biraz kalmıştı. sadece tek dikkat etmeniz gereken kaıktan girdikelri için çıkınca orada kum torbası oluyor onun kaymaması gerekiyor. 1 gün yattık ertesi gün çıktık maşallah annem benden diri vallahi. korkulacak bişey yok.

Canım randevu almayı denedik ama alamadık. Bende oraya gidelim diyorum ama çevremdeki insanlar devlet hastanesi ile uğraşılmaz özele gidin diyorlar. Zaten babamda sıkıntıya gelemez.

Genelde devlet hastaneleri için öyle derler, mesela ben gecen hafta burnumda ameliyat oldum devlette çokta memnunum...

Devletlere önyargıyla yaklasan cok var, özelde para veriyorsun diye daha bi hizmet var diye birşey yok, önemli olan doktor..

Şöyle söyleyeyim sana milleti falan bosverin en yakın zamanda neresi uygunsa gidin..Kalp bu mazallah..

Madem hasta sıkıntıya gelemez konustugunuz özele gidin, biranönce..

Ama siyami ersek avrupa'nın en büyük, dünyanın 4. büyük kalp merkezi..Hatta sitesinde yazıyor..Doktorları isim yapan doktorlar..

Orda tanıdıgım yok ondan övmüyorum :1: Çok memnun kaldık ordan herseyiyle ondan tavsiye ediorum..En zor günlerimiz orada geçti :97: 6 saat babamı ameliyatta bekledik,:97:

ben olsam kesinlikle siyami ersek ya da kartal kosuyolu kalp hastanesinden gün ayarlamaya calısırdım
bu hastaneler gercekten cok cok iyiler
kalp ciddi bir is ve bu hastanelerdeki doktolar cok iyiler
hepsi onlarca kez anjiyo kalp ameliyatları yapmıs doktolar
ama yanlıs bilmiyorsam
devlet kalple ilgili sorunlarda bir takım özellerde dahi tamamen karsılıyor
eger devletten gun bulamazsanız ozelleri arastırıp ozelde de yaptırabilirsiniz
ama önceliginiz devlet olsun bence

Genelde devlet hastaneleri için öyle derler, mesela ben gecen hafta burnumda ameliyat oldum devlette çokta memnunum...

Devletlere önyargıyla yaklasan cok var, özelde para veriyorsun diye daha bi hizmet var diye birşey yok, önemli olan doktor..

Şöyle söyleyeyim sana milleti falan bosverin en yakın zamanda neresi uygunsa gidin..Kalp bu mazallah..

Madem hasta sıkıntıya gelemez konustugunuz özele gidin, biranönce..

Ama siyami ersek avrupa'nın en büyük, dünyanın 4. büyük kalp merkezi..Hatta sitesinde yazıyor..Doktorları isim yapan doktorlar..

Orda tanıdıgım yok ondan övmüyorum :1: Çok memnun kaldık ordan herseyiyle ondan tavsiye ediorum..En zor günlerimiz orada geçti :97: 6 saat babamı ameliyatta bekledik,:97:

Canım çok teşekkür ederim ne kadar aydınlatıcı bilgiler veriyorsun. Çok saol. Bende sizin yorumlarınızdan yola çıkarak bugün babamı siyami ersek'e acile götüreceğim heralde almamazlık etmezler sonuçta kalp yani.

Ben dün aradım anlattım durumunu vakit kaybetmememiz gerek ama randevu alamıyorum dedim acile gelin ilgilenirler gerekirse yatışınıda anjiyosunuda yaparlar dedi. Dedim acilde kardiyolog varmı evet var dediler.

Özele zaten gidebiliriz ben önce devleti denicem. Tekrar çok teşekkür ederim.

ben olsam kesinlikle siyami ersek ya da kartal kosuyolu kalp hastanesinden gün ayarlamaya calısırdım
bu hastaneler gercekten cok cok iyiler
kalp ciddi bir is ve bu hastanelerdeki doktolar cok iyiler
hepsi onlarca kez anjiyo kalp ameliyatları yapmıs doktolar
ama yanlıs bilmiyorsam
devlet kalple ilgili sorunlarda bir takım özellerde dahi tamamen karsılıyor
eger devletten gun bulamazsanız ozelleri arastırıp ozelde de yaptırabilirsiniz
ama önceliginiz devlet olsun bence

Haklısın cnm bizde bugün siyami ersek acile gidicez inşallah bir problem çıkarmazlar ilgilenirler.

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Allah yardımcınız olsun..

Çok geçmişler olsun.

Arkadaşlar bir hafta önce karın ağrısı şikayeti ile babamı acile kaldırdık apandist çıktı. Apandistten ameliyat olman gerek dendi ve bununla ilgili gerekli evraklar (kalp ekosu, kan idrar tahlilleri) yapıldı. Bu tahliller sonucunda babamın kalbinde
damar darlığı oldugu ve acilen anjiyo olması gerektiği söylendi. Tavsiye olarakta siyami ersek devlet hastanesi dendi. Şimdi devlet hastanesinden randevu alıp hastaneye tekrar muayene olup ameliyat günü mü alıcaz. Ssk hastaneleri hemen gün
vermiyor malum başka alternatif olarak ne yapabiliriz. Sudan çıkmış balık gibiyim hiç birşey bilmiyorum ne olur bana yardımcı olun...

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim babam da geçen yıl bypass oldu,şimdi çalışıyor bile çok şükür. :34: Anjiyo da ikiye ayrılır.Biri kontrol amaçlı, biri de tedavi amaçlıdır.Babanızın damarlarının anjiyoyla açılmayacağını anladılarsa bypass a karar vermişlerdir. Sizinkinde sadece daralma varmış, şanslı sayılırsınız.Benim babamın kalbe giden 3 ana damardan 2si %95 oranında kapalıydı.kan bile geçmiyordu.

Öncelikle geçmişler olsun
Benimde baban 2 kere kalp krizi geçirdi
Anjiyo oldu
Hastane konusunda çok yardımcı olamayacağım babam Florence'de olmuştu
Kalbine stent takıldı
Sağlıklı şimdi şükürler olsun
Babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım

Back
X