Konu senin konun değil ama konu sahibesi sana birkaç satır yazsam kızmaz herhalde.
Uğradığın tacize çok üzüldüm. Ailenin kendi kızlarını suçlama aymazlığına ve cüretine daha da çok kızdım. Ailemizi seçemiyoruz ne yazık ki. Böyle bir baba seni takdir etse ne olur, etmese ne olur.
Umarım başına artık hep güzel şeyler gelir. Kimseye sığınman gerekmez. Senin gibi ihmal edilerek büyüyen kızlar hep bir arayış içerisinde oluyor. Biri beni sevsin, biri benim başımı okşasın, biri bana aferin desin, biri benimle gurur duysun diye. Sırf eksikliğini hissettiğin bu destek için hak etmeyen insanları hayatında tutma. Seni diri diri gömseydim keşke diyen baba müsveddesi seni gömülmüş farzetsin.
Yalnızlık zor ama kader değil. Bak güzel bir eğitim alıyorsun. Yaşamını kendin yönlendir. Çevreni kendin seç. Sen çok ama çok değerlisin. Erkeklere, cinselliğe, ilişkilere küsme. Kadınlığına sakın küsme. Önünde uzun bir hayat var.
Cinsel tacize uğramış kadın ve çocuklara danışmanlık tecrübem var. İstersen bana özelden ulaş.