babamdan utanıyorum!!!

bursamavisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
36
6
1
34
Kızlar sabahı zor etmiş biri olarak bu saatte yazıyorum size Bursa'da yaşıyorum ve 27 yaşındayım. Öncelikle zaman ayırıp okursanız ve bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Çünkü çok çaresizim ,biraz uzun olabilir anlayışınıza sığınıyorum. Benim sorunum babamla ilgili.Olayın başına dönüp anlatmak gerekirse ; bundan 2 sene önce babaannem vefat etti.Geride dedem tek başına kaldı ve bakıma muhtaç bir insan olduğu için huzur evine de gitmeye razı edemedik ,halam filan çok ısrar etmişti ama babam bir türlü yanaşmadı.Dedem çok yaşlı olduğunda son zamanlarını evinde geçirsin istedi herhalde. Neyse bakıcı arayışına girdik.Bir tane türki cumhuriyetlerinden yabancı uyruklu birini buldular.Gel zaman git zaman annem kadına çok yardımcı oldu kal kanat gerdi resmen.Kendi yeni alıp hiç giymediği paltosunu bile kadına hediye etti. Deodorantına kadar alıyordu.Yapılan iyilikler anlatılmaz ama bazı şeyleri anlamanız açısından girmek zorundayım bunlara.kendi eve almayalım dediğimiz yiyecekleri aman dolap boş kalmasın diye dedemin evine taşıyorduk. Yılbaşlarında ve bayramlardaki aldığımız hediyeleri hiç saymıyorum.Annemin çok hatası var ama, bu kadar da iyi niyetli olunmazdı.Ben zaman zaman kızardım hatta. Az mı yemek taşıdı benim canım annecim. Kadın yapmazdı hastaya bakıyorum diye annem habire yemek yapardı onlara.Neyse zaman geçip gitti ve 2. sene de dedemde vefat etti. Cenazesi oldu ,toprağa verdik döndük eve .Ben eşimle annemlerdeyim. Babam ben biraz uzanıcam siz telefonuma bakın arayanlara cevap verin dedi.Telefon çalıyo ,ben cevap veriyorum.Şeytan dürttü , şifreli telefonunun tahmini olarak şifresini açmayı denedim (bildiğim 1-2 şifresi vardı ,deneyerek çözdüm) Wtsapp'ına girerimki kadınla ne 'aşkım'lar ne 'canım'lar. Babam hiçbir zaman bana doğru düzgün babalık yapmamıştır.Bir kez güzel bir sözünü duymamımışımdır hatta yaptığım evliliği bile biraz olsun ondan kurtulmak için hızlandırmıştım. Allah'a çok şükür eşim iyi bir insan, hata yapmadım. Yazışmaları görünce beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar üzüldüm ki anlatamam .annemin o kadar çırpınmasına adeta teşekkürdü bu Çok geçmeden 2 sonra babamla yüzyüze geldik.Ama o süreci bana sorun ne yedim ne uyudum .Kimseye bişey söyleyemiyorum onun sıkıntısı ayrı.kardeşim yok ,tekim.Eşime de anlatamadım. Neyse bu yaptıklarını bir bir yüzüne vurdum.Nasıl yapardı bunu anneme .Önce inkar etti,elimde yazışmaların var dedim. Sandığın gibi değil ,bilmem ne bir sürü şey .Elimizde tutmak için 2 güzel söz söylemiş.yoksa giderse yerine ha deyince insan bulamazmışız.Zaten dedemin ölümüyle birlikte bitmiş. İnanabiliyor musunuz bana tuttu ne dedi.Allahım yer yarılsaydı içine girseydim .Ben zaten sıfırım,2 sene önce prostat ameliyatından sonra benim hiçbir fonksiyonum yok.Konuşmadan yazışmadan ibaret hepsi ortada bişey yok dedi. Bir babanın kızının karşısında düştüğü duruma bakın. Babam inançlıdır.İbadetlerini elinden geldiğince yapar. 5 vakit namaz kılmasa da orucunu ,cumasını hiç bırakmaz.Bunu bildiğimden az da olsa allah korkusu vardır diye , Kuran'ı çıkarttım ve el bastırdım.Dini,kitabı,imanı ,peygamberi,Allah'ı ,şerefi onuru ,haysiyeti aklınıza ne geliyosa tüm insani vasıflar üzerine yemin ettirdim.Bu arada tüm konuşmaları baştan sona ses kaydı yaptım.Sonra ayrıldık.Aradan 5 ay geçti ve geçen hafta , öylesine bir bakiim dedim.Buarada olaylardan sonra kadın nosunu değiştirdi.yakın zaman önce annemin telinden aldım yenisini.Geçen hafta bi bakiim konuşuyolar mı diye WTSAPP'dan izlemeye başladım.Kızlar inanabiliyor musun o kadar yeminin ,o kadar lafın üzerine hala konuşuyolar.Gece gündüz-sabah biri çevrimiçi oluyo sonra diğeri sürekli böyle bariz konuşuyorlar yani. Bu arada dedem ölmesine yakın kadının evi yoktu birden ev tuttu kendine.Onu da sordum ona ev tuttun dimi,napmaya çalışıyosun diye ama şiddetle kendinin tutmadığını söyledi.Çok vaktinizi aldım biliyorum ama napıcam böyle kızlar. Anneme söylesem kahrolur kadın onun bir damla göz yaşına dayanamam. Zaten ekonomik özgürlüğü yok ,çalıştırmamış babam. Sersefil olur, sineyede çekemez biliyorum.Bakmasına ben de bakarım ama biliyorum benim düzenimi bozmamak için razı olur herşeye yine gelmez yanıma.Bu adam '62' yaşında bide! zaten sevmiyordum şimdi nefret ediyorum.Acaba çektiğim ses kaydını maille göndersem bir güzel de döşesem mi? Napıyım kızlar bi akıl verin lütfen

Canim cok zor bi durum ama senin yerinde olsaydı annemin o kadınla irtibatlı keserim bi şekilde en azından nosunu silerim. Kadın bu yaştan sonra bide aldatılma acısı yaşamasın söyleme bence. Allah babanida ıslah etsin ne diyim. Bu arada o ses kayıtları kalsın bi kenarda. BabaNada senin o kadınla görüştüğünü hala biliyorum ya boşanir ne halt yersen ye yada bırakacaksin diyebilirsin

Annene soylemelisin babana da Yuh diyorum.Namaz niyaz tamam ama hovardalik peşinde yaziklar olsun.
62 yasinda herif oynaşma peşinde hala allah islah etsin.
O kadinla konuştum mu? Bu isin peşini birak seni rezil ederim gibisinden falan

razı değilim zaten içim içimi yiyor,geçici birşeydir diye ilkini söylemedim ama şuan patlamaya hazır bomba gibiyim.

Annene soylemelisin babana da Yuh diyorum.Namaz niyaz tamam ama hovardalik peşinde yaziklar olsun.
62 yasinda herif oynaşma peşinde hala allah islah etsin.
O kadinla konuştum mu? Bu isin peşini birak seni rezil ederim gibisinden falan
yok cnm konuşmadım ama rezil edebileceğim ortak bi çevrede yokki ancva açıp telefonu ağzıma geleni söylicem ama onunda bir etkisi olmayacak biliyorum

Bilemedim. Anlatımınızda hata olduğunu düşünmek istiyorum. Aldatmayı vs gectim de hiçbir baba prostat ameliyatı oldum, zaten bitik durumdayım, işlevsizim tarzı cümleler kurabilir mi yahu kızına???

baban kendini tatmin etmekten başka birşey yapmıyor..hani ben hala işe yarıyorum gibi...nasıl bir beyin bu anlamak çok güç malesef.. baban bu saatten sonra akıllanmaz gibi geliyor..anneni yanına alabilirsen çok iyi olur..boşansın uçkur delisinden...

evet çok zor allah kimsenin başına vermesin.hep arkadaşlarımın babalarına imrenirdim küçükken.bir bu kalmıştı bunu da yaşattı, allah kahretsin

Bilemedim. Anlatımınızda hata olduğunu düşünmek istiyorum. Aldatmayı vs gectim de hiçbir baba prostat ameliyatı oldum, zaten bitik durumdayım, işlevsizim tarzı cümleler kurabilir mi yahu kızına???
düşünün yani bu kadar tutarsız ,saçma bir insan.ve bu kişi bir baba tır çarpmışa döndüm onun sözleri karşısında !

sadece çok yakın bir arkadaşım var kardeşim gibidir artık bigün dayanamayıp onu aradım ver herşeyi anlattım.insan çaresiz olunca dayanamıyor inanın. Oda aynı şeyler onun ailesinde de yaşandığını hatta babasının tel konuşmalarına otel randevulaşmalarına şahit olduğunu anlattı.annesi yakalamış ama onu evde kıyametler kopmuş.bi süre devam edip sonra kendiliğinden bitmiş.bana önemsenmeyecek bişey ben bizzat yaşadım o kadınlar sömürmeye alışık bi süre sonra baban bırakır üzülme filan dedi.Öyle durdum aslında.Onun da babanesinin bakıcısıymış.

kolay kolay yalan söyleyenler, kolay da yemin ederler
ani kurtarmak icin
aslinda baban kendisini kandiriyor

Kadinin annesi çocuğu vs varmi. Varsa ses kaydini kadina atin ve babaniza tek bir mesaj dahi atarsa bu kaydi ailesine gondereceginizi soyleyin.

Kadinin annesi çocuğu vs varmi. Varsa ses kaydini kadina atin ve babaniza tek bir mesaj dahi atarsa bu kaydi ailesine gondereceginizi soyleyin.
canım yok maalesef bütün ailesi ülkesinde.bir tek bela olarak bu burda. Ailesine para gönderiyormuşmuş. Hayır anlayamadığım öyle babamın durumu da yoktur. Tek maaş memurun bi üstü emekliliği var. Neyine güveniyo anlamıyorum.

Ayni durumu 5 yasindan beri yasamis susmis 3 yil once acia cikarabilmis biriyim.ben sinir krizleri gecirdim yillarin patlamasiyla en sonunda evlenicem sen beni rezil mi edeceksin dedim ! Sonra en son cik bu evden sen gideceksin dedim.annem nedense uzuluyordur ama benim kadar uzulmuyordu yillar gecmis.surekli anneme kizin beni kovdu demis.sonuc cok sukur suan hicbr sey yok yapiyorsada ben gormeyim sinirlerim bozulmasin yeter.kadin bilerek evi fln ariyordu evde tartisma ciksin diye
Bir de annemin rahatsizlanmasi etkiledi kaybetme korkusuyla bitirdi.o yaslarda nedense bir sey oldugundan degilde pohpohluyorsa hosuna gidiyor erkeklerin tele asik gibi liseli gibi seviyorlat konusmayi.cidden saflar ya cocuk gibiler.inanin neden kendimi o kdr uzdum diye cok kiziyorum.annenize soyleseniz ne olacak ? Benimki babam sinirlenip gittginde beni birakip babamla gitmisti.evliymissinizde kocaniza sarilin kendi hayatiniza bakin.ben ayni evdeydim mucadele verdim evli olsam kilimi kipirdatmazdim cunku herkes kendini dusunurken bosuna kendime eziyet etmisim.bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…