• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret etmek mi?

hayatbeceriksizi

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
111
10
318
İstanbul
bunu söylerken bile içim acıyo ama babamdan nefret ediyorum.. onun eski yaptığı şeyleri düşünüyorum.. anneme yaptıkları yani dayak değil allaha şükür içkisi kumarıda olmadı ama çoğu kez aldattı annemi.. ablam onun yüzünden yanlış evlilikler yaptı.. bende keza.. kadınlara olan zaafı beni ondan delicesine itiyo.. bi haftadır ağır grip oldu.. ben bakıyorum ona.. bide böyle kendini acındırma gibi bi huyuda var.. sürekli ahlayı uhlayıp dolanıyo evin içinde.. Allaha inancım sonsuz.. vicdanımdan dolayı sırf Allah rızası için iyi davranıyorum ona.. unutamadığım çok şey var onunla ilgili.. hatta onun sapık olduğunu bile düşünüyorum.. arkadaşlarım gider gelirdi onlara baktığını bile hissederdim sanki.. açık filmler izlerken yakalardım bazen.. buraya yazdım çünkü bu gece içimde çok fırtınalar koptu.. biriyle paylaşmak istedim.. eşimede anlatamam ki.. yarın bigün başıma bişey gelse onu en kötü haliyle bile ararım diyorum.. hep vicdan hep vicdan yapıorum.. ama ben onu sevmiyorum galiba artık.. psikolojim çok bozuk deliricem sanki :::::((((

üzüldüm ya..sonuçta insanın bi annesi bir babası var...
ne diyelim..atsan atılmaz, satsan satılmaz..adı baba işte..eski olayları fazla aklına getirmemeye çalış..

bir arkadaşım hatta komşumdu, onunda babası böyle biriydi. çok iyi anlıyorum seni. o arkadaşımın kardeşi erken yaşta resmen kaçarak evlendi. ailenin dağılma sebebiydi zaten. ne kadar zor ne kadar acı veren bi durum olduğunu tahmin edebiliyorum.
ben şuna inanırım:
hayatta hiçbirşey tam ve mükemmel değildir.bi yandan mutluysanız bi yandan mutsuzsunuzdur. sizinde imtahanınız buymuş. evlisiniz sanırım ve önünüzde uzun güzel bir gelecek var. umarım babanızda bulamadığınız insani değerleri eşinizde ve evlatlarınızda bulursunuz!

bunu söylerken bile içim acıyo ama babamdan nefret ediyorum.. onun eski yaptığı şeyleri düşünüyorum.. anneme yaptıkları yani dayak değil allaha şükür içkisi kumarıda olmadı ama çoğu kez aldattı annemi.. ablam onun yüzünden yanlış evlilikler yaptı.. bende keza.. kadınlara olan zaafı beni ondan delicesine itiyo.. bi haftadır ağır grip oldu.. ben bakıyorum ona.. bide böyle kendini acındırma gibi bi huyuda var.. sürekli ahlayı uhlayıp dolanıyo evin içinde.. Allaha inancım sonsuz.. vicdanımdan dolayı sırf Allah rızası için iyi davranıyorum ona.. unutamadığım çok şey var onunla ilgili.. hatta onun sapık olduğunu bile düşünüyorum.. arkadaşlarım gider gelirdi onlara baktığını bile hissederdim sanki.. açık filmler izlerken yakalardım bazen.. buraya yazdım çünkü bu gece içimde çok fırtınalar koptu.. biriyle paylaşmak istedim.. eşimede anlatamam ki.. yarın bigün başıma bişey gelse onu en kötü haliyle bile ararım diyorum.. hep vicdan hep vicdan yapıorum.. ama ben onu sevmiyorum galiba artık.. psikolojim çok bozuk deliricem sanki :::::((((
Kardeş olduğumuzu düşündüm bir an. :teselli:
Benim babamın da seninkinden kalır yanı yok. Hatta eksiği yok fazlası var.Aldatma olayı var yıllardır, dayak da zaman zaman oluyormuş.Ben ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve annem olanları bana anlatmamış ben üzülürüm diye.Anlattıkları da yaşadıklarının kaçta kaçıdır acaba?Maddi-manevi birçok şeyi de esirger bizden.
Mesela ben ameliyat olduğumda,tüm masraflarımı kendim karşıladım borç harç içinde. Kızım bir şeye ihtiyacın var mı?İhtiyacın olursa ara dedi mi? Kesinlikle hayır.(Durumu da elverişili olduğu halde) Ağrılar içinde kıvranırken bana geçer,geçer bişeyin yok dedi. Senin dediğin gibi kendisi eğer grip olsa nazlanır,hepimize darılır,kendini acındırır.Taa Ankaraya gider en iyi doktorlara özel muayene olur.
Arkamda bir babam var diyemedim hiçbir zaman, yaptığı her şeyde karşılık isterdi çünkü. Özellikle maddi anlamda 50 kuruşun bile hesabını yapar.Ya bildiğiniz 50 kuruş yaa,2 sakız parası yani.Annem 50 kuruş istedi diye kıyametleri koparmıştı. Annem saçını boyatmıştı bi gün,saçlarından sürükledi,niye boyattın diye.Zor kurtardım kadını elinden. Utanmasa beni de dövecek.Daha neler neler....
Mesela şehir içi otobüse binerim,babam da otobüste. Ben el sallıyorum beni görmüyor. Göremiyor çünkü otobüsteki bayanların vücutlarını incelemekten dolayı dış dünyayla bağlantısı kopmuş durumda.
Kendi hayatımı kendim kurdum,başka bir şehirde. Manevi olarak ,destek olmak için bile gelip yanımda doğru dürüst kalmadı.
En kötüsü de yazın yemek masasındayız. Benim veya kız kardeşimin göğüs dekoltesine bakarken yakaladık kaç kere. Bikaç kez sert bir bakışla ifade ettik,bikaç kez de "Ne var,neye bakıyorsun?" dedik. Bişey diyemedi,sustu. Ama kardeşim, babamın hala aynı şeylere devam ettiğini söylüyor.Ben babamın psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.,ama kabul etmiyor sorunları olduğunu. Ben deli değilim diyor,çıkıyor işin içinden.
Yılardır dokunmuyorum bile ona.İğreniyorum resmen.Değil dokunması, aynı odada bulunmak bile yeterince geriyor beni zaten.
Yaklaşık 4 ay önce resti çektim ben, anneme yaptıklarından dolayı.Konuşmuyoruz o günden beri. Çocukluktan beri de yapmadığı kalmamıştı zaten.O artık benim gözümde sadece biyolojik babam, dünyaya gelmeme sebep olmuş bir insan. Hepsi bu. Sevmiyorum onu.Tek dileğim Allah sağlık sıkıntısı vermesin,benden de uzak olsun yeter.

Yüce Rabbime havale ettim onu.Hesabımız öteki dünyada, Allah katında görülecek....

Benim babamın da seninkinden kalır yanı yok. Hatta eksiği yok fazlası var.Aldatma olayı var yıllardır, dayak da zaman zaman oluyormuş.Ben ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum ve annem olanları bana anlatmamış ben üzülürüm diye.Anlattıkları da yaşadıklarının kaçta kaçıdır acaba?Maddi-manevi birçok şeyi de esirger bizden.
Mesela ben ameliyat olduğumda,tüm masraflarımı kendim karşıladım borç harç içinde. Kızım bir şeye ihtiyacın var mı?ıhtiyacın olursa ara dedi mi? Kesinlikle hayır.(Durumu da elverişili olduğu halde) Ağrılar içinde kıvranırken bana geçer,geçer bişeyin yok dedi. Senin dediğin gibi kendisi eğer grip olsa nazlanır,hepimize darılır,kendini acındırır.Taa Ankaraya gider en iyi doktorlara özel muayene olur.
Arkamda bir babam var diyemedim hiçbir zaman, yaptığı her şeyde karşılık isterdi çünkü. Özellikle maddi anlamda 50 kuruşun bile hesabını yapar.Ya bildiğiniz 50 kuruş yaa,2 sakız parası yani.Annem 50 kuruş istedi diye kıyametleri koparmıştı. Annem saçını boyatmıştı bi gün,saçlarından sürükledi,niye boyattın diye.Zor kurtardım kadını elinden. Utanmasa beni de dövecek.Daha neler neler....
Mesela şehir içi otobüse binerim,babam da otobüste. Ben el sallıyorum beni görmüyor. Göremiyor çünkü otobüsteki bayanların vücutlarını incelemekten dolayı dış dünyayla bağlantısı kopmuş durumda.
Kendi hayatımı kendim kurdum,başka bir şehirde. Manevi olarak ,destek olmak için bile gelip yanımda doğru dürüst kalmadı.
En kötüsü de yazın yemek masasındayız. Benim veya kız kardeşimin göğüs dekoltesine bakarken yakaladık kaç kere. Bikaç kez sert bir bakışla ifade ettik,bikaç kez de "Ne var,neye bakıyorsun?" dedik. Bişey diyemedi,sustu. Ama kardeşim, babamın hala aynı şeylere devam ettiğini söylüyor.Ben babamın psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.,ama kabul etmiyor sorunları olduğunu. Ben deli değilim diyor,çıkıyor işin içinden.
Yılardır dokunmuyorum bile ona.ığreniyorum resmen.Değil dokunması, aynı odada bulunmak bile yeterince geriyor beni zaten.
Yaklaşık 4 ay önce resti çektim ben, anneme yaptıklarından dolayı.Konuşmuyoruz o günden beri. Çocukluktan beri de yapmadığı kalmamıştı zaten.O artık benim gözümde sadece biyolojik babam, dünyaya gelmeme sebep olmuş bir insan. Hepsi bu. Sevmiyorum onu.Tek dileğim Allah sağlık sıkıntısı vermesin,benden de uzak olsun yeter.

Yüce Rabbime havale ettim onu.Hesabımız öteki dünyada, Allah katında görülecek....

bu kadar özel bişeyi paylaştığımıza göre kardeşten pekte bi farkımız yok diye düşünüyorum.. inançlı birisin sende.. ah etmemişsin Allaha havale ettim demişsin.. nasılsa bizi ayaradan herşeyi görüyo adaleti sonsuz.. ufacık bişeyinde zaten hemen karşılığını görüyo biliyomusun..
hastaneye gitmek için bana para vermezdi söylenirdi.. anneme sen ver ben evin faturasını kredi borcunu bilmemnesini ödüyorum diye.. ağlardım içten içe.. ama 2 hafta sonra o hasta olurdu hemde pahalı testler bilmenneler çekerdi yani bildiğin..
bikere bile hastaneye gelmemeişti yanıma.. ne benim için ne diğer kardeşlerim için.. babanem geldiğinde hemenn duygu sömürüsüne başlar bunlar bana bakmıyo diye.. daha çok öksürür böyle nerdeyse kan bile kusar gerekirse.. sen hangi çocuğunu acil bi durumda bileyi bırak normal zmanada doktora götürdün.. ilgilendin yada başında bekledin..
erkek kardeşim onun yüzünden ist dışında okul yazıp gitmişti..
bi ev aldı.. yani yazlık.. sizin için çalışıyorum diyo size kalıcak diyo.. evet ama bizi dinleyip bi dükkan bi kira getirisi olan mülk alsa daha iyi omazmıydı.. ne o bukadar sıkıntı çekerdi nede burnumuzdan getirirdi..
ona göre para vermek ilgidir.. hep başa kakar durur..
inan bende aynen diyorum ki senin gibi Rabbim sağlık sıkıntısı vermesin diye..
annem olmasaydı kim çekerdi onun kahrını.. yada ona kim katlanırdı bizim gibi ya..
sen 60 yaşına gelmişin artık usturuplu ol.. efendi ol.. karşında saygıdan titreyelim..
hacca gitmketen bahsediyo.. önce bu pisliklerden kendi tabiryle "karı-kız" dan bi gözünü çevir ruhunu arındır.. neymiş annem ona kadınlık etmemiş. sen ona neler etmişin zamanında.. eski sevgililerni eve getirirmiş ya ilk evlendiklerinde.. ne kadınlığı bkeliyosun artık.. eşim iş dolayısıyla seyirde şuanda..çok yalnız kaldım. inan babamın gözünde bi dul kadın olmak bile ürkütüyo beni bildiğiniz gibi değil.. ona bişey olsa ne ablalarım ne erkek kardeşim onu yanına alıpta bakmicak.. gene ben çekicem kahrını.. ahh ahh imtihan belkide arkadaşımın dediği gibi..
PAYLAŞIMIMA KUCAK AÇIP ALAKA GÖSTREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.. SEVGıYLE....

Son düzenleme:
Babadan nefret etmenin nasıl birşey olduğunu bilirim ,ben baba bile dememişimdir bir zamanlar. Ama şimdi yaşamıyor kendisi. ınsan kaybettiğine bile üzülemiyor, ne kadar tuhaf birşey. Babamın vefat edeceğini ilk duyan kişi bendim, hastanede bir tek ben vardım ve doktorlar bana söylemişti. ınanır mısın bunu duyduğunda annemin sevineceğini düşündüm, nasıl bir mantıksa. Ama öyle olmadı. Eksikliğini hissediyorum zaman zaman ama yaşananlarıda unutamıyorum. Yokluğunda sanırım daha huzurluyuz.

Bizimkin de şiddet, kumar, içki hepsi vardı sağolsun. Ve bizim psikojımızle çok oynanmış oldu, bütün mutluluklar eksik kalıyor, ne kadar mutlu olsan bile.

Ama sana tavsiyem zor olsa da kızma, bu duygu tüketiyor insanı.

Babadan nefret etmenin nasıl birşey olduğunu bilirim ,ben baba bile dememişimdir bir zamanlar. Ama şimdi yaşamıyor kendisi. İnsan kaybettiğine bile üzülemiyor, ne kadar tuhaf birşey. Babamın vefat edeceğini ilk duyan kişi bendim, hastanede bir tek ben vardım ve doktorlar bana söylemişti. İnanır mısın bunu duyduğunda annemin sevineceğini düşündüm, nasıl bir mantıksa. Ama öyle olmadı. Eksikliğini hissediyorum zaman zaman ama yaşananlarıda unutamıyorum. Yokluğunda sanırım daha huzurluyuz.

Bizimkin de şiddet, kumar, içki hepsi vardı sağolsun. Ve bizim psikojımızle çok oynanmış oldu, bütün mutluluklar eksik kalıyor, ne kadar mutlu olsan bile.

Ama sana tavsiyem zor olsa da kızma, bu duygu tüketiyor insanı.

kalmazmı.. her kız babası gibi biriyle evlenmek istermiş.. ama biz 3 kız kardeş hiçbirimiz istemedik.. hayat işte.. yokluğunda daha huzurluyuz dedin ya aynen o eve gelmeyince bizde öyle olurduk.. canım benim.. sağol desteğine:1hug:

olabilir sevmek zorunda değilsin yaptıklarından dolayı anneni üzmüş aile hayatınızı sarsmış

sizlerdede izleri kalmış ama yinede merhamet duyuyorsun güçlü bir kişiliğin var

herşeye rağmen ,zaten sonuç olarak kim ne yaparsa kendine daha çok yapar

artık sende söyle onun için neler hissettiğini ki sende rahata eresin
mutlaka bu konuşma yapılmalı ölmeden önce !!

mrb ark ben babamı çok seviyorum çokta ii bir insan allah razı olsun bize babalığını dörtdörtlük yapıyoo hem maddi hem manevi ama tek bir sorun var bizdede annemi aldatmasıı bunu birtek biz kardeşler biliyoruz ama anneme anlatamıyoruzz anlatılcak bişey değilki aslında eminde değiliz ama şüpheleniyoruz sadece bunun çok kötü bişey olduğunu bende biliyorum ama babalık konusundaa tek kelimee edeemem bide o huyu olmasa yoksa babamı çok seviyorum

mrb ark ben babamı çok seviyorum çokta ii bir insan allah razı olsun bize babalığını dörtdörtlük yapıyoo hem maddi hem manevi ama tek bir sorun var bizdede annemi aldatmasıı bunu birtek biz kardeşler biliyoruz ama anneme anlatamıyoruzz anlatılcak bişey değilki aslında eminde değiliz ama şüpheleniyoruz sadece bunun çok kötü bişey olduğunu bende biliyorum ama babalık konusundaa tek kelimee edeemem bide o huyu olmasa yoksa babamı çok seviyorum

canım ne mutlu sana.. anneler bu durumu sindirebiliyo belki içlerinde affedemiyolar ama inanki öyle bi yürekleri varki sırf çocuklarım ziyan olmasın diye mutlu gibi oynarlar.. ama yüreğindeki koru kimse bilmez.. ben tamda düşünmüştüm ki eğer bu konu başlığını babasına tapan biri görse içine girip okusa "sen dünyadaki en iyi adamı en kötü babaya tercih etmezsin" derdi biliyorum.. zaten vicdanımla savaşlar halinde olduğumu söylüyorum.. ama bende ona kötülük etsem yada başkasına ailmden;inan kimse unutmaz.. sevdiğinden aldığın yaraya ilaç fayda etmezmiş işte.. bu durumu önce babanızla konuşun .. ki herzaman inkar ederler ama kötükedihüso önce babanla konuş ama anneden böyle bişey saklanırmı bi tartışalım...

olabilir sevmek zorunda değilsin yaptıklarından dolayı anneni üzmüş aile hayatınızı sarsmış

sizlerdede izleri kalmış ama yinede merhamet duyuyorsun güçlü bir kişiliğin var

herşeye rağmen ,zaten sonuç olarak kim ne yaparsa kendine daha çok yapar

artık sende söyle onun için neler hissettiğini ki sende rahata eresin
mutlaka bu konuşma yapılmalı ölmeden önce !!

benim yüzünden de ölmesini istemem :sinifsinif:

Mesela ben ameliyat olduğumda,tüm masraflarımı kendim karşıladım borç harç içinde. Kızım bir şeye ihtiyacın var mı?İhtiyacın olursa ara dedi mi? Kesinlikle hayır.(Durumu da elverişili olduğu halde) Ağrılar içinde kıvranırken bana geçer,geçer bişeyin yok dedi. Senin dediğin gibi kendisi eğer grip olsa nazlanır,hepimize darılır,kendini acındırır.Taa Ankaraya gider en iyi doktorlara özel muayene olur.
Yılardır dokunmuyorum bile ona.İğreniyorum resmen.Değil dokunması, aynı odada bulunmak bile yeterince geriyor beni zaten.

ikiniz adınada üzüldüm kızlar...şimdi siz acaba benim kocamda böylemi diye sakın paranoyaya kapılmayın..unutmayın ki köötü şeylerin bir hediyesi vardır...umarım kocalarınız çok iyi insanlardır ve evlatlarınız da..

bu kadar özel bişeyi paylaştığımıza göre kardeşten pekte bi farkımız yok diye düşünüyorum.. inançlı birisin sende.. ah etmemişsin Allaha havale ettim demişsin.. nasılsa bizi ayaradan herşeyi görüyo adaleti sonsuz.. ufacık bişeyinde zaten hemen karşılığını görüyo biliyomusun..
hastaneye gitmek için bana para vermezdi söylenirdi.. anneme sen ver ben evin faturasını kredi borcunu bilmemnesini ödüyorum diye.. ağlardım içten içe.. ama 2 hafta sonra o hasta olurdu hemde pahalı testler bilmenneler çekerdi yani bildiğin..
bikere bile hastaneye gelmemeişti yanıma.. ne benim için ne diğer kardeşlerim için.. babanem geldiğinde hemenn duygu sömürüsüne başlar bunlar bana bakmıyo diye.. daha çok öksürür böyle nerdeyse kan bile kusar gerekirse.. sen hangi çocuğunu acil bi durumda bileyi bırak normal zmanada doktora götürdün.. ilgilendin yada başında bekledin..
erkek kardeşim onun yüzünden ist dışında okul yazıp gitmişti..
bi ev aldı.. yani yazlık.. sizin için çalışıyorum diyo size kalıcak diyo.. evet ama bizi dinleyip bi dükkan bi kira getirisi olan mülk alsa daha iyi omazmıydı.. ne o bukadar sıkıntı çekerdi nede burnumuzdan getirirdi..
ona göre para vermek ilgidir.. hep başa kakar durur..
inan bende aynen diyorum ki senin gibi Rabbim sağlık sıkıntısı vermesin diye..
annem olmasaydı kim çekerdi onun kahrını.. yada ona kim katlanırdı bizim gibi ya..
sen 60 yaşına gelmişin artık usturuplu ol.. efendi ol.. karşında saygıdan titreyelim..
hacca gitmketen bahsediyo.. önce bu pisliklerden kendi tabiryle "karı-kız" dan bi gözünü çevir ruhunu arındır.. neymiş annem ona kadınlık etmemiş. sen ona neler etmişin zamanında.. eski sevgililerni eve getirirmiş ya ilk evlendiklerinde.. ne kadınlığı bkeliyosun artık.. eşim iş dolayısıyla seyirde şuanda.. onlada ha boşandık ha boşanıcaz.. eve dönmek istemiyoruım.. inan babamın gözünde bi dul kadın olmak bile ürkütüyo beni bildiğiniz gibi değil.. ona bişey olsa ne ablalarım ne erkek kardeşim onu yanına alıpta bakmicak.. gene ben çekicem kahrını.. ahh ahh imtihan belkide arkadaşımın dediği gibi..
PAYLAŞIMIMA KUCAK AÇIP ALAKA GÖSTREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.. SEVGıYLE....
"One göre para vermek ilgidir" demişsin ya...Benim babamın zihniyeti de aynen öyle canım. Ama para vermek ilgiyse madem neden bize para vermiyor ki? Verdiği üç kuruşu neden başımıza kakar ki? CADIARZU
Bir babanın evlatlarına verebileceği çok şey vardır,tabi eğer verebilcek bişeyleri varsa... Okuyanlar sakın sadece maddi beklenti içinde olduğumu düşünüp yanılmasınlar. Ben bugün kendi doğrularımla yaşıyorum, bunun için mücadele ediyorum ve bana bunları kimse öğretmedi.
Bazen öğrencilerime şaşıyorum,konuşuyorum onlarla. Öyle ilgili anneleri/babaları var ki,şaşarsınız.Çocuklarsa ne kadar şanslı olduklarının farkında değiller bile.Çocukluğum da psikolojik/fiziksel şiddetle geçti. Maddi sıkıntılarımız da oldu ama ben yılmadım.Bugünlere dişimle tırnağımla geldim, o evden kurtulmak için gece gündüz ders çalıştım.Okumaktan başka çarem yoktu çünkü.
Allah'a şükürler olsun.Hiçbir şeyde hevesim kalmıyor. Eşimle de güzelce geçinip gidiyoruz. Allahım kısmet eder de bir de bebek verirse,hayırlı,akıllı,sağlıklı bir evlat... Daha ne isterim ki yalan dünyada?

ikiniz adınada üzüldüm kızlar...şimdi siz acaba benim kocamda böylemi diye sakın paranoyaya kapılmayın..unutmayın ki köötü şeylerin bir hediyesi vardır...umarım kocalarınız çok iyi insanlardır ve evlatlarınız da..
Duygularımızı paylaştığın için teşekkür ederim canım.
Psikolojim ister istemez etkilendi ailemizdeki bu sıkıntılar nedeniyle. Hatta paranoyak derecesinde biriyim diyebilirim ama bunu kırk yılda bir eşime yansıtırım. O da biliyor, güvenme konusunda sıkıntım olduğunu,ama nedenini de biliyor. Bu yüzden anlayışlı davranıyor bana sağolsun.Ben de onu boğmuyorum.
Eşim her yönüyle mükemmel bir insan diyebilirim. Ailesi de çok iyi insanlar.Kayınvalidem,kayınpederim,kaynım... hepsini de çok seviyorum. Onlar bana Allah'ın bir lütfu.Hayatımda ilk defa aile olmak ne demekmiş, karşılıksız sevgi ne demekmiş,onlarda gördüm ben.Ve bu satırları yazarken gözyaşlarım sel oldu gitti...
Daha önce de belirttim,hayırlısıyla bir de bebek istiyorum ki gözyaşlarım dinsin diye... Ona elimizden geldiği kadar iyi bir anne-baba olalım diye... Eşimden de bir söz istedim, bi gün çocuğumuz olursa eğer,aranız çok iyi olsun. Her sıkıntıısını paylaşabilsin senle.Arkasında ol hep,düşmesin. Düşerse elinden tut, kaldır diye...

Zaman ayırıp yazdıklarımızı okuaynlara,paylaşanlara çok teşekkür ediyorum Allah hepinizin yuvasına sağlık,huzur,bereket versin...

Duygularımızı paylaştığın için teşekkür ederim canım.
Psikolojim ister istemez etkilendi ailemizdeki bu sıkıntılar nedeniyle. Hatta paranoyak derecesinde biriyim diyebilirim ama bunu kırk yılda bir eşime yansıtırım. O da biliyor, güvenme konusunda sıkıntım olduğunu,ama nedenini de biliyor. Bu yüzden anlayışlı davranıyor bana sağolsun.Ben de onu boğmuyorum.
Eşim her yönüyle mükemmel bir insan diyebilirim. Ailesi de çok iyi insanlar.Kayınvalidem,kayınpederim,kaynım... hepsini de çok seviyorum. Onlar bana Allah'ın bir lütfu.Hayatımda ilk defa aile olmak ne demekmiş, karşılıksız sevgi ne demekmiş,onlarda gördüm ben.Ve bu satırları yazarken gözyaşlarım sel oldu gitti...
Daha önce de belirttim,hayırlısıyla bir de bebek istiyorum ki gözyaşlarım dinsin diye... Ona elimizden geldiği kadar iyi bir anne-baba olalım diye... Eşimden de bir söz istedim, bi gün çocuğumuz olursa eğer,aranız çok iyi olsun. Her sıkıntıısını paylaşabilsin senle.Arkasında ol hep,düşmesin. Düşerse elinden tut, kaldır diye...

Zaman ayırıp yazdıklarımızı okuaynlara,paylaşanlara çok teşekkür ediyorum Allah hepinizin yuvasına sağlık,huzur,bereket versin...
işte eşimde benim bu konulara kafayı takmama anlam veremiyo verse belki düzelticem kendimede dicemki eşimde destek oh ne ala.. haklıda yani kafama takıp takıp nereye varıcak durum.. babamla bazı huylarını çok benzetiyorum ve tahammülüm yok ona bu aralar.. ona da kalkıp babamla olan en özel problemleri anlatamam ya.. gidip geliyoruz kayınvalidmler falan.. sonra oda başka bi gölze bakıcak olaylara.. ayy ne biliyim çok sıkıştım bu düşünceler arasında.. kaç gündür ders veremiyorum bile kafamı toparlayıp.. zaten babamla ilşgilenmek zorunda kaldım 1 haftadır.. bide ne kötü dimi zorunda kaldım diyorum.. peki neden diğer kardeşlerim onunla hiç ilgilenmiyo.. biliyolar huyunu çünkü.. hepsşi bana postalıyo.. nasıl temizlicem aklımdaki bu saplantıları bilmiyorum :sinifsinif:senağlamasenağlama

Back