• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret ediyorum....

Ugarfu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
25
5
1
40
Gecenin bu vakti bunalmis vaziyette size yaziyorum gercekten biktim herseyden ...2 bebegim var normalde eh iste denecek evlilik hayatim var...Ayrica Annede ve teyzemde meme ve yumurtalik kanseri vardi bende pazartesi gidiyorum ve yumutalik ve rahmi ardindanda memeleri aldiriyorum bu stresimin uzerine
derdim babam kendimi bildim bileli uzerime yuk olan babam kizlar 19 yasindan 38 yasindayim hala beni bizi maddi sömuren baba annemi 17 yasinda kaybettim psikolojik hastaydi intihar etti babamin sorumzuzlugida hasta etti .onu neyse yillarca calistim didindim ,borcunu odemez borclu kapiya gelir kumarda yedi ona buna borc takti .simdide Zorla bir ev aldi kredi cekerek borcun yarisini benle kizkardrsim kapadik yine bizimkisi 3 aydir borcunu odemedigi icin kıçı kirik evi banka satiyor .Lanet olsun 2.hanimi ve kiziyla o evde yasiyor 40m2lik evide tutamadi elinde zaten kalp hastasi offfff ki ne offf ben cok darlandim banka gecikmis borcu odememizi kabul.etmiyor tamamini ay sonuna kadar kapatin diyor.65 bin nereden bulunur evde ha deyince satilmiyor Vallahi saatlerdi internette bankanin sahiplerini yonetim.kurul uyeleri e mesajlar atiyorum yalvariyorum.Simdide aklima geldi acaba bankanin genel mudurunden randevu alsam bi sekilde gorusebilirmiyim derdimi anlatsam kizlar biir moral bi akil hic iyi degilim kendi sagligimi mi dusuuneyim babamimi biktimm

Allah şifa versin bütün hastalara. Babanıza birşey demeyeyim şimdi sabah sabah günaha girmeyeyim 😒

Back