Babamdan nefret ediyorum.. Nasıl devam edicek böyle?

Myladybug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2
0
1
33
Arkadaşlar derdimi paylaşmak için üye oldum. Inanin patlama üzereyim. Benim babam iyi mi kötü mü ona bile karar veremiyorum. Psikopat bi ruhu var annemle ufak bi tartismalarinda bizi ölümle tehdit ediyor. Geçen gün annem onunla 2 gün konusmamis derdini sormamis diye eve bıçakla geldi masanın üzerine bıçak sapladı. Herkes işten çıkacak calismicak evden dışarı çıkmak yok gibi cümleler kurdu. Bize bizi sevmediğini söyledi. Değersiz olduğumuzu söyledi. Hatta benim 1 ay sonra dugunum var Allahın izniyle. Bana da evliliğin iptal olcak dedi. Çok kötü davrandı bize ben 24 yaşındayım benden küçük 20 ve 14 yaşında iki kardeşim daha var. Babamdan nefret ediyorlar baba bile diyemiyorlar. Ben kucuklugumden beri yasadiklarim yüzünden psikolojik çökmüş durumdayım. Işın garip tarafı her zaman böyle değil bazen böyle cildiriyor gerekli gereksiz. Biz onun namusuna laf getrcek hiçbişey yapmadık. Ne zaman para istese verdik. Annemle ne zaman sorunu olsa evlatlarin ile bedel odeyeceksin diyerek tehdit ediyor onu. Daha önce boşanmak istemiş annem öldürmeye kalkmis annemi. Artık babamdan midem bulanıyor. Ölsün de huzur bulalım bile diyoruz. Ölüm korkusuyla yaşanmıyor ne olur bana güzel bişeyler söyleyin

Back