babamda beyin damar tıknıklığı çıkmış.şuanda hastanede.çok korkuyorum

dadlummm

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
825
2
arkadaşlar çok kötüyüm 1 saattir ağlıyorum..
babamda beyin damar tıkanıklığı çıkmış..akşam 9 dan beri hastanedeymiş..teşhisi yeni konulmuş bu gece yatıcakmış.yarın yine testler filan..
ben ankaradayım onlar istanbulda..yanlarında olamıyorum.çok kötüyüm.
ben hamileyim diye bana anlatmıyolar bişey.iyi diyolar sadece..

Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı?
beyin damar tıkanıklığı iyileşebilen bir hastalık mı ?

internette araştırıyım dedim ama ağlamaktan okuyamadım bişey..okuduğumdanda anlamadım..
ne olur yardım edin çok kötü bir haldeyim

babam daha 45 yaşında..
baş dönmesi,kol bacaklarda uyuşma,baş ağrısı ve ağzında olan yamulma şikayetiyle gitmiş doktora..

bu hastalık felce yol açar mı ? babam iyileşecek mi ?

aaaaaaa cnm sevnmen lasım hiç aglama..bak negüzel erkenden anlamışsınız..benim babam 1 sene önce beyin kanaması geçirdi bir gün içinde iki kere hemde şuanda yaşamasına mucize diyorlar..çok şükür eskisi gibi iyi sakt deil hafızası yerinde:)doktorlar ozman beyin fdamarları aşırı tıkanmış önceden muyene olsaydınız açardık böle şeyler yaşamazdınız dedi..babanıza anju yapcaklar o damarı açacaklarrr..hiç üzülme 1 haftaya hiç bşyi kalmaz evine sapasaglam döner:)bu konuda aşırı bilgiliyim herşekilde araştırma yaptımmm üzülmeeeee iç bşy olmas:)

canım beni rahatlatmak için demiyorsun dimi..bişey olmaz iyileşir dimi..
çok korkuyorum..
bu aradaki mesafeden nefret ediyorum..
anju mu yapıcaklar şimdi? off

canım beni rahatlatmak için demiyorsun dimi..bişey olmaz iyileşir dimi..
çok korkuyorum..
bu aradaki mesafeden nefret ediyorum..
anju mu yapıcaklar şimdi? off

yok cnm vallahi bak yemin ediyorum gerçekleri söylüyorum böle şeylerde rahatlatmak için yalan demem dogruları söylerim:)
anju çok basit bi işlem cnm gözünü korkutmasın 15-20 dakika sürüyor..bayıltmadan yapıyorlar:)damarını acacaklar ve herşey normal haline döncek:)

canım inanki içimi rahatlattın..ağlamaktan gözlerim şişti..karnıma sancılar girdi..
zaten aylardır göremiyorum yüzünü doğru dürüst sesini duyamıyorum..o kadar özledim ki..
ona bişey olucak diye çok korkuyorum..
Allah razı olsun senden..

cnmmmmm inanki en betirini yaşadım bi sene önce babamdan..vallahii erkenden farketmişsiniz şükret bence..hiç bşy olmassss emin ollll bukdrda emin söylüyorum hiç aglama beyin kanaması geçirmeden gittigi için herşeyi kolaylıkla doktorlar düzeltir..biz iki aya yakın hastanede kaldıkkk çok kötüydü çok şükür atlattık..ama senede bikere anju olcak bundan sonra babam ..kontrol anjusu damar tıkanıyormu diye bakcaklar..tıkanırsa hemen açacaklar:)normal yanii::)

cnmmm ya gecmis olsun
hamileymissin sakin olmaya calis
sen üzülürsen bebisinde üzülür
bak nem cok kolay bisey oldugunu yazmis üzülme daha fazla
ins baban cabukca iyilesicektir cnm:1hug:

sizede çoookk geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..
inşallah babam biran önce çıkar hastaneden de içim rahatlar.

cnmmm ya gecmis olsun
hamileymissin sakin olmaya calis
sen üzülürsen bebisinde üzülür
bak nem cok kolay bisey oldugunu yazmis üzülme daha fazla
ins baban cabukca iyilesicektir cnm:1hug:

canım çok teşekkür ederim.Allah razı olsun..
inşallah dediğiniz gibi çabucak iyileşir

Şafi olan Rabbimiz cc. tez zamanda şifa versin..
Dua edelim gülüm bol bol..
Ki sen şuan çok daha özelsin , meleğinle birlikte dua edin..
Dedeciğiniz hemencik iyileşsin inşaAllah..

Benim babaannemin de beyninde damar tıkanıklığı vardı , çok geç farkedildi..
Tedavi aşaması da zor ve uzun sürdü o yüzden.

Nem arkadaşımın söylediği gibi erken teşhis edilmesi sevindirici..

Selametle..

sizede çoookk geçmiş olsun canım..Allah şifa versin..
inşallah babam biran önce çıkar hastaneden de içim rahatlar.

cnm bak sana süresinide söylüyorum haftaya baban evine döncek oda en gec haftaya:)özel hastahanedeyse 3 güne döner evinde :)devlet hastahanesinde biraz uzuyor 1 hafta sürer:)anju çok basit bi olay hiçççç üzülme fıstıkın dedigi gibi hamileysen valal dikat et kendineee iyi haberler alcan :)allah herkesin babasına ailesine saglık uzun ömür asip etsin:)

canım benim çok geçmiş olsun, eminim baban iyileşecek.
lütfen üzme kendini....
bebişine ve kendine çok iyi bak.......

Yanımda olduğunuz, destek olduğunuz için hepinize ayrı ayrı çoookk çoookk teşekkür ederim..
Derdimi paylaşabileceğim hiç kimsem yok yanımda..yapayalnızım..sizler olmasanız şuan kafayı yemiştim inanın ki..
Allah hepinizden razı olsun..ne olur sizlerde dualarınızda babam içinde dua edin..

tabi cnm dua ederizzz nedemek:)güzle habaerlerini bekliyoruz tamamı habersiz bırakma takip etcem konunu merak ederim :)allah tüm hastalar acil şifa versin:)sende üzülme dua en iyi çare böyle durumlarda:)

tabi cnm dua ederizzz nedemek:)güzle habaerlerini bekliyoruz tamamı habersiz bırakma takip etcem konunu merak ederim :)allah tüm hastalar acil şifa versin:)sende üzülme dua en iyi çare böyle durumlarda:)

habersiz bırakmam canım..çok teşekkür ederim desteğin için

Canım geçmiş olsun ya ...

İnşallah iyileşir babacığın,bir an evvel eski sağlığına kavuşur.

Sen de meleğinle dualarını eksik etme sakın,ve kendini üzmemeye çalış canım benim a.s.

canım benim çok teşekkür ederim..İnşallah dediğin gibi bir an evvel eski sağlığına kavuşur..duam onun için..
inşallah henüz başlangıçtır..inşallah çabucak iyileşir..

öncelikle Rabbimden acil şifalar dilerim baban için
inşallah kısa zamanda bi tedavisine bakarlar
hiç üzme kendini diyicem ama insan anne baba olunca üzülmeden edemiyor
ben kendimi bildim bileli annemde beyinde damar tıkanıklığı var
bi sorun çıkmadı şimdilik
lakin çok fazla sters yapmaması ve derin üzüntü yaşamaması lazım
annem en ala üzüntülerden geçti ama yine de çok kötü sorunları yok çok şükür
dua edin inşallah iyi olur
iyi düşünün iyi şeyler olsun

Allah razı olsun..Allah annenizede acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…