babamda beyin damar tıknıklığı çıkmış.şuanda hastanede.çok korkuyorum

Babamla konuştum dün akşam..Allaha şükür sesi,moreli çok iyiydi..ben ona nasılsın diye soruyorum,o bana morel vermeye çalışıyor..kızım bak sakın üzülüyüm deme ben çok iyiyim sen hiç kafana takma..stres yapma kendine,Allah korusun sen hastalanırsın dedi..

Gece 3 e çeyrek kala belinden iğneyle 4 tüp su almışlar.omurilikten...6 saat yan olarak hiç kımıldamadan yatman lazım demişler..yatmış..
Beyinde küçük bir damarda tıkanıklık varmış...henüz ne tür bir tedavi uygulayacakları belli değil..sonuçlarda henüz belli değilmiş..yatışını yapmışlar hastaneye..

inşallah hayırlı sonuçlar almak için dua ediyorum..inşallah tez zamanda iyileşir ve eve döner..
Allah tüm hastalara şifa,hasta yakınlarına da sabır versin inşallah..

çok geçmiş olsun baban iyileşir bak kendinde demişsin genç diye genç olan insanlar kendini yaşlılara göre daha çok çabuk toparlar. hem sen üzülme bakalım bebişi düşün annesi sen üzülüyosun diye oda üzülüyor ve kendini sıkıntıya sokuyor herşey iyi olacak sakın ol birazz

Canım allah babana acil şifalar versin.

Senin durumun ne oldu eşinle barıştın mı?

baban nsl oldu cnmmmmmm:)iyi haberler bekliyorum:)

babam hala hastanede..belinden alınan su yüzünden çok baş ağrısı varmış..oksijen takıyolarmış sürekli..bi kaç gün ağrı devam edecekmiş..pek ayağa kalkamıyomuş ağrıdan dolayı..sürekli doktorlar gelip inceliyomuş..elimi sık,parmağımı takip et gibi..
Şuanda da yine emara almışlar..tüm vücuduna elektrik verceklermiş..sinirlerini kontrol etmek için..
Allah yardımcısı olsun..inşallah çok ağrı sancı çekmiyordur..çok üzülüyorum inşallah sağ salim o hastaneden tez zamanda çıkar ve eve döner..

Canım allah babana acil şifalar versin.

Senin durumun ne oldu eşinle barıştın mı?

Canım Allah razı olsun amin..
Eşimle barıştık..Allaha şükür herşey yolunda.yaptıklarından dolayı çok pişman oldu.çok üzgündü bende bir kez daha deneyelim dedim..şuan iyiyiz Allah bozmasın..ailesiylede görüşmüyoruz..tabii en çok bebeğimiz sayesinde barıştık..o zaman 10 haftalıktı..şimdi 7 aylık oldu..inşallah bir daha evimize böyle huzursuzluk girmez..

Allah yardımcınız olsun acıl sıfalar dılıyorum ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur baban pozitif düşünün ıyı seyler olsun :KK43:( cok gecmıs olsun

canım Allah yardımcınız olsun
inşallah baban tez zamanda sağlığına kavuşur

çok geçmiş olsun, inşallah biran evvel sağlığına kavuşur, bu günlerde çok geride kalır....

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Ne olur dualarınızda babam içinde dua edin..
inşallah o hastaneden tamamen iyileşmiş bir halde çıkar ve eve döner..

Allah şifa versin.daha beterlerinide gördüm yaşıyorlar şimdi. gönlünü ferah tut.

Arkadaşlar çok kötüyüm mafoldumben
Babam hala hastanede..annem baban çok iyi diyordu,babamlada konuşuyordum sesi iyi geliyordu..
Demin kızkardeşimle konuştum..Dayanamadı ağladı telefonda.16 yaşında kardeşim..
Babamın hiç o eski gülen yüzü yok dedi..Kaç gündür babam kendi yemeğini kendisi yiyemiyormuş..kaşık tutamıyormuş..annem su içiriyormuş..bi tarafımdan su içtiğimi hissediyorum ama bi tarafımdan hissetmiyorum diyomuş..
Belinden su alındığı günden beri böyleymiş..çok şiddetli baş ağrısı varmış..bi tek tuvalet için kalkıyomuş yataktan..

Bide bana baban çok iyi diyolar..çok iyiyse bunlar ne böyle...
Hergün emar...hergün testler...
çok kötüyüm...mafoldumben

Rabbim yanınızda olsun arkadaşım..

Kendinizi üzmeyin desem havada kalacak çünkü canınız ciğeriniz o sizin,elbet üzüleceksiniz.

Ama umutlu olmaya bakın lütfen.Umut her karanlığı aydınlatan ışık gibidir.Sizin de bu ışığa ihtiyacınız var.Ve lütfen bu ışık kapısını kapatmayın.Umudunuzu yitirmeyin.

Rabbim yardımcınız olsun.:çok üzgünüm:

Rabbim yanınızda olsun arkadaşım..

Kendinizi üzmeyin desem havada kalacak çünkü canınız ciğeriniz o sizin,elbet üzüleceksiniz.

Ama umutlu olmaya bakın lütfen.Umut her karanlığı aydınlatan ışık gibidir.Sizin de bu ışığa ihtiyacınız var.Ve lütfen bu ışık kapısını kapatmayın.Umudunuzu yitirmeyin.

Rabbim yardımcınız olsun.:çok üzgünüm:

umudumu yitirmiyorum tabii ki ama babam iyiye gitmiyor..kötüye gidiyor...
Anneminde sinirleri çok bozulmuş..Hep babamla ilgileniyor kardeşlerim evde yalnızlar..bi aklı orda bi aklı babamda..
Dün kardeşim arkadaşlarıyla dolaşmaya gitmiş annemde aramış kardeşime Baban ölüm döşeğinde sen gezmeye mi gidiyosun demiş...
Sonra kardeşim ağlamış annemde ağlamaya başlamış özür dilemiş..
Şuan bende ağlıyorum..Allahım inşallah babamı sağ salim o hastaneden çıkarır..

umudumu yitirmiyorum tabii ki ama babam iyiye gitmiyor..kötüye gidiyor...
Anneminde sinirleri çok bozulmuş..Hep babamla ilgileniyor kardeşlerim evde yalnızlar..bi aklı orda bi aklı babamda..
Dün kardeşim arkadaşlarıyla dolaşmaya gitmiş annemde aramış kardeşime Baban ölüm döşeğinde sen gezmeye mi gidiyosun demiş...
Sonra kardeşim ağlamış annemde ağlamaya başlamış özür dilemiş..
Şuan bende ağlıyorum..Allahım inşallah babamı sağ salim o hastaneden çıkarır..

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/368632-forumda-hasta-olan-arkadaslarimiza-yada-ailelerine-dua.html

Şurdaki duaları okuyalım hepberaber :Saruboceq:

baban belinden su alındığı için bu işlemin komplikasyonu olarak bunları yaşıyo
zaten doktorda demiş normal bunlar diye
için rahat olsun
tetkikler yapılmadan sorunun nerden kaynaklandığı anlaşılamaz
tetkiklerinde tabiki yan etkileri oluyo bu durum normal yani
geçici bişey zaten 4 gün süreceğini söylemiş doktor

gecmis olsun insallah tez zamanda düzelir babacigin
hamile oldugun icin bazi seyleri sana söylemiyorlardir
onlarida anlamaya calis belkide gercekten iyiye gidiyordur ki insallah öyledir
dualarim seninle

X