- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
- 83
- Konu Sahibi GabrielOEmers
1 tane daha alındı bilgin olsun cnmAy canım Allah razı olsun ikinizdende çok teşekkürlertabi hemen guncelliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 tane daha alındı bilgin olsun cnmAy canım Allah razı olsun ikinizdende çok teşekkürlertabi hemen guncelliyorum
1 tane daha okundu canım bilgin olsunAy canım Allah razı olsun ikinizdende çok teşekkürlertabi hemen guncelliyorum
Canım ben 6 okudum arkadaşlara dağıttıklarımla toplam 10 okundu bilgin olsunAllah razı olsun canım insAllah Rabbim gönlüne göre versin senin
Hanifem ben yeni nete girdim bugun okuyayim biraz daha surelerim vardı ismen kime bağışlayacağız canim bi tane bana yazin şimdilik diger surelerim bitince tekrardan okuyayimGullbahcemm @Ssy8491 @cibilicibilisaksak06
miyaww__ @Monalisa09 @Hebehubele @Hayalimdi gercek oldu H hayalalemiveben @pembehayaller06 @Madammor kızlar bı yardim eder misiniz?
Canim cok tesekkurlerAcil değilse 5 gün sonra temizlenicem okurum inşallah temizlenir temizlenmez 10 tane
Rabbim tüm hastalarımıza bilhassa babana acil şifalar versin kardeşim G GabrielOEmers
Babanin ismini söyleyebilir misin?
Kalan:17
17-1= 16 kaldı1 tane ben alım canim olursam yine yazarimm
Çok teşekkürler Allah razı olsunKuzum bende 2 tane alırım ALLAH'IN izniyle okursam daha yazarim
1 tane daha alındı bilgin olsun cnm
Canim 2 tane mi alındı yoksa mesaj tekrarı falan mı 1 tane mi alındı1 tane daha okundu canım bilgin olsun
Canim dün 5 tane okuycam demiştin ben 5 düştüm toplam 10 mu duseyim dünkü 5 le beraber yani dunkuyle saydiysan 5 dusmemgerekiyor dimiCanım ben 6 okudum arkadaşlara dağıttıklarımla toplam 10 okundu bilgin olsun
Allah razı olsun canım ben dusmuyorum siz okuyunca dusersinizCanım 1 tane de ben aldım okuyunca yazarım
Allah razı olsun canım o zaman sizin sayenizde sizin sayinizla 13 kaldı1 tane de ben alıyorum..
Allah razı olsun canım kimseye bagislamayakim biz 41 yapıcaz arkadaş dualarHanifem ben yeni nete girdim bugun okuyayim biraz daha surelerim vardı ismen kime bağışlayacağız canim bi tane bana yazin şimdilik diger surelerim bitince tekrardan okuyayim
Canım bağışlamak için değil de niyet alırken de isim lazım amcanın ismini öğrenebilirsek iyi olur :)Arkadaslar suan dualama yapmıyoruz sadece biriktiryoruz arkadaş dualiycak konu sahibi
Allah hepinizden razi olsun İNŞALLAH rabbimin izniyle ki inanıyorum bu dualar boşa değil kabul olcak hersey çok çok güzel olcak canım bu kalbi güzel arkadaslarimizin sayesinde G GabrielOEmers![]()
Canim arkadaş tan ben öğrendim mesaj atmisti bana özelden bende o yüzden sana özelden yazım :)Canım bağışlamak için değil de niyet alırken de isim lazım amcanın ismini öğrenebilirsek iyi olur :)
Canım... Allah mekanını cennet etsin inşallah Kabri nur olsun Mevlam hesabını kolay eylesinKizlar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Bu sabah babami kaybettik. Allah'im onu yanina aldi. Babamin adi Huseyin. Ruhuna okumak isteyen olursa diye yaziyorum. Allah sizin babalariniza uzun omur versin...
CanimKizlar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Bu sabah babami kaybettik. Allah'im onu yanina aldi. Babamin adi Huseyin. Ruhuna okumak isteyen olursa diye yaziyorum. Allah sizin babalariniza uzun omur versin...
Cnm benden toplam da 10 düş hepsi okundu bilgin olsunKuzuuuuum 10 tane kaldi
G GabrielOEmers
Erwaaaa canım ben toplam senden dunkuyle beraber kaç dusecegimden emin olamadim senden cevap gelince duscem suan 10 tane kaldi dün senden 5 düştüm
Başın saolsun Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin mekanı cennet olsun inşaallah cnmm seviliyomuş rabbim çektirmemiş gönlünüzü ferah eyleyin. Hiç üzülmeyin elinizden geldiğince okuyun cnmmKizlar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Bu sabah babami kaybettik. Allah'im onu yanina aldi. Babamin adi Huseyin. Ruhuna okumak isteyen olursa diye yaziyorum. Allah sizin babalariniza uzun omur versin...
Başın saolsun Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin mekanı cennet olsun inşaallah cnmm seviliyomuş rabbim çektirmemiş gönlünüzü ferah eyleyin. Hiç üzülmeyin elinizden geldiğince okuyun cnmm![]()
EyvAllah canım. ..Cnm benden toplam da 10 düş hepsi okundu bilgin olsun