- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi GabrielOEmers
35-1=34 kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 5 yazın ama süresi varmı ne zamana kadar okumam lazım ???Canim Allah razi olsun senden sana okudugunun kac kati sevap versin insallah
Allah razı olsun canım insAllah Rabbim gönlüne göre versin seninBana 5 yazın ama süresi varmı ne zamana kadar okumam lazım ???
Canim zaten suan 34 tane kaldi yani hani daha çok var hemen bitebilecek gibi değil bi süre yok yinede emin olamıyorumBana 5 yazın ama süresi varmı ne zamana kadar okumam lazım ???
Canim 29 tane kaldi ben günde 3 tane okursam en kötü 9 10 güne biter ayin 19 una 3 aylarin başlangıcı oluyo oda tam mubarek gun Allahın izniyle o vakite ulanair o güne kadar okuyabilirsin demi erkende olma ihtimali varBana 5 yazın ama süresi varmı ne zamana kadar okumam lazım ???
Allah bin kere razi olsun canim senden deBana 5 yazın ama süresi varmı ne zamana kadar okumam lazım ???
Bugün okicam cnm sorun yok fazlasını okursam bilgi vericem Rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallahCanim 29 tane kaldi ben günde 3 tane okursam en kötü 9 10 güne biter ayin 19 una 3 aylarin başlangıcı oluyo oda tam mubarek gun Allahın izniyle o vakite ulanair o güne kadar okuyabilirsin demi erkende olma ihtimali var
İnşAllah tabi
Cümlemizden cnm yardımcı olabilirsek ne mutlu bizeAllah bin kere razi olsun canim senden de
Aminnnnnn inşaallah canımmmAllah razı olsun canım insAllah Rabbim gönlüne göre versin senin
Sağolasın canımBugün okicam cnm sorun yok fazlasını okursam bilgi vericem Rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallah
Canım 2 de bi arkadaşım aldı bilgin olsun35-1=34 kaldı
Ay canım Allah razı olsun ikinizdende çok teşekkürlerCanım 2 de bi arkadaşım aldı bilgin olsun