Babama söyledim ama...

Kiz babasi oldugu icin didik didik inceler ama belki sizin hosunuza gidecek talipleride eler bu sefer :KK43: Yani sizin secmeniz lazim bencede gelsinler degerlendirirsiniz en azindan

bide boyle konularda annen araci olsun sen konusma bide annenin babanin soylediklerini sana soylemesi gerekmezdi neyse olan olmus yasin daha 25 acele etme benim kardesimde ayni yasta o bile bu kadar dert etmiyo neye dua et biliyormusun hayirlisi ise evleneyim HAYIRLI INSANLA karsilasiyim diye dua et bak burda duyuyoruz daha evliliginin elli gununde bosanma noktasina gelen insanlar var canim

Baban haklı bence.
Annenle konuş böyle şeyleri.
Babana beni verin geri tepmeyin yaşım geldi vs dersen tabiki bunları düşünür.

Sonuçta evliliğin temel amaçlarından ve taşlarından biri de sex.

Kimse evde kardeş kardeş oturmak için evlenmiyo.

Babaniz anlayisla karsiilayamamis demek. Olabilir.

Bence gayet doğal babanızla kurduğunuz diyalog, babalarında böyle üsturupsuz laflarını hiç anlayamıyorum. Ayrıca ne kadar sakinsiniz ben olsam çok sert tepkiler verirdim.

Haha ne kadar tuhaf :))) bizim evde de durum tam tersidir. Babama bu konuları konusturtmam bi keresinde konuyu açmıştı yanında da anneme dedim anne babama soyle konuşmasın benle öyle şeyler demistim:KK48:

Yani bence kötü bişey yapmamışsın ama benyinede bu tür konuların anne aracılığıyla iletilmesi gerektiği inancındayım.

Lafı tekrar açılırsa de ki "babacım ben de arkadaşlarımda görüp özeniyorum,hani gelinlik filan giyiyolar bilezik takıyolar sonra minicik bebişleri falan oluyo" ne biliyim güzel olmaz mıydı sence de

Bence anneniz doğru aksettirmiyor size.oyle bir hisse kapıldım ben.
Madem bu kadar sinirlenecekti siz konuşurken nasıl tuttu kendini.
Bir iş var bunun içinde.

X