• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama hayır diyememek

İçindeki çocuk babası ile ilişki kurmak,onun tarafından sevilmek ve taktir görmek istiyor..sanıyor ki birisi tarafından sevilmenin ,kabul görmenin yolu o kişinin tüm problemlerini çözmekten geçiyor.. yeterince para gönderirse, babası tarafından sevileceğini sanan bir kız çocuğu babasına hiç o "hayır " sözcüğünü kullanabilir mi?! Ben babanızın çevresine /size ; "Allah razı olsun TheQueeninthenorth TheQueeninthenorth [/USER] den ...benim yetişmesinde pek rolüm yok ,çok hatalarım oldu ,babalık yapmadım..ama o harika bir evlat oldu ..gördüğüm kadarıyla da çocuğuna çok iyi bir anne " diyeceğini pek sanmıyorum.Para göndermediğiniz andan itibaren sizden kötüsü olmayacak

annem benden beter inanın. babam ona çok çektirdi ona rağmen ayrıldıktan sonra da görüşmeye devam ettiler. bir de babamın hastalığı çıktığından beri anneme bir haller oldu. ya kendi arıyor, kendi aramadığında da bizi aratıyor babanızı arayın edin vs diye. maddi konularda beni sömürmesine sözde karşı ama geçenlerde ee madem kendine yeni bir hayat kuracakmış son kez destek ol bari vs diyen de kendisi.
akıl var insanı rezil eder akıl var insanı vezir eder der ve giderim bu konudan

Analık babalık bi sperm bi doğurma değil maalesef. Sizde emeği güzel hatıraları yoksa silin. Siz iyi bi evlat olmaya çalışırken belki kötü bi anne olacaksınız (kötü annesiniz demiyorum ama ilerde çocuğunuz annem sürekli dedeme yardım ederdi bizi ihmal ederdi diye düşünmesin) çocuk aklı sonuçta siz çikolata zararlı diye almazsınız ama o ‘aynı gün dedeme kredi çekti ama bana o çikolatayı almadı’ olarak hatırlar. Sevgi saygı yardım hersey karşılıklıdır bence

Back
X