babama erkek arkadasimi nasil anlatirim

3 kardeşiz ablam evli ve bi de abim var 28 yaşında bekar. Ben en küçükleriyim 19 yaşındayım lise bitti üniv. hazırlanıyorum bi erkek arkadaşım var. 24 yaşında 8 aydır beraberiz ciddi düşünüyoruz ailemle konusmami istiyor ama babam o kadar sinirli biri ki korkuyorum söylemeye ne yapacağımı da bilmiyorum nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum ben sevgilimin annesiyle tanıştım istemeye gelmek istiyorlar ama ben ne yapacağımı nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum

19 yaşındasın seni istemeye gelecekler,baban ne yapar biliyormusun seni terlikle kovalar evin içinde..

yaşınız çok erken hem üniversite okumayı planlıyorsunuz. babanıza söylemeden önce kendi içinize söyleyin. çünkü şimdi babanızla konuşmak için acele eden evlenirkende acele eder. okulunuz ne olacak o zaman. nışanlınız şuan şöyle düşünüyor bence. şimdi nışan yapalım okul falan hikaye olur. Bence babanızda kızacaktır. okulun varken evlenmeyi düşündüğün için. Bence babandan önce kendine söyle evlenmek mi okumak mı istiyorsun. sonra çok pişman olursun bence okulunu bitir.
benim demek istediğim ve bizim istediğimiz herkesin haberi olsun kötü bişey yapmadığımızı bilsinler en azından bilsinler ki öyle davranalım saklayarak nereye kadar

benim demek istediğim ve bizim istediğimiz herkesin haberi olsun kötü bişey yapmadığımızı bilsinler en azından bilsinler ki öyle davranalım saklayarak nereye kadar
emin ol bildikten sonra daha kötü şeyler olacak. olası problemleri şöyle konuşalım.
sevgilim istemeye gelmek istiyor dedin. diyelimki geldiler istediler söz kesildi.
üniversiteyi kazandın en az 4 yıl okulun var (kalmadığını hazırlık okumadığını varsayarak) 4 yıl sözlü mü kalacaksınız. bu söz nışan dönemi ne kadar uzarsa problemler o kadar artar. sadece siz ve erkek arkadaşınız değilsiniz artık. aileler onun annesi senin teyzen o öyle demiş bu şöyle yapmış.(istisnalar olabilir tabi)
4 yıl boyunca muhtemelende başka bir ilde okuyacaksınız. farklı illerdeki yaşanan ilişkilerde her zaman zor olur daha çok kıskançlık daha çok problem.
okurken evlenmeyi düşünüryormusunuz. eğer düşünüyorsanız ayrıca tabrik ederim sizi. zordur hem okuyup hem evlilik idare etmek.
ikinciside saklamak neden olsun hatalar yanlışlar saklanır. eğer yanlış bir şey yapmıyorsanız saklama olarak bakmayın olaya. sadece bazı şeylerin olgunlaşmasını vaktinin gelmiş olmasını beklemek bu.
çiftler genelde karşıdakini kaybetme korkusuyla bu konularda acele edebiliyor. ben sanki erkek arkadaşınızda öyle bir durum seziyorum. yanlış anlamayın lütfen belki kötü bir durum değil ama yaşınız 19 sadece 8 aydır arkadaşsınız bence evlilik gibi ciddi bir konuda acele etmeyin. sizi seven zaten durumunuzun olgunlaşmasını bekler. tabi bunlar benim nacizane fikirlerim katılan olur katılmayan olur. Ben bir ablan olarak sana yardıım etmeye çalışıyorum. inş güzel bir yuvan iyi bir eşin olacak bunun için acele etme daha çoook küçüksün

Bence hiç o işe girişme canım. Eğer evleneceksen zaten anlatırsın. Zira yarın birgün olumsuz birşey olursa evleneceğin adamı nasıl anlatacaksın?

X