• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babama beni istemeye geliceklerini nasil soylemeliyim!

hussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
10
0
1
Merhaba!!
Gectigimiz aylarda evlilik teklifîni kaptimmmm :p
Ama isin zor kismina kendimi hic hazirlamamistim..
Babam haric bicok kisiye bahsettim, annemde babama anlatmis. Sagolsun isimi kolaylastirdi. Ama bi sorunumuz daha var. Yeni yila dogru istemeye gelicekler insallah. Ama benim babamla yuzyuze konusmam gerekiyor. Babam sevdigim kisiden hoslanmiyor ustelik sevgilimin daha once bi haftalik bi evliligi oldugunuda bilmiyor..

Annem ogrendiginde istemedi ama olan biteni anlattiktan sonra ve sevgilimle tanistiktan sonra unuttu daha once yaptigi evliligi..
Simdi sira babamda. Ona nasil soylucem?! Annem konu acildikca baban asla kabul etmez diyor:KK1:.
Nasil anlaticam?
Ve en onemlisi hayir gelmesknler evime derse ne yapicam!?

Ben kabul etmeyeceğini bile bile karşısına çıktım söyledim hiç zor değildi tanımadiği için istemedi en sonunda kabul etti şimdi evli mutlu ve iki çocukluyum

Allah bagislasin! :)
Tanimayi kabul etsinde sonrasi kolay aslinda.. Ama yinede simdiden ogun icin cok heycanliyim..

bence her baba çocuğunun mutluluğunu düşünür yani benim o durumuma var daha ama onunla cidden mutlu olabileceğine babanı ikna et istemeden önce tanıştır 1 haftalık evliliğin bahsetmeyin sorarsa o olayı hiç yaşamamış kabul ettiğini söyledi o bana bunu dedikten sonra benim sana bu durumu anlatmam pek bir anlam ifade etmiyordu :eek:sana kolay gelsin yani bence ababnla konuşma taslağın buna benzeye bilir :KK54::KK16:

bence her baba çocuğunun mutluluğunu düşünür yani benim o durumuma var daha ama onunla cidden mutlu olabileceğine babanı ikna et istemeden önce tanıştır 1 haftalık evliliğin bahsetmeyin sorarsa o olayı hiç yaşamamış kabul ettiğini söyledi o bana bunu dedikten sonra benim sana bu durumu anlatmam pek bir anlam ifade etmiyordu :eek:sana kolay gelsin yani bence ababnla konuşma taslağın buna benzeye bilir :KK54::KK16:

Hmm
Annemede sey dedim.. Baba sormazsa konuyu acmicam zaten bi haftalik bi evlilikti gereksiz yere akil karistirlayalim. Bilmesede olur ben biliyom herseyi zaten demistim..
Annemde babadan gizlersen yarin bigunde baskasindan duyarsa cok daha kotu olur dedi, en basinda anlaticaksin ona gore devam ediceksin bu iliskiye dedi. :-/

Aceba dedigin gibi istemeden once bi babamla sevgilimi tanistirsammi basbaasa bi kahve icsek o aradada birliktemi aciklasak..? :s

Kusura bakma ama herşeyi babana anlatmalısınız , annende ama abartmış yoksa kaçmaya mı niyetlisin , herşeyi bilmek babanın hakkı , bu kadar korkak olmayın
babanın keyifli olduğu günü yakala ve anlat

Kusura bakma ama herşeyi babana anlatmalısınız , annende ama abartmış yoksa kaçmaya mı niyetlisin , herşeyi bilmek babanın hakkı , bu kadar korkak olmayın
babanın keyifli olduğu günü yakala ve anlat

Kacmaya niyetli degilim. Sadece herkezin mutlu olmasini istiyorum.

Hmm
Annemede sey dedim.. Baba sormazsa konuyu acmicam zaten bi haftalik bi evlilikti gereksiz yere akil karistirlayalim. Bilmesede olur ben biliyom herseyi zaten demistim..
Annemde babadan gizlersen yarin bigunde baskasindan duyarsa cok daha kotu olur dedi, en basinda anlaticaksin ona gore devam ediceksin bu iliskiye dedi. :-/

Aceba dedigin gibi istemeden once bi babamla sevgilimi tanistirsammi basbaasa bi kahve icsek o aradada birliktemi aciklasak..? :s
çok mantıklı sevgilin işte kendisiyle tanışsın böyle kendi aile yapısından mesala aileye büyüklere saygıdan lafa girsin şu liseyi okudum şu üniyi bitirdim şurda askerlik yaptım bir haftalık saçma bir evliliğim oldu ama ben bunu yok sayıyıyorum isterseniz t-detayları anlatırım ama benim için yok böyle bir olay sonra nerde çalıştığını filan anlatabilir mesela :D

Back