Babam yokmuş gibi hissediyorum

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.652
4.897
333
Yaklaşık bir buçuk yıl önceydi. Eşim bana ara ara babamın hayatında biri olabileceğini söylüyordu. Ben de anlıyordum zaten giyimi değişmişti yalnız yaşayan biri öyle temiz giyinemezdi. Hele ki babama pembe kazağı ancak bir bayan giydirebilirdi
Babam evden ayrıldığında benim üniversite sınav sonuçlarım yeni açıklanmıştı, derece yapmıştım. Sevinemedim. O okulda geçirdiğim 2 sene de benden çok şey götürdü hiç iyi günüm olamadı denebilir.
Önce evden ayrıldığı için tepki sonra kabulleniş, sonra artık boşanacaksanız boşanınlar. Bir taraftan da aşık olduğum sonradan eşim olan insanla tanışmam tüm bunlar aynı Zaman zarfında oldu
Okulumu değiştirdim evlendim başka bir şehire yerleştim. Bağrına öküz oturmak denir ya o oldu bende. Baba diyince burnumun direği sızlardı istemsiz ağlardım.Telefon çaldığında bir şey mi oldu diye yüreğim güm güm ede ede açardım.
1.5 yıl önceydi eşim bana bir akşam baban başkasıyla evli dediğinde. Bir şey diyemedim. Kim acaba dedim sadece, ve Neden bana söylemedi?
Babama aşık bir kız çocuğuydum küçükken. Babam beni öpmeden uyuyamazdı. Bana bu yaşıma kadar hep Prensesim diye hitap etti.
Herşey bu kadar sandım, bekledim sakince çaktırmadım hiçbir şey. Zamanı gelince söyler dedim tabi yalanları devam etti işte babaannenlerde kalıyorum vs.
Bir gün bana telefon açtı. İzmire geleceğim seninle konuşacaklarım var dedi. Zamanı geldi artık dedim, kuş gibiydim. Artık yalan dolan kalmayacak aramızda
Oturduk bir kafede ve başladı anlatmaya
-2012 yılında biriyle tanıştım. Bir ilişkimiz oldu. Hamile kaldı. Prematüre bir kızımız oldu
-??!!
-şu an 1.5 yaşında
Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Bir de kadın hamileymiş üstelik 8 aylık. Bir erkek çocuğu dünyaya getirdi şu an bir yaşında. Bebeğin doğduğu gün ben hamile olduğumu öğrendim. Babam hem babalığı hem dedeliği aynı gün yaşadı
O gün babamla ilişkimizin sanki miadı doldu. O günden sonra sanki o benim babam değil başka birisi. Karnıburnunda eşini ve kızını getirdi sonra. Kızım diye her seslenişinde aptal gibi üstüme alındım hala da yapıyorum
O sanki artık benim babam değil ailecek görüştüğümüz bir aile gibi. Ortak konu ise çocuklar. Bizimki şöyle sizinki böyle.
Önceden babama bir şey olacak korkusuyla yüreğim ezilirdi.
Şimdi yok
Sanki onu kefenle görsem yüreğim titremeyecek
Bir yıl oldu öğreneli
Neden bu hissizlik?

Çok büyük haksızlık yapmış, bu hissettiklerin normal. Ben de yüzüne bile bakmak istemezdim böyle bir şey yapsaydı babam.
Ama yine de sakin kalmaya çalış, neticede o senin baban..

Artık kabullendim.
Ama bu kabullenme iyi mi oldu kötü mü oldu anlayamıyorum
Hislerim yozlaştı

Çok büyük haksızlık yapmış, bu hissettiklerin normal. Ben de yüzüne bile bakmak istemezdim böyle bir şey yapsaydı babam.
Ama yine de sakin kalmaya çalış, neticede o senin baban..
Zaten olayın üzerinden bir yıl geçti tepki vermem o Zaman da vermedim
Sadece hissizleştim demeye çalıştığım o

Erkek erkektir sonucta ayni duygusuz, ince düsünemeyen, karsindakini kiran. Nefret etdim hep adamlardan babalardan dedelerden olmasa da olur. Sen kendi ailene bak esine cocuguna annene. Baban icin de tuhaftir cocugu ile yasit torunu olmasi

Bir de bunlardan habersiz biz ailemiz dağılıyor diye üzülürken, o başkasıyla çocuk yapmış aile kurmuş
Bizim kaç Bayram'ımız yalnız geçti
Meğer o çocukların babaları yanındaymış
Ne suçumuz vardı biz hak etmiş miydik?

Çünkü büyük şok yaşadınız ve babanızdan soğudunuz. 10 yıl geçsede her gördüğünüzde bunları hissedeceksiniz üzgünüm. Bence babanızdan uzaklaşın öyle birini tanımamış gibi yaşayın evet zor ama yeni bir sayfa açmanız lazım kendiniz için.. :KK1:

Annem hayatta.
Ancak bir yıldır görüşmüyorum
O olay farklı bir konu oluşturacağı için bu konuda ona girmedim
Anladim. Peki babaniz annenizi aldatti mi. Yoksa ayrildiktan sonra mi basladi iliski. Yani siz iliskiyi kabullendiniz ama cocuklari mi kabullenemiyorsunuz?

Anladim. Peki babaniz annenizi aldatti mi. Yoksa ayrildiktan sonra mi basladi iliski. Yani siz iliskiyi kabullendiniz ama cocuklari mi kabullenemiyorsunuz?
Babam kadın hamile kalınca aldıralım demiş. 2 kez gitmişler kadın yapamamış, kıyamamış babam da zaten geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini düşünerek evden ayrılmış
Ben her şeyi kabullendim. Soğudum sadece onu anlatmak istedim. Hoş, ben kabullenemesem ne olur..

Back
X