Babam yogun bakimda

Eşim doktor ve aşilardan olabileceğini söylüyor. (Bizim cevremizde de çok fazla kalp krizinden vefat edenler oldu.) Birde koronayi belirtisiz atlatan bir grup var, hastalık kalbi vuruyor onunda etkisi var bence

Eşim doktor ve aşilardan olabileceğini söylüyor. (Bizim cevremizde de çok fazla kalp krizinden vefat edenler oldu.) Birde koronayi belirtisiz atlatan bir grup var, hastalık kalbi vuruyor onunda etkisi var bence
Doğrudur Allah tan ben hiç korona aşısı yaptırmadım. Daha geçen ay apartmanda komşumuzun oğlu da kalp krizi geçirdi vefat etti daha 43 yaşındaydi

Böyle bir grip olamaz Mühendis. 32 yaşındayım, çok defa grip oldum. Ama bu bambaşka bir şey.
Aniden başlıyor ve hafifleyeceği yerde seviye artırıyor. Bir sabah kalktım sesim yok mesela. Yoğun kas ağrısı, düşmüş ateşin bir anda coşması, tıkayan öksürük, boğazın cam kesiği gibi acıması...
Üstüne tat ve koku kaybı tabi. Böyle grip mi olur? Eskiden burun silmekten kırmızı burunla gezerdik ama ayakta durabilirdik. Bu influenza dedikleri şeyle iş göremez hale geliyorsun.

Annemde aynı şekilde oldu, etlerim kemiklerinden ayrıldı diye tarif etti acısını. Ben 4 hafta öksürük, burun akıntısı şeklinde yaşadım; antibiyotik vs hiç ise yaramadı desem yalan olmaz.
İnfluenza da değil bence bu, koronanin mutant şekli diye düşünüyorum ben.
Ayrıca sadece bizde değil globalde de herkes hasta. Ocak ayinda 1 hafta Çin'de kaldım, her yerde aksiran tiksiran insanlar. Avrupa'da yaşayan arkadaşlarım 1 ayda kaç kere grip oldular, toparlayamadilar da. Komplo teorilerine inanmaya basladim artık

Rabbim şifa versin

Ben korona geçirmedim ama bu normal bir grip değil. Ben hiç böyle hastalandığımı hatırlamıyorum.
Hala sesim yok, bayağı konuşamıyorum yani. Yiyeceklerden tiksindim resmen, yemek videosu görüp tiksindim dün. Ölmemek için ağzıma bir şeyler tıkıyorum, yemek görünce gözüm dönerdi. Virüs vücudumu yönetiyor bildiğin.

Acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede tamamen toparlarsın ve bir daha bu şekilde hasta olmazsin

Çocuğunuzu eşinize bırakın gidin yaşı çok küçük değil şu an eşinizle durabilir

çok geçmiş olsun bir an önce müjdeli haber alırsınız inşallah

Cok gecmis olsun. Oncelikle Allah tan umit kesilmez. Muhtemelen cigerlerdeki suyu bosaltmaya yonelik tedavi uyguluyorlardir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Inşallah tez zamanda guzel haberler alirsiniz.

Allah şifa versin inşallah sağ salim evine dönsün

Aynı şeyleri yaşadık, infulanza da covid de negatif çıktı hepimizin. Annem 4 gün hastanede yattı. Doktor tat koku kaybı varsa coviddir dedi bize. Yeni varyantları yakalamıyor testler dedi. 12. günüm hala sesim yok, tat yeni geldi. Eğer bu covid in yeni varyantıysa vay halimize. Yeni bi pandemi olmaz umarım

Allah korusun umarım en yakın zamanda iyi haber alırsınız

Siz infulanza testi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…