- 8 Mart 2019
- 7.141
- 34.003
- 548
- 39
Eşim doktor ve aşilardan olabileceğini söylüyor. (Bizim cevremizde de çok fazla kalp krizinden vefat edenler oldu.) Birde koronayi belirtisiz atlatan bir grup var, hastalık kalbi vuruyor onunda etkisi var benceAsilardan olabilir mi acaba eşim 3 doz korona aşısı yaptırmış. Amcam öyle bütün aşılarını yaptırdı 2 yıl önce hiç bir şeyi yokken kalp krizi geçirdi vefat etti doktoru bile şaşırdı hiç bir şeyi yoktu
x abinin çok şaşırdım demişti.
Doğrudur Allah tan ben hiç korona aşısı yaptırmadım. Daha geçen ay apartmanda komşumuzun oğlu da kalp krizi geçirdi vefat etti daha 43 yaşındaydiEşim doktor ve aşilardan olabileceğini söylüyor. (Bizim cevremizde de çok fazla kalp krizinden vefat edenler oldu.) Birde koronayi belirtisiz atlatan bir grup var, hastalık kalbi vuruyor onunda etkisi var bence
Böyle bir grip olamaz Mühendis. 32 yaşındayım, çok defa grip oldum. Ama bu bambaşka bir şey.Eşimin yakın bir arkadaşının babası gripten dolayı evde bayılmış, yoğun bakıma almislar ciğerlere inmiş çünkü. 1 ay sonunda yeni çıktı hastaneden...grip adı altında ne yaşıyoruz belli değil
Annemde aynı şekilde oldu, etlerim kemiklerinden ayrıldı diye tarif etti acısını.Böyle bir grip olamaz Mühendis. 32 yaşındayım, çok defa grip oldum. Ama bu bambaşka bir şey.
Aniden başlıyor ve hafifleyeceği yerde seviye artırıyor. Bir sabah kalktım sesim yok mesela. Yoğun kas ağrısı, düşmüş ateşin bir anda coşması, tıkayan öksürük, boğazın cam kesiği gibi acıması...
Üstüne tat ve koku kaybı tabi. Böyle grip mi olur? Eskiden burun silmekten kırmızı burunla gezerdik ama ayakta durabilirdik. Bu influenza dedikleri şeyle iş göremez hale geliyorsun.
Rabbim şifa versinİyi akşamlar ne yazacagimida bilmiyorum ama paylaşmam gerek babamı yoğun bakıma aldılar 15 gündür grip gibiydi annemle babam doktora git dedikçe geçti biraz annen gitmek istemiyor dedi daha 2 gün önce geldi birseyi yoktu bugün konuştuk iyiydi çarşıya inmiş gelmiş annem nefes zorcaliyor diye aradı eşim gitti hastaneye kaldırdılar ciğerlerine su birikmiş orda kalbi durmuş tekrar çalıştırıp yoğun bakıma almışlar ben gidemiyorum evde bebeğim var 1 b ucuk yasinda uyuyor ama ben delircem düşünmekten doktor durumu kritik demiş burada paylaşmanın hiçbir mantığı yok belki ama tek başıma içim içimi yiyor nilolur benzer durum yaşayıp iyi olan varmi çevresinde hastaneye Bebeğimi de sürükleyip gotureniyorum bıraksam kimsede durmaz içim içimi yiyor dogrumu söylüyorlar onuda bilmiyorum birsey olduda saklıyorlar diyede korkuyorum
Ben korona geçirmedim ama bu normal bir grip değil. Ben hiç böyle hastalandığımı hatırlamıyorum.Annemde aynı şekilde oldu, etlerim kemiklerinden ayrıldı diye tarif etti acısını.Ben 4 hafta öksürük, burun akıntısı şeklinde yaşadım; antibiyotik vs hiç ise yaramadı desem yalan olmaz.
İnfluenza da değil bence bu, koronanin mutant şekli diye düşünüyorum ben.
Ayrıca sadece bizde değil globalde de herkes hasta. Ocak ayinda 1 hafta Çin'de kaldım, her yerde aksiran tiksiran insanlar. Avrupa'da yaşayan arkadaşlarım 1 ayda kaç kere grip oldular, toparlayamadilar da. Komplo teorilerine inanmaya basladim artık
Acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede tamamen toparlarsın ve bir daha bu şekilde hasta olmazsinBen korona geçirmedim ama bu normal bir grip değil. Ben hiç böyle hastalandığımı hatırlamıyorum.
Hala sesim yok, bayağı konuşamıyorum yani. Yiyeceklerden tiksindim resmen, yemek videosu görüp tiksindim dün. Ölmemek için ağzıma bir şeyler tıkıyorum, yemek görünce gözüm dönerdi. Virüs vücudumu yönetiyor bildiğin.
Cok gecmis olsun. Oncelikle Allah tan umit kesilmez. Muhtemelen cigerlerdeki suyu bosaltmaya yonelik tedavi uyguluyorlardir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Inşallah tez zamanda guzel haberler alirsiniz.İyi akşamlar ne yazacagimida bilmiyorum ama paylaşmam gerek babamı yoğun bakıma aldılar 15 gündür grip gibiydi annemle babam doktora git dedikçe geçti biraz annen gitmek istemiyor dedi daha 2 gün önce geldi birseyi yoktu bugün konuştuk iyiydi çarşıya inmiş gelmiş annem nefes zorcaliyor diye aradı eşim gitti hastaneye kaldırdılar ciğerlerine su birikmiş orda kalbi durmuş tekrar çalıştırıp yoğun bakıma almışlar ben gidemiyorum evde bebeğim var 1 b ucuk yasinda uyuyor ama ben delircem düşünmekten doktor durumu kritik demiş burada paylaşmanın hiçbir mantığı yok belki ama tek başıma içim içimi yiyor nilolur benzer durum yaşayıp iyi olan varmi çevresinde hastaneye Bebeğimi de sürükleyip gotureniyorum bıraksam kimsede durmaz içim içimi yiyor dogrumu söylüyorlar onuda bilmiyorum birsey olduda saklıyorlar diyede korkuyorum
Aynı şeyleri yaşadık, infulanza da covid de negatif çıktı hepimizin. Annem 4 gün hastanede yattı. Doktor tat koku kaybı varsa coviddir dedi bize. Yeni varyantları yakalamıyor testler dedi. 12. günüm hala sesim yok, tat yeni geldi. Eğer bu covid in yeni varyantıysa vay halimize. Yeni bi pandemi olmaz umarımBöyle bir grip olamaz Mühendis. 32 yaşındayım, çok defa grip oldum. Ama bu bambaşka bir şey.
Aniden başlıyor ve hafifleyeceği yerde seviye artırıyor. Bir sabah kalktım sesim yok mesela. Yoğun kas ağrısı, düşmüş ateşin bir anda coşması, tıkayan öksürük, boğazın cam kesiği gibi acıması...
Üstüne tat ve koku kaybı tabi. Böyle grip mi olur? Eskiden burun silmekten kırmızı burunla gezerdik ama ayakta durabilirdik. Bu influenza dedikleri şeyle iş göremez hale geliyorsun.
Allah korusun umarım en yakın zamanda iyi haber alırsınızİyi akşamlar ne yazacagimida bilmiyorum ama paylaşmam gerek babamı yoğun bakıma aldılar 15 gündür grip gibiydi annemle babam doktora git dedikçe geçti biraz annen gitmek istemiyor dedi daha 2 gün önce geldi birseyi yoktu bugün konuştuk iyiydi çarşıya inmiş gelmiş annem nefes zorcaliyor diye aradı eşim gitti hastaneye kaldırdılar ciğerlerine su birikmiş orda kalbi durmuş tekrar çalıştırıp yoğun bakıma almışlar ben gidemiyorum evde bebeğim var 1 b ucuk yasinda uyuyor ama ben delircem düşünmekten doktor durumu kritik demiş burada paylaşmanın hiçbir mantığı yok belki ama tek başıma içim içimi yiyor nilolur benzer durum yaşayıp iyi olan varmi çevresinde hastaneye Bebeğimi de sürükleyip gotureniyorum bıraksam kimsede durmaz içim içimi yiyor dogrumu söylüyorlar onuda bilmiyorum birsey olduda saklıyorlar diyede korkuyorum
Siz infulanza testi yaptırdınız mı?Böyle bir grip olamaz Mühendis. 32 yaşındayım, çok defa grip oldum. Ama bu bambaşka bir şey.
Hayır, doktor influenza bu dedi muayenede. Siz yaptırdınız mı?Siz infulanza testi yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?