ah canım keşke kabul etse yada ettirebilsek
ama imkani yok etmez
dedim ya kalp krizi geçirdi, devamlı kalp dr.una kontrole gitmesi gerekiyor inan onu bile devamlı ihmal ediyor biz randevu almasak, hadi baba gidiyoruz demesek ona bile gideceği yokki, kaldıki piskolojik tedavi
ya yaşlandıkça çocuk gibi olmuş
aslında çokda yaşı yok lafın gelişi söylüyorum henüz 50 yaşında
benim babamda öyle canım doktor diyince dahada sinirlenir o yüzden diyorum ilaç verseniz bitkisel hem siniri düzelirfisfisfis
canım nasıl bir ilaç o
hani çaktırmadan içirebileceğimiz bişeyse olabilir vallah
diğer türlü zannetmemki içsin
çünkü bişey dediğimiz zaman biz kötü oluyoruz o aslında sinirli birisi değil bizler onu sinir ediyoruz :1closedeyes: öyle diyor yani
canım benim zaten ilaç tamamen bitkisel bak gör 1 hafta sonra sinir denilen bişey kalmaz inşallah,burda galba ilaç ismi vermek yasak ama eğer istersen özelden sana ilacın ismini yazarımvereliniortakbu arada allahım bebeğini sağlıkla,analı babalı büyütsün canıma.s.
:) konu sahibi bayan kardeşimmisin yoksa sen. olmaz olamaz ya. neyse şaka bir yana sanki babamı anlatmışın.
ya birde insan hangi ortamda kalırsa ona alışıyor. değiştirdiği zaman daha bir farklı geliyor. şu an bende babamla aynı ortamda yaşamak istemem çok geriyor ama tabiki her zaman onu özlerim görmek isterim.
prenses aynısı bizim başımızda...
6 senedir emekli babam...2 sene önce bi kalp krizi geçirdi...stent takıldı..hareketleri çok değişti evde ki 14 yaşındaki kardeşimle bile çekişiyo...annemi aşırı derecede kıskanmaya başladı...ne bilim enteresan hareketler....annemde ameliyattan sonra çok değiştiğini söylüyo..hasta diye bişeyde diyemiyoruz.
benm kayınpederimde kalp kerizi geçirdi açık kalp ameliyatı oldu...onunda hareketleri çok değişti..
düşün kayınpederim 70 yaşında kaynanam 60 küsür...kadına sen beni aldatıyosun diyomuş....
bu tarz büyük hastalık ve ameliyat geçiren insanlarda karakter değişikliği olabiliyomuş...
ben çevremdeki insanlarda bu tezi doğruluyo gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?