• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ok deiti

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.181
28.864
1.073
Diğer
merhaba arkadaşlar
bikaç zamandır doğumdu, bebek bakımıydı derken ailemin yanında kalıyorum
ve geldimden beri dikkatimi çeken bişey var oda babamın çok değişti
ben 4 yıldır evliyim ondan öncede senelerce farklı şehirde ve ülkede okuyordum ve dolayısla uzun zamandır evden uzağım şimdi tekrar uzun bir zaman ailemin yanında kalınca farkettim babamdaki değişiklikleri
zaten çok sinirli bir yapısı vardı herzaman ama şimdi birde dırdırı eklenmiş, evde herşeye burnunu sokuyor, olur olmaz şeylere yorum yapiyor, devamlı anneme takılıyor, kardeşime kızıyor, ona buna sinirleniyor, tv de seyretiği bişeye bile okadar sinirleniyorki küfür ediyor :kızgın: vs. vs.
ve sinirlendikçede devamlı anneme söyleniyor sanki herşeyin suçlusu annemiş gibi
annemde çok bunalmış durumda, açıkcası bende anlıyorum annemi
anneme saygısı kalmamiş gibi geliyor
bana herzaman çok düşkündü halen öyle burda olmamdan çok mutlu gözlerimin içine bakıyor bundan istifade ben bikaç kez konuşmayı denedim baba sen karışma, az sakin ol vs. ama tabii değişiklik yok senağlama
şunuda belirtmek istiyorum yaklaşık 3 sene önce kalp krizi geçirdi babam, annem ondan sonra değiştini söylüyor aceba alakası varmıdır bilmiyorum ama hastalığından dolayı sigarayi bırakmak zorunda kaldı onun etkiside olabilir, ondan önce günde 2 paket içiyordu
aslında bana daha çok yaşlandıkca huyu değişmiş gibi geliyor yada hep böyledi ben unutum bilmiyorum ama annemde artık çok sıkılmış durumda demekki herzaman böyle değildi
napmalı bilmiyorum
piskoljik tedavi derseniz eğer hayata kabul etmez benneyaptımki

Ben de benzer şeyler yaşadım bir dönem. Her ailede oluyor. Sanırım temel neden orta yaş döneminin getirdiği hormonal değişiklikler. O dönemi atlatınca rahatlayacaktır biraz emin olun.
Ama çok sancılı geçiyorsa uzmandan yardım alın, ikna olmaz demeyin. Herkesi ikna edecek bir yol bulunur. Bizim de babamı ikna sürecimiz neredeyse bir yıl aldı, ama bu sayede o zor dönemi daha rahat atlattı.

ah canım keşke kabul etse yada ettirebilsek
ama imkani yok etmez
dedim ya kalp krizi geçirdi, devamlı kalp dr.una kontrole gitmesi gerekiyor inan onu bile devamlı ihmal ediyor biz randevu almasak, hadi baba gidiyoruz demesek ona bile gideceği yokki, kaldıki piskolojik tedavi
ya yaşlandıkça çocuk gibi olmuş
aslında çokda yaşı yok lafın gelişi söylüyorum henüz 50 yaşında

canım bitkisel sakinleştirici ilaçlardan verebilirsiniz benim babamda tansiyon hastası olduğundan beri çok sinirli,o ilacı içtiğinden beri daha sakin hatta doktor demişki tansiyonunu bile düşürür bu ilaç demişkaydirigubbakcemile3babama diyorum'sinirli kuzum ilaçlar iyi geldimi'harika valla sinir sistemim düzeldi diyo:roflol:

ah canım keşke kabul etse yada ettirebilsek
ama imkani yok etmez
dedim ya kalp krizi geçirdi, devamlı kalp dr.una kontrole gitmesi gerekiyor inan onu bile devamlı ihmal ediyor biz randevu almasak, hadi baba gidiyoruz demesek ona bile gideceği yokki, kaldıki piskolojik tedavi
ya yaşlandıkça çocuk gibi olmuş
aslında çokda yaşı yok lafın gelişi söylüyorum henüz 50 yaşında

benim babamda öyle canım doktor diyince dahada sinirlenir o yüzden diyorum ilaç verseniz bitkisel hem siniri düzelirfisfisfis

benim babamda öyle canım doktor diyince dahada sinirlenir o yüzden diyorum ilaç verseniz bitkisel hem siniri düzelirfisfisfis

canım nasıl bir ilaç o
hani çaktırmadan içirebileceğimiz bişeyse olabilir vallah
diğer türlü zannetmemki içsin
çünkü bişey dediğimiz zaman biz kötü oluyoruz o aslında sinirli birisi değil bizler onu sinir ediyoruz :1closedeyes: öyle diyor yani

canım nasıl bir ilaç o
hani çaktırmadan içirebileceğimiz bişeyse olabilir vallah
diğer türlü zannetmemki içsin
çünkü bişey dediğimiz zaman biz kötü oluyoruz o aslında sinirli birisi değil bizler onu sinir ediyoruz :1closedeyes: öyle diyor yani

canım benim zaten ilaç tamamen bitkisel bak gör 1 hafta sonra sinir denilen bişey kalmaz inşallah,burda galba ilaç ismi vermek yasak ama eğer istersen özelden sana ilacın ismini yazarımvereliniortakbu arada allahım bebeğini sağlıkla,analı babalı büyütsün canıma.s.

canım benim zaten ilaç tamamen bitkisel bak gör 1 hafta sonra sinir denilen bişey kalmaz inşallah,burda galba ilaç ismi vermek yasak ama eğer istersen özelden sana ilacın ismini yazarımvereliniortakbu arada allahım bebeğini sağlıkla,analı babalı büyütsün canıma.s.

çok sağol canım
evet ilacın ismini özelden yazarsan çok sevinirim
eminim bilerek içmez ama çaktırmadan içeceyine felan katabiliriz belkide :1closedeyes:

:) konu sahibi bayan kardeşimmisin yoksa sen. olmaz olamaz ya. neyse şaka bir yana sanki babamı anlatmışın.
ya birde insan hangi ortamda kalırsa ona alışıyor. değiştirdiği zaman daha bir farklı geliyor. şu an bende babamla aynı ortamda yaşamak istemem çok geriyor ama tabiki her zaman onu özlerim görmek isterim.

prenses aynısı bizim başımızda...
6 senedir emekli babam...2 sene önce bi kalp krizi geçirdi...stent takıldı..hareketleri çok değişti evde ki 14 yaşındaki kardeşimle bile çekişiyo...annemi aşırı derecede kıskanmaya başladı...ne bilim enteresan hareketler....annemde ameliyattan sonra çok değiştiğini söylüyo..hasta diye bişeyde diyemiyoruz.
benm kayınpederimde kalp kerizi geçirdi açık kalp ameliyatı oldu...onunda hareketleri çok değişti..
düşün kayınpederim 70 yaşında kaynanam 60 küsür...kadına sen beni aldatıyosun diyomuş....
bu tarz büyük hastalık ve ameliyat geçiren insanlarda karakter değişikliği olabiliyomuş...
ben çevremdeki insanlarda bu tezi doğruluyo gibiyim...

:) konu sahibi bayan kardeşimmisin yoksa sen. olmaz olamaz ya. neyse şaka bir yana sanki babamı anlatmışın.
ya birde insan hangi ortamda kalırsa ona alışıyor. değiştirdiği zaman daha bir farklı geliyor. şu an bende babamla aynı ortamda yaşamak istemem çok geriyor ama tabiki her zaman onu özlerim görmek isterim.

ay canım çok güldüm ama benim kız kardeşim yokki kaydirigubbakcemile3
tabiki babamı çok seviyorum görmediğim zaman çok özlüyorum
zaten bu sefer uzun kalınca dikkatimi çekti daha önceleri en fazla 2-3 hafta kalır dönerdim o yüzden bukadar anlamıyordum demekki
inşallah düzelir ya ne bilim herkesden çok annem için üzülüyorum
gerçi annemde artık çok takmıyor babam bişey derse cevabını veriyor ama olsun yinede huzursuz olsunlar istemiyorum

prenses aynısı bizim başımızda...
6 senedir emekli babam...2 sene önce bi kalp krizi geçirdi...stent takıldı..hareketleri çok değişti evde ki 14 yaşındaki kardeşimle bile çekişiyo...annemi aşırı derecede kıskanmaya başladı...ne bilim enteresan hareketler....annemde ameliyattan sonra çok değiştiğini söylüyo..hasta diye bişeyde diyemiyoruz.
benm kayınpederimde kalp kerizi geçirdi açık kalp ameliyatı oldu...onunda hareketleri çok değişti..
düşün kayınpederim 70 yaşında kaynanam 60 küsür...kadına sen beni aldatıyosun diyomuş....
bu tarz büyük hastalık ve ameliyat geçiren insanlarda karakter değişikliği olabiliyomuş...
ben çevremdeki insanlarda bu tezi doğruluyo gibiyim...

doğru diyorsun canım
dr.lar bile by-pass ameliyatından sonra huyu değişebilir demişlerdi dedem için
ama babam ameliyat olmadı
ne bilim ya ben birazda sigarayı bıraktığına bağlıyorum
eskiden sinirlendiği zaman bi sigara yakardı şimdi onu yapamayınca sinirlerini etrafındakilerden çıkarmaya çalışıyor gibi geliyor bana
aman sigara içmesinde biz onun sinirlerine raziyiz yeterki sağlığı iyi olsun
tabii biraz daha uysal olsa çokda memnun oluruz o ayrı

Back