- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Doktorun adini hatirliyor musunuz?Arkadaşımın eşi dünyada bile çok ender görülen bir kanser türüne yakalandı. Cerrahpaşa’da ki hoca bile sadece bir hastada gördüğünü ve o zamanda fakültede öğrenci olduğunu söylemişti.
Yurt dışından internetle yabancı doktorlarla irtibat kurdular. Onlarda ender bir kanser türü olduğundan olaya dahil oldular.
O zamanda bu kanserden kurtulan yok dediler ama tedaviyi uyguladılar. Arkadaşımın eşi iyileşti ve 12 yıldır sağlıklı.
İstanbuldaysanız Cerrahpaşa’ya bir gidin derim.
Rabbim şifasını versin inşallah.
Babam doktoru yuzunden iyilesemeyecegine uzundur inaniyor zaten.. Devlet hastanesi ve dan dan konusan burnu havada doktorlarla dolu. Tamam gercekleri soyleyecek ama bu hastalikta moral motivasyon cok onemli. Bize soylesin. Kaldi ki uslubu da kotu. Bu daha iyi gunlerin tarzinda konusuyo. Ayrica hastanedeki tatsizliklar, kemoterapinin verdigi rahatsizliklar nedeni ile tedaviyi de birakmak istedi zor ikna ettik.
Doktor Elif Güveloğlu'nu bir araştırın hatta vakit kaybetmeden bir an önce iletişime geçin gidebiliyorsanız randevu alıp gidin. Kendisinin son evre kanser hastalarını iyileştirdiğine şahit oldum. İstanbul'da kendisi. Rabbim şifalar versin inşallah.1,5 yildir bu illetle mücadele ediyoruz. Mart ayinda doktor kemoterapinin ise yaramadigini hastaligin ilerlemeye devam ettigini söyledi. Tedaviyi birakabilirsiniz isterseniz dedi. Bizim israrimizla kemoterapi devam etti ve son kontrolde böbrege de sicradigi görüldü. Zaten son zamanlarda cok kilo verdi, hareket etmekte zorlaniyor. Onu kaybetmek istemiyorum. Ellerimizden kayip gidiyor adeta ve biz hicbir sey yapamiyoruz. Benzer seyler yasayan, doktor ya da alternatif tedavi önerebilecek olan var mi? Yarin da kontrolümüz var. Lütfen bize dua edin.
Sizin için iyileştirdiği bir hastanın hikayesinin ss ini aldım.1,5 yildir bu illetle mücadele ediyoruz. Mart ayinda doktor kemoterapinin ise yaramadigini hastaligin ilerlemeye devam ettigini söyledi. Tedaviyi birakabilirsiniz isterseniz dedi. Bizim israrimizla kemoterapi devam etti ve son kontrolde böbrege de sicradigi görüldü. Zaten son zamanlarda cok kilo verdi, hareket etmekte zorlaniyor. Onu kaybetmek istemiyorum. Ellerimizden kayip gidiyor adeta ve biz hicbir sey yapamiyoruz. Benzer seyler yasayan, doktor ya da alternatif tedavi önerebilecek olan var mi? Yarin da kontrolümüz var. Lütfen bize dua edin.
Doğuda ışkın diye bir bitki var.Sehirlere göre adı değişiyor.Onun önemli ölçüde gerilettigi söyleniyor.Bir de eşek sütü.Kaynatmadan memeden çıktığı gibi içiliyor.Hatta bunun için çiftlikler kurulmuş.Bu ikisini arastirmanizi öneririm.1,5 yildir bu illetle mücadele ediyoruz. Mart ayinda doktor kemoterapinin ise yaramadigini hastaligin ilerlemeye devam ettigini söyledi. Tedaviyi birakabilirsiniz isterseniz dedi. Bizim israrimizla kemoterapi devam etti ve son kontrolde böbrege de sicradigi görüldü. Zaten son zamanlarda cok kilo verdi, hareket etmekte zorlaniyor. Onu kaybetmek istemiyorum. Ellerimizden kayip gidiyor adeta ve biz hicbir sey yapamiyoruz. Benzer seyler yasayan, doktor ya da alternatif tedavi önerebilecek olan var mi? Yarin da kontrolümüz var. Lütfen bize dua edin.
Doktorun adini hatirliyor musunuz?
Benim babamda öylrAslinda biz de farkli doktorlar gorsun istiyoruz. Onerirseniz memnun olurum.
4. evre. Cok zayifladi. Zor yürüyor hatta yerinden kalkmakta zorlaniyorBenim babamda öylrsizinki hangi evre grade nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?