- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Amin cok tesekkur ederim. Allah kimseye gostermesin insallah.Cok cok cok gecmis olsunsorulariniza cevap veremiyorum ama okurken gercekten cok uzuldum. Rabbim sifalar verir insAllah bir mucize olur iyilesir. Kendi babam gozumun onune geldi
Ben sadece akciger kanseri tedavisi orada oluyor diye duymustum. Diger kanser turleri icin sadece ilac satiliyor diye biliyorum. Sma dr gormeden ilac kullanimi beni korkuttugu icin temin etmeye calismadim. Yeniden arastirayim. Tesekkur ederim.Küba'yla görüşebilirsiniz orada malum kanser aşıları ile tedavi uyguluyorlar. Akciğer kanserine yönelik çalışıyorlar daha çok diye biliyorum ama bir şansınızı deneyin; Küba ile aracı olan sağlık şirketleri var. Hasta kişiden örnek alıp Küba'ya gönderiyorlar; ona göre çağırılıyor ya da çağırılmıyorsunuz. Çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum en tez zamanda.
Simdiye kadar cok bunalttim onu seker yeme, ekmek yeme, sigara icmeBu aciyi en cok ben bilirim kanserin genetik alasi bizdedir.soyleyecegim tek sey doktoeun soylediginden sonra birakin istedgini yesin istedigini giysin istedgini gorsun istedigine gitsin....cok mutlu edin cok.
Cok haklisiniz ama cok zor cok.. daha cok genc.. ne acilar gordu yasadi. Tam rahat etmisti bu illet ciktiAbanıza şifa dilerim ,bazen kabullenmek kalan zamanı iyi geçirmekde iyi olabiliyor
Babam doktoru yuzunden iyilesemeyecegine uzundur inaniyor zaten.. Devlet hastanesi ve dan dan konusan burnu havada doktorlarla dolu. Tamam gercekleri soyleyecek ama bu hastalikta moral motivasyon cok onemli. Bize soylesin. Kaldi ki uslubu da kotu. Bu daha iyi gunlerin tarzinda konusuyo. Ayrica hastanedeki tatsizliklar, kemoterapinin verdigi rahatsizliklar nedeni ile tedaviyi de birakmak istedi zor ikna ettik.Çok geçmiş olsun. Babanız ne düşünüyor?
Başka bir doktor görüşü daha alın mutlaka.Babam doktoru yuzunden iyilesemeyecegine uzundur inaniyor zaten.. Devlet hastanesi ve dan dan konusan burnu havada doktorlarla dolu. Tamam gercekleri soyleyecek ama bu hastalikta moral motivasyon cok onemli. Bize soylesin. Kaldi ki uslubu da kotu. Bu daha iyi gunlerin tarzinda konusuyo. Ayrica hastanedeki tatsizliklar, kemoterapinin verdigi rahatsizliklar nedeni ile tedaviyi de birakmak istedi zor ikna ettik.
Hamgi hastane canim hastane onerebilirim ailemizde iki kisiyo kurtardiBabam doktoru yuzunden iyilesemeyecegine uzundur inaniyor zaten.. Devlet hastanesi ve dan dan konusan burnu havada doktorlarla dolu. Tamam gercekleri soyleyecek ama bu hastalikta moral motivasyon cok onemli. Bize soylesin. Kaldi ki uslubu da kotu. Bu daha iyi gunlerin tarzinda konusuyo. Ayrica hastanedeki tatsizliklar, kemoterapinin verdigi rahatsizliklar nedeni ile tedaviyi de birakmak istedi zor ikna ettik.
Aslinda biz de farkli doktorlar gorsun istiyoruz. Onerirseniz memnun olurum.Hamgi hastane canim hastane onerebilirim ailemizde iki kisiyo kurtardi
Prof.Dr.Burhan Feyyanoğlu'na bir gösterin babanızı.Aslinda biz de farkli doktorlar gorsun istiyoruz. Onerirseniz memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?